Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό η Mercedes-Benz G-Class

Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό η Mercedes-Benz G-Class

Πιο πλούσιο εξοπλισμό και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης θα έχει πλέον η G-Class, το σκληροτράχηλο εκτός δρόμου μοντέλο της Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz_G_Class_160720_2
Η νέα γενιά της Mercedes-Benz G-Class φαίνεται πως ακολουθεί πιστά τα χνάρια του προγόνου της τόσο σε ότι αφορά τον καθαρόαιμο εκτός δρόμου χαρακτήρα όσο και την επιτυχία σε εμπορικό επίπεδο. Σήμερα η γερμανική εταιρία προχωρά σε επιλεκτικές κινήσεις που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη γκάμα του διάσημου 4x4.
Μεταξύ άλλων λοιπόν η Mercedes-Benz ανακοίνωσε πως η δυνατή πετρελαιοκίνητη έκδοση G400d με τον εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα των 330 ίππων και 71,4 χλγμ. ροπής θα είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού που υπάρχουν για την G-Class καθώς έως σήμερα μπορούσε να συνδυαστεί μόνο με τις πιο πλούσιες εκδόσεις.

Επιπλέον η G-Class εξοπλίζεται πλέον με το πρόγραμμα οδήγησης Desert, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το διακόπτη Dynamic Select και έχει εξελιχθεί με στόχο την βελτίωση της πρόσφυσης σε σαθρές επιφάνειες μέσω κατάλληλων ρυθμίσεων στο ESP και στην απόκριση του γκαζιού. Μαζί με αυτό η Mercedes-Benz έχει πλέον ενσωματώσει στο βασικό εξοπλισμό της G-Class τον ψηφιακό πίνακα οργάνων όπως και τον μεσαίο καθρέπτη χωρίς πλαίσιο.
Τέλος αναβαθμισμένες θα είναι από εδώ και πέρα οι δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου. Μεταξύ άλλων το πακέτο Night Package θα μπορεί να παραγγελθεί χωρίς τη συνοδεία των πακέτων AMG Line και Stainless Steel Package. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμη μια νέα πεντάκτινη ζάντα 20 ιντσών που θα προσφέρεται σε μαύρη και γκρί απόχρωση ενώ στην εξωτερική χρωματική παλέτα έχουν προστεθεί τρία νέα χρώματα (μπλε, γκρι και πράσινο) που είναι εμπνευσμένα από το παρελθόν της G-Class.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης