Νέος τεχνικός διευθυντής στην Volkswagen

Νέος τεχνικός διευθυντής στην Volkswagen

O Stefan Ellrott, που είχε το ρόλο του επικεφαλής μηχανολογίας της Bugatti, αλλάζει εργασιακό περιβάλλον, όντας ο νέος αρχιμηχανικός για τα κόμπακτ μοντέλα της VW.

210125115513_Bugatti-3

Ο Stefan Ellrott ξεκίνησε την καριέρα του στην Bugatti το 2016 και ένα χρόνο μετά είχε τη θέση του υπεύθυνου εξέλιξης, ενώ από το 1996 βρίσκεται στο VW Group, έχοντας περάσει από το πόστο του αρχιμηχανικού σε διάφορα τμήματα.


Κατά την διάρκεια της θητείας του στην γαλλο-γερμανική εταιρεία, ο Ellrott ενεπλάκη στην εξέλιξη και δημιουργία μοντέλων όπως η Divo, η συλλεκτική Centodieci, η Chiron Pur Sport, καθώς και στην Chiron Super Sport 300+. Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ομάδα μου και εγώ προωθήσαμε στα όρια αυτού που είναι τεχνικά εφικτό για ένα μοντέλο της Bugatti. Από την άποψη ενός εξελικτή, κάθε ένα από τα hypersport αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία έχει και μοναδικά στοιχεία». Και πρόσθεσε «Το να αποτελώ μέλος της Bugatti ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς η μάρκα αντιπροσωπεύει τεχνολογικά άρτια προϊόντα».
Κλείσιμο

Τη θέση του Ellrott στη Bugatti θα αναλάβει ο Gregor Gries, ο οποίος κατείχε από το 2004 τον ρόλο του υπεύθυνου για τη εξέλιξη των κινητήρων, όπως τον θρυλικό πλέον W16 των 8,0 λίτρων.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης