Αυτό το Honda S2000 θα αλλάξει χέρια για 6ψήφιο ποσό;

Αυτό το Honda S2000 θα αλλάξει χέρια για 6ψήφιο ποσό;

Το Honda S2000 του 2000 θα δημοπρατηθεί στις αρχές Ιανουαρίου του 2021 και μένει να δούμε αν μπορεί να είναι το πρώτο για το οποίο θα γραφτεί μια ακόμα «ιστορία επιτυχίας».

Honda_S2000_Auction_1

Το εν λόγω S2000 ανήκει στην Hedy Cirrincione και είναι στην πραγματικότητα το δεύτερο ίδιο που έχει στην κατοχή της. Αγόρασε για πρώτη φορά ένα κόκκινο S2000 από ένα αντιπρόσωπο της Honda στη Νέα Υόρκη και το οδηγεί καθημερινά. Λίγο καιρό μετά, άκουσε ότι ένα δεύτερο αυτοκίνητο ήταν διαθέσιμο προς πώληση, πρακτικά καινούργιο με 38 χιλιόμετρα στο κοντέρ του. Προχώρησε λοιπόν στην αγορά και του δεύτερου S2000, στο κοντέρ του οποίου όμως, πρόσθεσε μόλις 16 χιλιόμετρα ακόμα… Η Cirrincione θεωρεί πως τώρα, μετά από 20 χρόνια, είναι καιρός να αφήσει το ασημί να το πάρει κάποιος που θα μπορεί να το χαρεί οδηγώντας το.


Το ασημί S2000 δεν έχει ποτέ ταξινομηθεί –σύμφωνα με το ρεπορτάζ από αμερικάνικο μέσο- και έχει πλήρη τον εργοστασιακό του εξοπλισμό αλλά και τα πάντα από συνοδευτικά έγγραφα όπως όταν πουλιόταν από την αντιπροσωπεία. Είναι πραγματικά όσο κοντά στο «καινούργιο» θα μπορούσε να είναι ένα αυτοκίνητο 20 ετών. Το αυτοκίνητο θα διατεθεί μέσω δημοπρασίας από την Mecum Auctions, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 17 Ιανουαρίου του 2021. Η Cirrincione λέει ότι θα ήθελε να δει το αυτοκίνητό της να φτάνει τα 150.000 δολάρια στη δημοπρασία και αυτό δεν είναι κάτι τελείως ουτοπικό. Θυμίζουμε πως σε παρόμοια περίπτωση, ένα S2000 με 146 χιλιόμετρα στο κοντέρ του, το Μάρτιο του 2019 είχε αλλάξει χέρια φτάνοντας τα 70.000 δολάρια. Το δυναμικό roadster S2000, έχει γράψει τις δικές του χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας της Honda και θέλουμε να δούμε αν στη δημοπρασία που θα διατεθεί το συγκεκριμένο που έχει μόλις 54 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, θα φτάσει σε 6ψήφιο νούμερο η τιμή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης