Με υβριδική τεχνολογία το νέο Honda HR-V

Με υβριδική τεχνολογία το νέο Honda HR-V

H Honda δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέας γενιάς HR-V, καθώς και ορισμένες σημαντικές πληροφορίες. 

210118130451_honda-hr-v-teaser

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία, το μικρό SUV θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 18 Φεβρουαρίου και θα είναι υβριδικό. Θα ενσωματώνει το προηγμένο κινητήριο σύνολο e:HEV, το οποίο απαρτίζεται από δύο μοτέρ, χαρίζοντας στο μοντέλο μεγάλη αποδοτικότητα αλλά και αξιοσημείωτες επιδόσεις.

Το νέο HR-V θα είναι το τρίτο κατά σειρά μοντέλο της εταιρείας -μετά τα CR-V και Jazz –  που ενσωματώνει την παραπάνω τεχνολογία, ενώ υπηρετεί το στρατηγικό πλάνο “Electric Vision”, σύμφωνα με το οποίο όλα τα βασικά μοντέλα της Honda θα είναι εξηλεκτρισμένα, μέχρι το 2022.


Κλείσιμο
Στην teaser φωτογραφία απεικονίζεται εν μέρη η πίσω όψη του μοντέλου, χωρίς όμως να μας επιτρέπει να διακρίνουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Παρ’ όλα αυτά, ένας επίμονος παρατηρητής εντοπίζει μία εμφάνιση τύπου coupe, ενώ έχουν αντληθεί και στοιχεία από το Honda e, μεταξύ των οποίων τα πίσω φώτα και η αεροτομή

Στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, διακρίνεται ένα ολοκαίνουριο εμπρός περίγραμμα, με μια μεγάλη γρίλια και επίπεδους προβολείς. Επιπροσθέτως, συναντώνται LED φώτα ομίχλης, ενσωματωμένα στις εισαγωγές αέρα που, με τη σειρά τους, εδράζονται πάνω στον προφυλακτήρα. Τέλος, το νέο HR-V αναμένεται να φέρει λίγο αυξημένες διαστάσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης