Tο Land Rover Defender αποκτά επαγγελματική έκδοση

Tο Land Rover Defender αποκτά επαγγελματική έκδοση

Στους επαγγελματίες που θέλουν να απολαμβάνουν το στυλ και τις ικανότητες του νέου Land Rover Defender απευθύνεται η νέα έκδοση Hard Top του διάσημου βρετανικού SUV.

land_rover_defender_hard_top
Η νέα έκδοση Hard Top αποτελεί την συνέχεια μιας μακράς παράδοσης του Land Rover Defender το οποίο για πολλές δεκαετίες εκτός από τους λάτρεις του σκληροπυρηνικού off-road έχει υπηρετήσει και πολλούς επαγγελματίες που χρειάζονται ένα όχημα και διευρυμένες δυνατότητες σε όλες τις συνθήκες.
Το Defender Hard Top αποτελεί μια δημιουργία του τμήματος Special Vehicle Operations (SVO) της Jaguar Land Rover και προσφέρεται και στις δύο εκδόσεις αμαξώματος 90 και 110 με κοντό και μακρύ μεταξόνιο αντίστοιχα. Βασική διαφοροποίηση από τις επιβατικές εκδόσεις είναι η απουσία δεύτερης και τρίτης σειράς καθισμάτων στη θέση των οποίων έχει δημιουργηθεί χώρος φόρτωσης. Ωστόσο το Hard Top προσφέρει τη δυνατότητα παραγγελίας με ένα τρίτο ανακλινόμενο κάθισμα ανάμεσα στα δύο μπροστινά.

Ο χώρος φόρτωσης ξεκινά από τα 1.355 λίτρα για την κοντό Defender 90 και ανεβαίνει στα 2.059 λίτρα για το 110. Μάλιστα έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην βελτιστοποίηση της πρακτικότητας και της ασφάλειας με την επένδυση του χώρου φόρτωσης με αντιολισθητικό πλαστικό, την προσθήκη σημείων για την πρόσδεση των μεταφερόμενων αντικειμένων αλλά και τη δημιουργία δευτερεύοντα αποθηκευτικού χώρου που κλειδώνει κάτω από κυρίως πάτωμα.
Αυτό που φυσικά δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τις επιβατικές εκδόσεις είναι το πακέτο των εξαιρετικών εκτός δρόμου ικανοτήτων οι οποίες εκτός από την προηγμένη τετρακίνηση τονίζονται από το μεγάλο ύψος από το έδαφος που φθάνει τα 291 χιλ. αλλά και τις μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και αποχώρησης που είναι αντίστοιχα 38,40 και 28 μοίρες για το μακρύ 110. Το Defender Hard Top θα διατίθεται στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις D200 για το 90 και D250-D300 για το 110.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης