Γκρέιπφρουτ: 5 τρόποι για να εξισσοροπήσετε την πικρή τους γεύση
Γκρέιπφρουτ: 5 τρόποι για να εξισσοροπήσετε την πικρή τους γεύση
Το γκρέιπφρουτ είναι ένα φρούτο πολύ θρεπτικό μεν, πολύ πικρό δε.
Είτε επιλέξετε την κίτρινη είτε τη ροζέ εκδοχή του, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να το καταναλώσετε ως έχει. Πρέπει να βρείτε τρόπους να του αντισταθμίσετε την πικρή του γεύση είτε το φάτε σκέτο, είτε μέσα σε χυμό ή σε κάποια συνταγή.
Σας βρήκαμε 5 διαφορετικούς τρόπους για να εξισορροπήσετε την πικράδα αυτού του εσπεριδοειδούς ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τα θρεπτικά του συστατικά.
Η πικράδα του συγκεκριμένου φρούτου οφείλεται σε ένα μια αντιοξειδωτική ουσία, ένα φλαβονοειδές που ονομάζεται ναρινγκίνη. Αυτό βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό μέσα στο σώμα του φρούτου και κυρίως στο λευκό περίβλημά του, ενώ σε πολύ μικρότερο βαθμό θα το βρείτε στον χυμό του ή στους σπόρους του.
Διαβάστε τη συνέχεια στο olivemagazine.gr
Σας βρήκαμε 5 διαφορετικούς τρόπους για να εξισορροπήσετε την πικράδα αυτού του εσπεριδοειδούς ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τα θρεπτικά του συστατικά.
Η πικράδα του συγκεκριμένου φρούτου οφείλεται σε ένα μια αντιοξειδωτική ουσία, ένα φλαβονοειδές που ονομάζεται ναρινγκίνη. Αυτό βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό μέσα στο σώμα του φρούτου και κυρίως στο λευκό περίβλημά του, ενώ σε πολύ μικρότερο βαθμό θα το βρείτε στον χυμό του ή στους σπόρους του.
Διαβάστε τη συνέχεια στο olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα