Νέα δεδομένα στην κατασκευή της Ferrari Purosangue

Νέα δεδομένα στην κατασκευή της Ferrari Purosangue

Το πολυαναμενόμενο SUV της Ferrari, η Purosangue αναμένεται να ανατρέψει όλα αυτά που γνωρίζουμε από άλλα μοντέλα της κατηγορίας.

201116110130_Ferrari-Purosangue-3
Η φίρμα από το Μαρανέλο βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο στην μακροχρόνια πορεία της, καθώς μέσα στο 2022 θα παρουσιάσει ένα μοντέλο που κανείς μέχρι και πριν από μερικά χρόνια δεν θα μπορούσε να φανταστεί, αλλιώς ένα SUV υψηλών επιδόσεων.

Αλλά όπως συμβαίνει σε κάθε νέο μοντέλο, η διαδικασία εξέλιξής του είναι κάτι διαφορετικό. Στην περίπτωση της Purosangue, τα πράγματα δείχνουν περίπλοκα, καθώς οι άνθρωποι της εταιρείας δεν έχουν σας «οδηγό» ένα ήδη υπάρχον μοτίβο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε βρετανικό μέσο, ο τεχνικός διευθυντής, Michael Leiters τόνισε πως για την εξέλιξη του πολυαναμενόμενου SUV, η Ferrari αλλάζει τα πρωτόκολλα δοκιμών, αλλά και την στρατηγική της σε ότι αφορά την εξέλιξή του, συγκρίνοντάς την με το πιο πρόσφατο μοντέλο της ιστορικής φίρμας, την SF90 Spider.

Κλείσιμο
Προς το παρόν από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέσα από το εργοστάσιο γνωρίζουμε ότι η Ferrari έχει ξεκινήσει κάποιες βασικές δοκιμές, έχοντας ως μοντέλο αναφοράς μία υπερυψωμένη έκδοση της GTC4Lusso. Επίσης θα χρησιμοποιεί πλατφόρμα νέας αρχιτεκτονικής που θα μπορεί να φιλοξενήσει τόσο θερμικά σύνολα εσωτερικής καύσης, είτε υπερτροφοδοτούμενα εξακύλινδρα, είτε οκτακύλινδρα, όσο και υβριδικά. Μάλιστα για το τελευταίο ακούγεται η κατασκευή ενός νέου V12 μοτέρ που θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρες, με την απόδοση να ξεπερνά τους 800 ίππους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης