Ford: Για την Κίνα το 7θέσιο Equator

Ford: Για την Κίνα το 7θέσιο Equator

Οι φωτογραφίες και οι λεπτομέρειες σχετικά με το όχημα είναι λίγες μέχρι στιγμής αλλά γνωρίζουμε ότι το νέο SUV που προέρχεται από την κοινοπραξία της Jiangling-Ford, έχει μήκος 4.9 μέτρα, με πλάτος 1.930 χιλ. και ύψος 1.755 χιλ.

Ford_Equator_1

Ένα νέο επταθέσιο SUV κυκλοφόρησε στην Κίνα ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ford με την Jiangling και θα διατίθεται εκεί αποκλειστικά με τον 2λιτρο κινητήρα Ecoboost των 2,0 λίτρων. Το μεταξόνιο 2.865 χιλιοστά ενώ η ισχύς του κινητήρα είναι 221 ίπποι και ο τελευταίος συνδυάζεται είτε με χριροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, είτε με αυτόματο χωρίς όμως να ξέρουμε άλλες λεπτομέρειες. Το Ford Equator θα προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής της διαμόρφωσης του χώρου πίσω, καθώς επίσης και το αν θα είναι δικήνητο ή τετρακίνητο. Στο Car News China αναφέρονται ως ανταγωνιστικά μοντέλα στην αγορά της Κίνας, τα Jeep Grand Commander και Toyota Highlander.

Από άποψη στυλ, το επτάθέσιο SUV έχει ένα ξεχωριστό μπροστινό μέρος με ένα σύνολο μικροσκοπικών προβολέων και ενσωματωμένα φώτα ημέρας που αποτελούνται από LEDs. Το πίσω μέρος του νέου μοντέλου διαθέτει φώτα LED με «φωτεινή μπάρα» που τα συνδέει διατρέχοντας όλο το πλάτος του αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό του μοντέλου που φαίνεται από τις φωτογραφίες, είναι πως η πόρτα για το χώρο των αποσκευών είναι «διπλή». Για το εσωτερικό του μοντέλου ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία και για την τιμολόγηση του μοντέλου ανάλογα την έκδοση. Το Equator αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας το πρώτο τρίμηνο του ερχόμενου έτους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης