Τρεις λαχταριστές Ferrari με V8 στο κέντρο πωλούνται

Τρεις λαχταριστές Ferrari με V8 στο κέντρο πωλούνται

Η Ferrari 360 Challenge Stradale είναι ένα από τα αυτοκίνητα της Ιταλικής φίρμας που δεν συναντάται συχνά προς πώληση ως μεταχειρισμένο, μια και είναι έτσι και αλλιώς περιορισμένης παραγωγής.

BSCFerrari458Speciale

Αντίστοιχα, δίπλα της, βλέπουμε μια Ferrari 458 Speciale και μια 488 Pista που είναι και αυτές εστιασμένες στην απόδοση και τις επιδόσεις και συνοδεύονται από πλήρη στοιχεία εξοπλισμού αλλά και υποδειγματικό ιστορικό συντήρησης. Και τα τρία αυτοκίνητα αναζητούν το επόμενο γκαράζ που θα τα φιλοξενήσει. Είναι και τα τρία δεξιοτίνομα, καθώς η πρώτη του κυκλοφορία έγινε στους δρόμους (και τις πίστες) της Βρετανίας. Η Bell Sport and Classic με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε, προβάλλεται ως ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το γεγονός πως έχει στο κατάστημά της αυτά τα τρία ιδιαίτερα μοντέλα της Ferrari.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν από κοντά στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στο Hertfordshire. Ο Tim Kearns, Διευθύνων Σύμβουλος της Bell Sport and Classic είπε σχετικά: «Η προσθήκη αυτών των τριών απίστευτων αυτοκινήτων στον εκθεσιακό μας χώρο λέει πολλά για την Bell Sport & Classic και την εξειδίκευση που έχει η εταιρεία στα μοντέλα της Ferrari. Τα τρία που έχουμε εδώ, είναι πραγματικά από τα καλύτερα μοντέλα στην ιστορία της εταιρείας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης