Έτσι θα δείχνει το επερχόμενο Kia Sportage

Έτσι θα δείχνει το επερχόμενο Kia Sportage

Το Kia Sportage του 2022 είναι σχεδόν έτοιμο και δεν μπορούμε πραγματικά να περιμένουμε προκειμένου να δούμε πως θα δείχνει και τι θα διαθέτει το νέο SUV της Kia.

Kia-sportage-2022
Μέχρι στιγμής, έχουμε δει πολλές κατασκοπικές λήψεις που μας δίνουν κάποια ιδέα για το τι να περιμένουμε, αλλά δεν έχουμε ακόμη δει το πραγματικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, η ομάδα στο Koaeca.ru δημιούργησε αποδόσεις για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Kia Sportage, το οποίο θα παρουσιαστεί τον Απρίλιο του 2021.

Η ολοένα αυξανόμενη σειρά SUV της Kia ξεκίνησε το 1993 όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Sportage. Από τότε, η μάρκα έχει μετατραπεί στον επιθυμητό κατασκευαστή αυτοκινήτων που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το Sportage έχει ωριμάσει και μετατραπεί σε ένα ικανό σχεδόν πολυτελές SUV. Η μάρκα συνεχίζει την εκστρατεία της προκειμένου να ανεβεί ακόμη περισσότερο στην αγορά των οχημάτων ελεύθερου χρόνου για αυτό το λόγο το Sportage θα ακολουθήσει τα βήματα του πολυτελούς SUV Telluride με σκοπό να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της Kia.

Έχουμε ήδη κατασκοπεύσει τις δοκιμές του στο Nurburgring με βαρύ καμουφλάζ που μας κάνει ακόμα πιο ενθουσιασμένους να αναμένουμε την οδήγησή του. Σε άλλες κατασκοπικές λήψεις, είδαμε επιτέλους περισσότερα από το Sportage να εκτίθενται, συμπεριλαμβανομένων μερικών μίνιμαλ προβολέων που κυριαρχούν σε αυτή την απόδοση. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η Kia τολμάει στον τελικό σχεδιασμό ή όχι.

Το επερχόμενο Sportage θα μοιραστεί την πλατφόρμα και τους κινητήρες με το Hyundai Tucson, έτσι αναμένουμε μια σειρά από επιλογές που θα καλύπτουν όλους τους τύπους πελατών. Κοινώς αναμένουμε τους γνωστούς βενζινοκινητήρες, τις υβριδικές εκδόσεις και ίσως ακόμη και ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο Sportage στο μέλλον. Η ευέλικτη πλατφόρμα επιτρέπει στην Kia να προσφέρει στους πελάτες ακριβώς αυτό που αναζητούν, ενώ αποσβένεται το κόστος εξέλιξης μέσω της διασποράς σε περισσότερα μοντέλα για να διατηρούνται οι τιμές σε λογικό επίπεδο.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης