Το νέο Ford Bronco εντυπωσιάζει και εντός

Το νέο Ford Bronco εντυπωσιάζει και εντός

Η Ford παρουσίασε νέες εικόνες από το εσωτερικό του εντυπωσιακού Bronco, στην έκδοση First Edition.

210120114024_Ford-Bronco-interior-4

Το αμερικάνικο τετρακίνητο όχημα ήδη έχει βρει πολλούς φανατικούς φίλους, οι οποίοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους, προπληρώνοντας το απαραίτητο ποσό για να μπει το όνομά τους στο βιβλίο των παραγγελιών, που έχει φτάσει σε εξαψήφιο αριθμό.


Η πρώτη έκδοση του νέου Ford Bronco θα είναι η First Edition, η οποία θα κατασκευαστεί σε περιορισμένα κομμάτια και θα συνοδεύεται από δύο διαφορετικά εσωτερικά, σε ότι αφορά τις χρωματικές επιλογές, την Dark Space Gray/Navy Pier και την Black Onyx. Για να πάρουμε μία γεύση από την τελευταία, ο Αμερικανός κατασκευαστής έφερε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες. Παρατηρώντας τις αυτό που ξεχωρίζει είναι η εκτενής χρήση των μαύρων δερμάτινων επενδύσεων σε καθίσματα, ταμπλό και πλαϊνές επιφάνειες. Επίσης, υπάρχουν ασημί και γκρι ραφές στα πάνελ, στην κεντρική κονσόλα και στις ζώνες ασφαλείας, ενώ την απαραίτητη αντίθεση στο σκούρο εσωτερικό φέρνει η ασημί επιφάνεια εμπρός από τον συνοδηγό.
Κλείσιμο



Η παραγωγή του Ford Bronco αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Μάιο, ενώ τα πρώτα μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο επίσημο δίκτυο μέσα στο προσεχές καλοκαίρι. Όπως αναμενόταν η έκδοση First Edition θα είναι και η πιο ακριβή, με την τιμή της να φτάνει τα 57.410 δολάρια, για την τρίθυρη έκδοση και τα 61.065 δολάρια για την πεντάθυρη. Αντίστοιχα, η βασική έκδοση θα κοστίζει σημαντικά φθηνότερα, καθώς θα ξεκινά κάτω από τις 30.000 δολάρια.


Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης