Μπακαλιάρος κροκέτες

Μπακαλιάρος κροκέτες

Δεν θα μείνει ούτε μία!

Μπακαλιάρος κροκέτες
Για να καθαρίσετε εύκολα τον μπακαλιάρο από κόκαλα και δέρμα, τον βράζετε σε μπόλικο νερό για 4-5 λεπτά. Τον σουρώνετε και όταν μισοκρυώσει βγάζετε τα κόκαλα και το δέρμα και τον κόβετε σε πολύ μικρά κομμάτια.

Ανακατεύετε με τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια, τα αβγά και αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε και το αλεύρι. Αν το μίγμα είναι πολύ σφιχτό, αραιώνετε με λίγο νερό ή σόδα. Αν είναι πολύ αραιό προσθέτετε λίγο αλεύρι ακόμη.

Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε βαρύ τηγάνι και δυνατή φωτιά. Όταν κάψει, ρίχνετε το μίγμα του μπακαλιάρου κουταλιά κουταλιά και χαμηλώνετε ελαφρά τη φωτιά. Αφήνετε να τηγανιστούν οι κροκέτες και να ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές. Βγάζετε τις κροκέτες και τις αφήνετε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν. Τις διατηρείτε ζεστές μέχρι να τελειώσετε με όλο το μίγμα.

Δες τα υλικά και όλη τη συνταγή στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης