Τι σχέση έχει η Hyundai και η K-Pop μουσική;

Τι σχέση έχει η Hyundai και η K-Pop μουσική;

To πρωτότυπο Hyundai Blink αποτελεί το τελευταίο δημιούργημα του σχεδιαστή Sachin Sing Tensing.

210222094652_Hyundai-Blink-2-

Ο ίδιος δηλώνει λάτρης της Κορεάτικης Pop μουσικής, η οποία είναι γνωστή ως K-Pop και τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε παγκόσμιο φαινόμενο, αν και τα περισσότερα τραγούδια είναι σε μία γλώσσα δυσνόητη για τους εκτός Ν. Κορέας φίλους της.


Από την άλλη έχουμε τη Hyundai, μία εταιρεία που τα τελευταίας γενιάς μοντέλα της διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που τα κάνουν εξαιρετικά δημοφιλή σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, με βασικό «όπλο» τους τη μοντέρνα σχεδίαση. Συνδυάζοντας τα δύο παραπάνω στοιχεία έχουμε το πρωτότυπο όχημα Hyundai Blink, που σύμφωνα με τον δημιουργό του, αποτελεί μέρος μίας εργασίας του στη σχολή που σπουδάζει, ενώ έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το γυναικείο μουσικό συγκρότημα των Blackpink.
Κλείσιμο

Σκοπός του πρωτότυπου οχήματος είναι να συνδυάσει στον βέλτιστο βαθμό τις επιρροές από την τοπική αυτοκινητοβιομηχανία παράλληλα με την ακμάζουσα μουσική βιομηχανία K-Pop. Το Blink, όπως μας δείχνουν τα σκίτσα του καλλιτέχνη διαθέτει μία πρωτότυπη σχεδίαση, ενώ οι διαστάσεις του το τοποθετούν στην κατηγορία του Fiat 500.

Το εμπρός τμήμα του αμαξώματος διαθέτει στοιχεία εμπνευσμένα από το 45 Concept, όπως τα φωτιστικά σώματα και η μαύρου χρώματος γρίλια. Επίσης, το μοντέλο ξεχωρίζει από τους μικρούς προβόλους και το κοντό μεταξόνιο, η σχεδίαση της οροφής το κάνει ιδιαίτερα δυναμικό, ενώ δεν λείπουν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και διάφορες βαμμένες σε ροζ χρώμα πινελιές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης