Η BMW θα μπορούσε να έχει και sedan i3

Η BMW θα μπορούσε να έχει και sedan i3

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής έβαλε στοιχεία από BMW i8 και 2 Gran Coupe, για να παρουσιάσει τη μορφή που θα μπορούσε να έχει μια sedan εκδοχή του i3.

BMW_i3_Sedan_render_boi_2

Οι «καλλιτεχνικές ανησυχίες» με αντικείμενο τα αυτοκίνητα, έχουν πάντα ενδιαφέρον. Εκτός των άλλων, αποτελούν και απόδειξη της έμπνευσης του εκάστοτε καλλιτέχνη που μπορεί να «πιάσει» μια έξυπνη ιδέα για την οποία οι ίδιες οι εταιρείες δεν έχουν ανακοινώσει το παραμικρό αλλά επεξεργάζονται τα σχετικά σχέδια. Κάπως έτσι κρίνεται και ο ίδιος ο εμπνευστής, μια και το αποτέλεσμα της σπουδής του μπροστά από έναν υπολογιστή, μπορεί να είναι από αληθοφανές, έως τελείως εκτός πραγματικότητας.

Κλείσιμο

Εδώ έχουμε άλλη μια έμπνευση τυ Kleber Silva που κατά καιρούς μας έχει δώσει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, χρησιμοποιώντας ως βάση τη νέα Σειρά 2 Gran Coupe και στοιχεία από τα i3 και i8, μας δίνει (και προτείνει, αν μπορούμε να το πούμε αυτό) ένα ηλεκτρικό sedan που θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Από το σχέδιο του Kleber αξίζει να κοιτάξει κανείς λίγο πιο ενδελεχώς την προσαρμογή του πίσω μέρους από την εξωτική i8 στις συμβατικές αναλογίες ενός sedan και μάλιστα, όχι ιδιαίτερα μεγάλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης