Ενδιαφέρον παρουσιάζει το render του Hyundai Ioniq 5 σε sedan

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το render του Hyundai Ioniq 5 σε sedan

Το Ioniq 5 έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα μέσα στο Φεβρουάριο με το μοναδικό του στιλ που προβάλλει στοιχεία crossover χαρακτήρα με αιχμηρές γραμμές.

Hyundai_Ioniq_5_Sedan_1

Η απόδοση Ioniq 5 N Line δίνει στο crossover όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις που «προβλέπει» η σειρά των N Line μοντέλων της Hyundai. Διαθέτει έναν πιο σπορ μπροστινό προφυλακτήρα και μια πιο επιθετική πίσω όψη. Οι ζάντες του Ioniq 5 έχουν δώσει τη θέση τους σε κλασσικές ελαφρού κράματος της N Line, ενώ φαίνεται επίσης ότι το crossover «κάθεται» χαμηλότερα σε σχέση με το έδαφος, κάτι που πιθανότατα θα συνέβαινε εάν η Hyundai προσέφερε στην έκδοση αυτή μια ανάρτηση προσανατολισμένη στην απόδοση.


Το σκίτσο της KDesign που απεικονίζει το sedan Ioniq, μοιάζει να έχει εκτενέστερη οροφή. Η μπροστινή όψη είναι αρκετά διαφορετική με το ψηλό, κάθετο παρμπρίζ, ενώ το πίσω μέρος είναι αρκετά αληθοφανές. Διατηρεί τις ευκρινείς γραμμές σχεδίασης του crossover και των μεγάλων θόλων που «υποδέχονται» οπτικά τους τροχούς. Πρέπει να πούμε πως είναι απίθανο η Hyundai να δώσει στο Ioniq 5 την έκδοση sedan, καθώς η εταιρεία σκοπεύει το Ioniq 6 να είναι η έκδοση παραγωγής του concept Prophecy που θα καλύψει την ανάγκη αυτή για μια sedan πρόταση στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης