Ακόμα πιο πολυτελές και ιδιαίτερο το σαλόνι των Bentley

Ακόμα πιο πολυτελές και ιδιαίτερο το σαλόνι των Bentley

Μια νέα σειρά επενδύσεων, χρωματικών συνδυασμών και διακοσμητικών στοιχείων παρουσίασε το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της Bentley.

bentley-tweed-interior
Οι νέες επιλογές διαμόρφωσης του εσωτερικού είναι διαθέσιμες για την Flying Spur, την Continental GT και την Bentayga και έχουν σαν στόχο να δώσουν ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο και πολυτελές στυλ στο σαλόνι των executive βρετανικών μοντέλων.
Η νέα σειρά αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά μοτίβα στα οποία προσφέρουν έναν προσεγμένο συνδυασμό δέρματος και μάλλινων στοιχείων τα οποία δίνουν μια άκρως πολυτελή αλλά ταυτόχρονα και ζεστή αίσθηση στο ύφος του εσωτερικού.
Τα μάλλινα υφάσματα που χρησιμοποιούνται από την Bentley προέρχονται από το Lovat Mill στην πόλη Hawick στα σύνορα με την Σκοτία με την εταιρία που τα παράγει να ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία αρνητική περιβαλλοντική επίπτωση στο τοπικό περιβάλλον. Η συγκεκριμένη επιλογή από την μεριά της Bentley συνδέεται με την απόφασή της για χρήση υλικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον η οποία και ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής Beyond 100 της εταιρίας.

Τα νέα μοτίβα επενδύσεων μπορούν να συνδυαστούν με πολλές ακόμα επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρει το τμήμα Mulliner και οι οποίες αφορούν χρωματισμούς και υλικά για το διάκοσμο έως και ανάγλυφες επιγραφές στα προσκέφαλα. Συνολικά ο κατάλογος της Mulliner περιλαμβάνει περισσότερους από 70 διαφορετικούς συνδυασμούς εξατομικευμένης διαμόρφωσης του εσωτερικού για όλα τα μοντέλα της Bentley.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης