Ψηφιακό σκίτσο για το μελλοντικό Ford GT

Ψηφιακό σκίτσο για το μελλοντικό Ford GT

Αν και δεν προβλέπεται η αντικατάσταση του κορυφαίου μοντέλου που φορά τα σήματα της Ford να γίνει σύντομα, η φαντασία των petrolheads είναι αχαλίνωτη και πολλές φορές μας δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ford_GT_render_boi_1

Ο Sajdin Germond μπορεί να λέει πως δουλεύει για τη Ford αλλά η πρόσφατη ανάλογη «σπουδή» του με το SUV της Bugatti, αποδεικνύει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι φανατικός gamer και έχει σχεδιάσει αυτό το πρωτότυπο στον υπολογιστή του με στόχο να το δει κάποια στιγμή μέσα σε κάποιο από τα καλύτερα παιχνίδια- προσομοιωτές οδήγησης. Η μόνη σχέση που υπάρχει μεταξύ σχεδίου και της Ford, είναι πως το αυτοκίνητο που έχουμε στις εικόνες μας, φτιάχτηκε για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό Fordzilla P1 της εταιρείας.


Σε αυτόν, οι παίκτες και οι σχεδιαστές καλούνται να υποβάλουν μια πρόταση που θα γινόταν αντιπροσωπευτική για την εταιρεία, η οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για αγώνες σε πρωταθλήματα πίστας E-Sport. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του ίδιου διαγωνισμού, έχουν κατατεθεί και κάποιες ωραίες προτάσεις μοντέλων με βάση τις Mustang του παρελθόντος και ιδιαίτερα την Mach 1.  Tο όχημα του render φαίνεται πιο συμπαγές από το υπάρχον μοντέλο της Ford και αυτό είναι κάτι που θα είχε νόημα, μια και μικρότερο σημαίνει κατά βάση πως θα είναι και ελαφρύτερο, με το βάρος να είναι πραγματικά σημαντικός ρυθμιστικός παράγοντας στους αγώνες αυτοκινήτου γενικότερα. Επίσης, σημασία μεγάλη έχει δοθεί προφανώς και στην αεροδυναμική, ενώ αξίζει να σημειώσουμε και την προσπάθεια της διατήρησης μιας κάποιας επαφής με τη σημερινή πραγματικότητα της Ford, με τα φώτα ημέρας του ψηφιακού μοντέλου να παραπέμπουν στη διαμόρφωση αυτών του νέου Puma.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης