Νέος χρονογράφος της Porsche με έμπνευση από την 911 GT3

Νέος χρονογράφος της Porsche με έμπνευση από την 911 GT3

Ένα αξεσουάρ για την καθαρόαιμη 911 GT3 παρουσίασε το σχεδιαστικό τμήμα Porsche Design με την διαφορά πως δεν πρόκειται για εξοπλισμό που αφορά το αυτοκίνητο αλλά για έναν χρονογράφο που προορίζεται για τον οδηγό.

Porsche_911_GT3_chronograph
Η Porsche Design παρουσίασε ένα νέο χρονογράφο με την ονομασία 911 GT3 ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τη νέα έκδοση της 911 και έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πως θα είναι διαθέσιμος αποκλειστικά σε όσους θα αποκτήσουν μια νέα 911 GT3.
Ο ειδικός χαρακτήρας του νέου χρονογράφου δικαιολογείται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ιδιαιτερότητα των προδιαγραφών του. Η κάσα του για παράδειγμα είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο ενώ η Porsche Design έχει φτιάξει και έναν online διαμορφωτή αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χρονογράφο. Η κλιμάκωση του ρολογιού μπορεί να έχει την κλασική διαμόρφωση με ώρες και λεπτά ή να έχει την αποτύπωση ενός ταχυμέτρου ενώ το λουρί μπορεί να είναι δερμάτινο ή από συνθετικό υλικό με βάση το τιτάνιο.

Φυσικά η λειτουργία του βασίζεται σε έναν μηχανισμό εξαιρετικής ακρίβειας ενώ ο ρότορας αυτόματου κουρδίσματος που είναι εμφανής από το διάφανο πίσω μέρος έχει το ίδιο σχέδιο με την ζάντα της 911 GT3 και μπορεί να παραγγελθεί σε μια από τις έξι διαθέσιμες αποχρώσεις.
Η Porsche δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή της νέας 911 GT3 όμως ο χρονογράφος που είναι εμπνευσμένος από αυτή θα κοστίζει 8.500 δολάρια. Πρόκειται για το πρώτο αξεσουάρ που παρουσιάσει η Porsche για την πιο πρόσφατη δημιουργία της σειράς GT η οποία είναι σίγουρο πως θα κερδίσει μια θέση στις καρδιές των petrolheads.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης