Ψηφιακή απεικόνιση της νέας Mercedes-AMG C63

Ψηφιακή απεικόνιση της νέας Mercedes-AMG C63

Ο γνωστός για τις ψηφιακές δημιουργίες του σχεδιαστής X-Tomi Design παρουσιάζει μια πιθανή εκδοχή της κορυφαίας AMG C63 της νέας γενιάς της Mercedes-Benz C-Class 

mercedes-amg_c63_render
Η νέα γενιά της Mercedes-Benz C-Class έκανε την επίσημη πρεμιέρα της την περασμένη εβδομάδα έχοντας ως βασικά νέα στοιχεία τον εξηλεκτρισμό όλης της γκάμας καθώς και την υιοθέτηση αποκλειστικά τετρακύλινδρων κινητήρων.
Αυτό θα ισχύει και στην περίπτωση της κορυφαίας σπορ έκδοσης AMG C63 η οποία αναμένεται με ανυπομονησία από το φανατικό κοινό των καθαρόαιμων σπορ μπερλίνων. Η απώλεια του κλασικού V8 είναι κάτι που έχει δημιουργήσει βέβαια αρκετό προβληματισμό σχετικά με την τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του νέου μοντέλου. Ωστόσο η AMG διαβεβαιώνει πως θα πρόκειται για την ταχύτερη και πιο δυναμική C63 που έχει υπάρξει έως σήμερα. Η ισχύ της είναι δεδομένο πως θα ξεπερνά τους 500 ίππους οι οποίοι θα προέρχονται από τον γνωστό από την Α45 δίλιτρο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα που πιθανότατα θα κινεί τους πίσω τροχούς. Ωστόσο μέχρι στιγμής πέραν της χρήσης του τετρακύλινδρου κινητήρα δεν υπάρχει κάποια επίσημα επιβεβαιωμένη πληροφορία σχετικά με τις προδιαγραφές.

Το ίδιο ισχύει και με την εμφάνιση της Mercedes-AMG C63 όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στον γνωστό για την ψηφιακές του δημιουργίες σχεδιαστή X-Tomi Design να μας δώσει μια πιθανή εκδοχή της εικόνας της με βάση τις φωτογραφίες της απλής C-Class και σχεδιαστικά στοιχεία από την μεγαλύτερη AMG E63. Μεταξύ των στοιχείων που ξεχωρίζουν είναι οι κάθετες γρίλιες Panamericana της μάσκας, οι τονισμένες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα καθώς και τα φαδρύτερα φτερά με τις μικρές πλαϊνές εισαγωγές αέρα. Η πρεμιέρα της AMG C63 αναμένεται κοντά στα τέλη της φετινής χρονιάς ή στις αρχές του 2022.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης