Με την υπογραφή της Alpine το καυτό Renault 5

Με την υπογραφή της Alpine το καυτό Renault 5

Η αναβίωση του Renault 5 ως αποκλειστικά ηλεκτρικό μοντέλο έχει φουντώσει τις φήμες για την δημιουργία και μιας σπορ έκδοσης η οποία αν τελικά προκύψει θα είναι πολύ πιθανό να έχει την υπογραφή της Alpine.

renault-5-alpine-render
Η ανακοίνωση του προγράμματος Ranaulution για την επέκταση της ηλεκτρικής γκάμας της Renault στο πλαίσιο του οποίου προβλέπεται και η επάνοδος του Renault 5 ήταν κάτι που ενθουσίασε πολλούς φίλους της γαλλικής φίρμας.
Το πρωτότυπο 5 που παρουσιάστηκε είναι σαφώς βασισμένο στο κλασικό 5άρι όμως το έντονα δοσμένο δυναμικό ύφος ήταν αναμενόμενο να δημιουργήσει προσδοκίες για την δημιουργία και σπορ εκδόσεων οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τους διαδόχους του αγαπημένου 5 Turbo.
Παρότι κάτι τέτοιο δεν έχει αναφερθεί ακόμα επίσημα από τη Renault δεν είναι λίγοι που οραματίζονται πως μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να συνδεθεί με την Alpine η οποία το παρελθόν είχε εμπλοκή στην δημιουργία του 5 Turbo και παράλληλα φαίνεται πως θα συνδέσει το μέλλον της με την ηλεκτροκίνηση.

Μια πιθανή εκδοχή του πως θα μπορούσε να είναι ένα Renault 5 με την φροντίδα της Alpine δίνει η ψηφιακή απεικόνιση με την υπογραφή του γνωστού XTomi Design. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι φυσικά το μπλε χρώμα της Alpine σε συνδυασμό με τις διακοσμητικές λευκές ρίγες. Φυσικά στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο το αυτοκίνητο εκτός από μεγαλύτερη ισχύ θα έχει σημαντικές αναβαθμίσεις στη ανάρτηση, στα φρένα καθώς και ειδικές ρυθμίσεις στο τιμόνι και την πιθανότατα στο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης. Το σίγουρο είναι πως ήδη οι προσδοκίες από το νέο Renault 5 είναι ιδιαίτερα υψηλές με βάση την παράδοση που έχει δημιουργήσει σε κάθε επίπεδο το αυθεντικό μοντέλο.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης