Torsus Terrastorm: Minibus για όλα τα εδάφη

Torsus Terrastorm: Minibus για όλα τα εδάφη

Η Torsus παρουσιάζει το νέο της όχημα Terrastorm, που προορίζεται για μεταφορά προσωπικού σε δύσκολες και αφιλόξενες περιοχές.

200710122332_Torsus-Terrastorm-1
Η εταιρεία με έδρα την Πράγα είναι γνωστή για την κατασκευή τετρακίνητων λεωφορείων, ενώ για την εξέλιξη του Terrastorm χρησιμοποίησε ως βάση την πλατφόρμα του VW Crafter 4Motion και MAN TGE.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το συγκεκριμένο μοντέλο με θέσεις για συνολικά 21 επιβάτες, αποτελεί το «πιο ικανό 4×4 minibus», καθώς εκτός της τετρακίνησης, διαθέτει και μία ανάρτηση ειδικά εξελιγμένη για χρήση εκτός ασφάλτου, χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το Torsus Terrastorm θα λανσαριστεί σε αρκετές εκδόσεις, που θα αφορούν τα διαθέσιμα αμαξώματα, που θα είναι σχεδιασμένα είτε για ιδιώτες, είτε για εταιρείες που χρειάζονται οχήματα μεταφοράς προσωπικού σε «αφιλόξενες» περιοχές, όπως για παράδειγμα σε ορυχεία.

Κλείσιμο
Σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήρων, ο κατασκευαστής δεν έχει ανακοινώσει τεχνικές λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι θα καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro6. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η κορυφαία έκδοση του Terrastorm θα διαθέτει τον δίλιτρο TDI με απόδοση 177 ίππους, που θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο οκτώ σχέσεων. Τέλος, το Terrastorm θα αποκαλυφθεί επισήμως στα τέλη Ιουλίου, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης