Προχωρά η εξέλιξη της ηλεκτρικής Porsche Macan

Προχωρά η εξέλιξη της ηλεκτρικής Porsche Macan

Το πρόγραμμα εξέλιξης της νέας ηλεκτρικής Porsche Macan φαίνεται πως τρέχει με εντατικούς ρυθμούς καθώς ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε πρόσφατα ένα από πρωτότυπα δοκιμών

macan_ev
Η επόμενη γενιά της Porsche Macan θα διαθέτει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση η οποία βρίσκεται ήδη σε φάση δοκιμών όπως φαίνεται από τις πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός πρωτοτύπου εξέλιξης.
Παρά το έντονο καμουφλάζ με το οποίο είναι καλυμμένο το αυτοκίνητο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες. Μια από αυτές είναι πως το μέγεθος του νέου μοντέλου δείχνει να είναι αντίστοιχο με αυτό του σημερινού μοντέλου. Πολύ κοντά στο σχήμα που έχουν και σήμερα δείχνουν και τα πίσω φώτα όμως αυτό πιθανότητα είναι κάτι που έχει διαμορφωθεί επίτηδες από το καμουφλάζ. Η αλήθεια είναι πως πηγές από την Porsche έχουν αφήσει να εννοηθεί πως η Taycan εκτός από το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας θα αποτελέσει κατά κάποιο τρόπο και σχεδιαστικό πρότυπο για τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να δούμε κάποια σχεδιαστικά στοιχεία της Taycan να ενσωματώνονται στη νέα ηλεκτρική Macan .
Αξίζει να θυμίσουμε πως η νέα Macan που αναμένεται σύντομα θα είναι το πρώτο SUV της Porsche που θα προσφέρεται σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Θα είναι μάλιστα το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο μετά την Taycan καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί κοντά στο τέλος της φετινής χρονιάς, πριν δηλαδή την Taycan Cross Turismo. Η ηλεκτροκίνηση φαίνεται πως θα αποτελέσει ένα από τους βασικούς πυλώνες της Porsche στα χρόνια που έρχονται και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως μέχρι το 2022 η εταιρία θα έχει επενδύσει έξι δις ευρώ στην ηλεκτρική τεχνολογία ενώ μέχρι το 2025 το 50% των νέων Porsche θα έχουν και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης