Το Toyota GR Yaris αγριεύει

Το Toyota GR Yaris αγριεύει

Ακόμα πιο άγρια και επιθετική όψη χαρίζει στο ήδη καυτό Toyota GR Yaris το πακέτο αναβάθμισης που προσφέρει η Toyota και έχει την υπογραφή της Gazoo Racing

toyota_gr_yaris_upgrades_by_gazoo
Η Toyota φαίνεται αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την αίγλη της αγωνιστικής και ατίθασης αύρας που έχει φέρει το τμήμα Gazoo Racing και έτσι μετά την παρουσίαση τον περασμένο Ιούνιο μιας απολύτως βασικής έκδοσης του GR Yaris αποκλειστικά για την Ιαπωνία προχωρά σήμερα στην αποκάλυψη ενός πακέτου αναβάθμισης που έχει αναπτυχθεί με την επίβλεψη της Gazoo.
Πρακτικά μιλάμε για οπτική αναβάθμιση καθώς το μόνο στοιχείο του πακέτου που σχετίζεται με την απόδοση είναι η μπάρα θόλων η οποία και ενισχύει την ακαμψία του πλαισίου και ειδικά του εμπρός άξονα. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα αφορούν την εικόνα με πλέον χαρακτηριστικό τον μεγάλο διαχύτη του εμπρός προφυλακτήρα ο οποίος και μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 12 χιλιοστά. Αντίστοιχο οπτικό αποτέλεσμα φέρουν και οι πλαϊνές ποδιές ενώ πίσω υπάρχει επίσης ένας χαμηλός διαχύτης με ειδική διαμόρφωση για την φιλοξενία της νέας τετραπλής απόληξης της εξάτμισης.

Μέρος του πακέτου αποτελούν διάφορα ανθρακονημάτινα διακοσμητικά στοιχεία για το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό. Περισσότερο ενδιαφέρον πάντως έχει η προσθήκη μιας καταγραφικής μονάδας δεδομένων η οποία συνδέεται στην θύρα USB και προσφέρει στον οδηγό δεδομένα τα οποία σχετίζονται με την απόδοση και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου και τα οποία μπορούν να διαβαστούν και να επεξεργαστούν με ειδική εφαρμογή σε υπολογιστή.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης