Το Ford Explorer και στην πολυτελή έκδοση King Ranch

Το Ford Explorer και στην πολυτελή έκδοση King Ranch

Το νέο Ford Explorer King Ranch διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο εσωτερικό με δερμάτινα καθίσματα και υποβραχιόνιο Mesa Del Rio με εμφανείς ραφές.

Ford_Explorer_King_Ranch_1

Δερμάτινες είναι και οι επενδύσεις των θυρών, όπως και το ταμπλό, ενώ από πραγματικό ξύλο είναι τα ένθετα που συναντώνται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. «Η παρουσίαση του ειδικού δέρματος της King Ranch, του γνήσιου ξύλου, των κατασκευαστικών λεπτομερειών και των χαρακτηριστικών χρωμάτων στο νέο Ford Explorer, αναβαθμίζει συνολική τη γκάμα του μεγάλου μας SUV», δήλωσε η Janet Seymour, υπεύθυνη χρωμάτων και υλικών της Ford. «Ο ζεστός, γήινος χρωματισμός Norias, οι φυσικές ξύλινες εφαρμογές και ο σχεδιασμός στα καθίσματα είναι μόνο μερικοί τρόποι που μπορέσαμε να φέρουμε τον τρόπο ζωής του King Ranch σε μια εντελώς νέα ομάδα πελατών» συμπλήρωσε.


Το εκλεπτυσμένο εσωτερικό του Ford Explorer King Ranch Edition συμπληρώνεται περαιτέρω από το προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού που περιλαμβάνει καθίσματα με λειτουργία μασάζ, οθόνη αφής 10,1 ιντσών με «κάθετη» τοποθέτηση στο ταμπλό, καθώς και σύστημα ψυχαγωγίας με 14 ηχεία της B&O. Στο αμάξωμα της ειδικής αυτής έκδοσης βρίσκουμε αλουμινένιους τροχούς 20 ιντσών με κεντρικό καπάκι που εμφανίζεται το λογότυπο King Ranch και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης χρωμιωμένες. Το «βασικό» Explorer King Ranch είναι εφοδιασμένο με τον κινητήρα EcoBoost V6 3.0 λίτρων, που αποδίδει 365 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης