Το VW ID.4 μετατρέπεται ψηφιακά σε pick-up

Το VW ID.4 μετατρέπεται ψηφιακά σε pick-up

Λίγο μετά την επίσημη πρεμιέρα το ID.4 το πρώτο ηλεκτρικό SUV της VW μπαίνει στο στόχαστρο των ψηφιακών καλλιτεχνών και αποκτά έκδοση pick-up

vw_id4_render
Για πολλούς το VW ID.4 θεωρείται το πιο σημαντικό μοντέλο της ηλεκτρικής οικογένειας ID καθώς θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό VW που θα φθάσει στην αγορά των ΗΠΑ αποκτώντας έτσι ένα σαφώς πιο διευρυμένο εμπορικό πεδίο σε σχέση με το ID.3.
Έχοντας προφανώς στο μυαλό του την αγάπη του αμερικάνικου κοινού στα pick-up η βραζιλιάνος σχεδιαστής Kleber Silva, που στο παρελθόν μας έχει απασχολήσει με αρκετές πρωτότυπες ψηφιακές δημιουργίες, έδωσε στο ID.4 μια άκρως ενδιαφέρουσα αλλά και καλαίσθητη σχεδιαστική ταυτότητα παρουσιάζοντάς το ως pick-up. Ο σχεδιαστής έχει κρατήσει ουσιαστικά ανέγγιχτο το εμπρός μέρος αλλά και όλο το αμάξωμα μέχρι το τελείωμα των πίσω θυρών . Από εκεί και πέρα ξεκινά η παρέμβαση του σχεδιαστή ο οποίος στη θέση της πέμπτης πίσω πόρτας έχει προσαρμόσει μια καρότσα με σχετικά μικρό εμβαδό αλλά αρκετή για να δώσει το κατάλληλο ύφος.

Το αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα καλαίσθητο με την καρότσα να δένει αρμονικά με την υπόλοιπη γραμμή του ID.4 το οποίο σίγουρα έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον βραζιλιάνο σχεδιαστή ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει το γερμανικό ηλεκτρικό SUV σαν βάση για αρκετές ακόμα εκδοχές όπως την άκρως ενδιαφέρουσα GTX η οποία αφορά μια πρόταση του ID.4 με αμάξωμα που έχει σαφείς επιρροές από coupe, μια τάση που βλέπουμε πως κερδίζει συνεχώς έδαφος στην κατηγορία των SUV.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης