Μέσα στη χρονιά το ανανεωμένο Ford Focus

Μέσα στη χρονιά το ανανεωμένο Ford Focus

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε σε φάση δοκιμών στο δρόμο ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο εξέλιξης του ανανεωμένου Ford Focus που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2021

Ford_Focus_facelift_spy
Απαντώντας στην συνεχή ενίσχυση του ανταγωνισμού η Ford θα προχωρήσει στην παρουσίαση του facelift Focus κοντά στα τέλη της φετινής χρονιάς. Οι δοκιμές εξέλιξης ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει όπως αποδεικνύουν και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες των καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το περισσότερο καμουφλάζ εντοπίζεται στο εμπρός μέρος κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως εκεί θα υπάρχουν και οι περισσότερες αισθητικές αλλαγές σε σχέση με το σημερινό μοντέλο. Ειδικά στον προφυλακτήρα αυτό που φαίνεται είναι πως έχει αλλάξει το μέγεθος και η θέση των πλαϊνών αεραγωγών και των προβολέων ομίχλης ενώ μαζί με τα φωτιστικά σώματα είναι πολύ πιθανό να αλλάξει και η διαμόρφωση της επιφάνειας του καπό το οποίο είναι πλήρως καλυμμένο. Στην πίσω μεριά πάντως το καμουφλάζ είναι λιγότερο και εστιάζει κυρίως στα φώτα.



Πάντως η ανανέωση του Focus θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό και στην τεχνολογική αναβάθμιση. Πιθανότατα θα υπάρχει μια μεγαλύτερη κεντρική οθόνη αφής για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσω SYNC3 το οποίο δεν αποκλείεται να διευρύνει περεταίρω στις δυνατότητες διασύνδεσης και διεπαφής. Επίσης δεν αναμένονται αλλαγές στο μέγεθος του ψηφιακού πίνακα οργάνων όμως δεν είναι απίθανο να δούμε σε αυτόν νέα γραφικά και περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης.

Αλλαγές πάντως δεν αναμένονται στα μηχανικά σύνολα με τους 1.0 και 1.5 Ecoboost να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ φυσικά δεν θα λείπει και ο 2.3 Ecoboost στην έκδοση ST. Πάντως η Ford δεν έχει δώσει εως τώρα κανένα στοιχείο για το αν θα προχωρήσει στη δημιουργία μιας plug-in υβρδικής έκδοσης η οποία θα μπορούσε να δανείζεται την υβριδική μονάδα του Kuga.


Διαβάστε επίσης:
Ford Bronco: Ένα με τη φύση (video)
Το Ford Mondeo επιστρέφει ως crossover
Κλείσιμο
Συναρπάζει η κόκκινη Ford Mustang Mach-E (video)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης