Ψηφιακή εκδοχή της Mercedes-AMG GT Black Series

Ψηφιακή εκδοχή της Mercedes-AMG GT Black Series

Μετά τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες των πρωτοτύπων εξέλιξης της Mercedes-AMG GT Black Series μια ψηφιακή απεικόνιση μας δίνει την πιθανή εκδοχή της τελικής της μορφής.

AMG-GTR-BS_3456765
Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν με ανυπομονησία την έλευση της Mercedes-AMG GT Black Series μετά τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν πως το αυτοκίνητο βρίσκεται πολύ συχνά στο Νίρμπουργκρινκ, κάτι που σημαίνει ότι η εξέλιξή του είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση.
Βέβαια αν και οι φωτογραφίες κάνουν σαφή κάποια στοιχεία όπως η τεράστια πίσω αεροτομή και κάποια ακόμα έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα δεν βοηθούν στη διαπίστωση των λεπτομερειών που κρύβονται κάτω από έντονο καμουφλάζ ώστε να διαμορφώσουμε μια ιδέα σχετικά με την εικόνα που θα έχει τελικά το αυτοκίνητο. Σε αυτό ακριβώς φαίνεται πως θέλει να βοηθήσει η ψηφιακή απεικόνιση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του futurecarsnow στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν η AMG GT Black Series θα έχει ιδιαίτερα τονισμένη αεροτομή στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα καθώς και μεγάλες εισαγωγές αέρα στη μάσκα αλλά και στα φτερά καθώς βέβαια και την πίσω αεροτομή που σχεδόν σίγουρα θα συνοδεύεται από έναν αντίστοιχου μεγέθους αεροδυναμικό διαχύτη στο κάτω μέρος προκειμένου να εξασφαλίζεται υψηλή αρνητική άντωση στις υψηλές ταχύτητες.

Θυμίζουμε πως η AMG GT Black Series αναμένεται κοντά στο τέλος του 2020 και θα είναι μια καθαρόαιμη έκδοση πίστας αλλά και η πιο σκληροπυρηνική AMG GT που έχει βγει έως σήμερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του 4.0 V8 twin-turbo κινητήρα με 720 ίππους που θα περνούν στους πίσω τροχούς μέσω κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Μεταξύ άλλων στη συγκεκριμένη έκδοση θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη μείωση του βάρους οπότε είναι πολύ πιθανό να έχει αφαιρεθεί αρκετός εξοπλισμός άνεσης και ψυχαγωγίας. Παρόλα αυτά η Black Series αναμένεται πως θα είναι και η πιο ακριβή έκδοση της AMG GT ξεπερνώντας και την GT-R Pro.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης