Η ψηφιακή αναγέννηση της Porsche 911 Turbo (930)

Η ψηφιακή αναγέννηση της Porsche 911 Turbo (930)

Η Porsche συνεργάζεται με την εταιρεία CD Project Red δημιουργώντας μία πιστή αντιγραφή της 911 Turbo (930) που πρωταγωνιστεί στο νέο παιχνίδι «Cyberpunk 2077».

201016121320_Cyberpunk-2077-Porsche-911-1
Η συγκεκριμένη 911 Turbo θα διατηρεί την γνωστή σε όλους μας εμφάνιση, με βασικά χαρακτηριστικά την τεράστια πίσω πτέρυγα και την διπλή πίσω απόληξη, συνδυάζοντας και στοιχεία του σήμερα, όπως αισθητήρες Lidar και μικροκάμερες στη θέση των εξωτερικών καθρεπτών.

Ο ρόλος του γερμανικού supercar, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1977, είναι αν μη τι άλλο σημαντικός, καθώς θα αποτελεί το προσωπικό όχημα ενός από τους βασικούς ήρωες του παιχνιδιού, του Johnny Silverhand, ο οποίος δανείζεται τη φωνή του από τον κινηματογραφικό αστέρα Keanu Reeves. Για να γίνει πιο ρεαλιστικό το όλο concept, η εταιρεία παραγωγής έχει χρησιμοποιήσει το αυθεντικό ασημί χρώμα για το αμάξωμα, που περιλαμβάνει επιπλέον πλαϊνά γραφικά σε κόκκινη και λευκή απόχρωση, τιμώντας την αγωνιστική Carrera RSR.
Επίσης, το συγκεκριμένο μοντέλο, σε πραγματική κλίμακα 1:1 βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το μουσείο της Porsche, στη Στουτγάρδη, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Κλείσιμο

Να αναφέρουμε τέλος ότι το παιχνίδι Cyberpunk 2077 μας μεταφέρει στο μέλλον, πιο συγκεκριμένα, στους επικίνδυνους δρόμους της Night City στην Καλιφόρνια, όπου ο βασικός ήρωας είναι ο μισθοφόρος V. Η εταιρεία δηλώνει ότι δημιούργησε μια ολοζώντανη εικονική πόλη όπου φιλοξενεί ένα τεράστιο καστ χαρακτήρων, ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα. Οι φίλοι των παιχνιδομηχανών θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, όπου είναι και το επίσημο λανσάρισμα του «Cyberpunk 2077».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης