Αλλαγή ημερομηνιών για την Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ

Αλλαγή ημερομηνιών για την Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ

Η πανδημία του κορονοϊού, έφερε αλλαγές στην διεξαγωγή της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

210112125229_2021-NAIAS-2

Δυστυχώς, η παγκόσμια κρίση λόγω του Covid-19 συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, κάτι που επηρεάζει σημαντικά και τις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου, όπως αυτή του Ντιτρόιτ, που για δεύτερη συνεχή χρονιά ακυρώνεται, τουλάχιστον προσωρινά, ενώ αλλάζει και ονομασία και τοποθεσία.


Πιο συγκεκριμένα, το 2020 οι διοργανωτές του συγκεκριμένου motorshow αποφάσισαν να μεταθέσουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του από Ιανουάριο σε Ιούνιο. Όμως λόγω της αυξανόμενης τάσης των κρουσμάτων, οι κυβερνητικές αρχές έδωσαν διαταγή το εκθεσιακό κέντρο TCF να μετατραπεί σε νοσοκομείο αποκλειστικά για περιστατικά Covid-19. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι για το 2021 η σημαντικότερη Έκθεση Αυτοκινήτων για την αγορά των ΗΠΑ θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.
Κλείσιμο

Επίσης, υπάρχουν και άλλες αλλαγές που ανακοινώθηκαν προσφάτως. Πρώτον, η ονομασία NAIAS φτάνει στο τέλος εποχής, καθώς αντικαθίσταται από το «Motor Bella», ενώ την ίδια στιγμή ο αλλάζει και ο τόπος διεξαγωγής, από το Ντιτρόιτ στην περιοχή Πόντιακ που βρίσκεται σχεδόν 50 χλμ. βόρεια της Motor City. Ο νέος εκθεσιακός χώρος «M1 Concourse» είναι ουσιαστικά μία ανοικτή έκταση 150.000 τ.μ., η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και μία πίστα δοκιμών μήκους 2,4 χλμ. Όπως καταλαβαίνουμε το Σαλόνι Αυτοκινήτου θα διεξάγεται πλέον σε ανοικτό χώρο και εάν δεν αλλάξει κάτι οι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί θα είναι από τις 21 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης