Νέο SUV από την Dacia to 2024

Νέο SUV από την Dacia to 2024

Όπως είναι γνωστό, Lada και Dacia είναι κάτω από την ίδια εταιρική ομπρέλα, αυτή της Γαλλικής Renault και προς τα τέλη του 2024 έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί το νέο SUV της Dacia, με το όνομα Bigster.

Dacia_Bigster_2

Οι δύο μάρκες που ανήκουν στο Group Renault θα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην πλατφόρμα CMF-B ως μοναδική διαθέσιμη αρχιτεκτονική και θα μοιράζονται έως και το 85% των εξαρτημάτων από το ένα μοντέλο στο άλλο. Το σκίτσο για την εμφάνιση του Dacia Bigster, ξεκίνησε από ανεξάρτητη πηγή και μας δίνει μια αρκετά αληθοφανή προοπτική για τη σχεδίαση της έκδοσης παραγωγής του μοντέλου. Αν και είναι νωρίς ακόμα για να βλέπουμε teasers και να «φανταζόμαστε» πως θα μπορεί να είναι ένα μοντέλο που έχει γεμάτα 4 χρόνια σχεδίασης μπροστά του πριν την επίσημη παρουσίασή του, δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για αυτό που βλέπουμε.


Το μελλοντικό SUV της Dacia λοιπόν, έτσι όπως απεικονίζεται εδώ, έχει τώρα πιο ταπεινούς προβολείς που του έρχονται ως κληροδότημα από το νέο Logan μαζί με παραδοσιακές λαβές πόρτας χωρίς τις «κρυφές» τοποθετημένες κοντά στην κολόνα C που είχαμε δει στο πρωτότυπο. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει αποκτήσει αισθητήρες στάθμευσης και ραντάρ όπως θα περίμενε κανείς από ένα μοντέλο παραγωγής, ενώ το πλευρικό προφίλ αποκαλύπτει ότι οι καμάρες των τετράγωνων τροχών είναι πιο κοντά στην εικόνα μοντέλου που θα μπορούσε να προωθηθεί στη παραγωγή. Συνολικά το Bigster έτσι όπως αποδίδεται, έχει πιο «προσγειωμένο» σχεδιασμό στο αμάξωμα, διατηρώντας την «εξωτική» του διάθεση με το νέο λογότυπο της εταιρείας στο μπροστά και στο πίσω μέρος.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης