Πρώτη Φορά Μαφία Αριστερά, δον Αλεσάντρο
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Πρώτη Φορά Μαφία Αριστερά, δον Αλεσάντρο

Άμα έπαιζε στον παράνομο τζόγο που τόσο τον πάει, ο Τσίπρας θα τίναζε τη μπάνκα κάθε βδομάδα. Καθ ότι, για οτιδήποτε ξεκινάει όλο στα ίδια μαφιόζικα κυκλώματα καταλήγει, άρα, είτε έχει σουξέ 100  τοις 100, είτε είναι «στημένο»! Καθότι της Φαμίλιας κι αυτός!!

Ποιον κοροϊδεύει νομίζει βγάζοντας αγωνιώδη διαγγέλματα για το ποδόσφαιρο; Μα ο πιστολέρο Σαββίδης είναι αποκλειστικά δικό του δημιούργημα, στη μπάλα και όχι μόνο: ο ίδιος ο κουτοπόνηρος ολιγάρχης γ’ κατηγορίας, ομολόγησε ότι λειτουργούσε σαν «λαγός» του Μαξίμου στον διαγωνισμό με .. τις προσφορές κουκούλες στα δωματιάκια για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στον Σαββίδη προαναγγέλθηκε και πήγε το λιμάνι Θεσσαλονίκης, την περίοδο μάλιστα που το λιμενικό μάγκωνε πλοία της Σεκαπ με λαθραία φορτία τσιγάρων. Κλασικός «τσιγαράς» ως γνωστόν στους εντιμότατους κύκλους των λαθρεμπόρων ο Σαββίδης, δίκη του η Σσεκαπ, όλα τ’ αλλα σύμπτωση θα ναι.. Έτυχε προφανώς και οι αρχές κουκουλώναν την υπόθεση του πλοίου με τα λαθραία, επί μήνες, ενώ  την ίδια περίοδο ο ρωσόφωνος ελληνοπόντιος χώνονταν στο υπό κατάρρευση Μεγκα και σε ιστορική κάποτε, ακραία φιλοκυβερνητική τώρα, εφημερίδα.

Κλείσιμο
Λίγες ώρες  πριν κάνει τον Τζων Γουέην στη Τούμπα, οι αρχές είχαν βγάλει σκανδαλώδεις αποφάσεις υπέρ της ομάδας του, προκαλώντας όλη την υπόλοιπη φίλαθλη  Ελλάδα, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει προαναγγείλει πρωτάθλημα και Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ. (Του το χάλασε, γιατί φέτος μπορεί να το έπαιρνε κι από μόνος του).

Δεν υπάρχει δηλαδή αμφιβολία για την στενή σχέση Τσίπρα Σαββίδη, που οδηγεί σε απλά ερωτήματα: Γιατί σε κάθε τομέα, από τη μπάλα, ως τα μίντια, τα λιμάνια, και όποια μπίζνα γίνεται το Μαξίμου επιλέγει αποκλειστικά τους λαθρέμπορους και τους πιστολέρο; Όπου απατεώνας , και δη επικίνδυνος, και η κυβέρνηση από δίπλα!!

Να θυμίσουμε τα χορτολιβαδικά τερτίπια  άλλου σκοτεινού τύπου που βάφτισε μια βουνοπλαγιά εγγυητική για άδεια τηλεοπτική, και μετά το κράξιμο από παντού εξέδωσε παρακρατικό έντυπο με το όνομα του φαρδιά πλατιά; Αλλά για να μη γυρνάμε στα πρόσφατα, ο Σαββίδης ειδικά είναι υπόθεση Τσίπρα προσωπικά. Και επειδή δεν τολμά να φαντασθεί κανείς ότι ο πρωθυπουργός τον προτιμά γιατί.. ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ συστηματικά τα βρώμικα λεφτά που φέρνει από γκρίζες μπίζνες....αυτά λοιπόν..

Τι λέγαμε; Το κακό με τους μαφιόζους γ’ διαλογής είναι ότι αφηνιάζουν και εκθέτουν από μόνοι τους τα αφεντικά, τους προστάτες ή τους συνεταίρους τους. Αν δεν ανήκει σε κάποια από τις ανωτέρω ομάδες ο Τσίπρας, τότε λογικά οι Σαββίδηδες θα πρέπει να εξαφανιστούν από τον δημόσιο βίο εδώ και τώρα. Η πανικόβλητη συγγνώμη του μπορεί να πάει στην ίδια θέση που είχε και το περίστροφό του.

Μια κλασική μαφιόζικη συνταγή πάντως λέει ότι για να λουφάρεις την δίκη σου βρωμιά,  κλείνεις όλα τα μαγαζιά και σφυρίζεις συνθηματικά. Είναι σύμπτωση ότι προτιμούν να καταστρέψουν όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο (ή ότι απόμεινε απ’ αυτό) και να το βγάλουν κι από την Ευρώπη, παρά να θίξουν τον Σαββίδη προσωπικά; Η μήπως είναι απόδειξη ότι τα λεφτά ήταν πολλά για να βγάλουν μιλιά,; Τουλάχιστον τιμούν τις παραδόσεις κάθε Φαμίλιας. Πρώτη Φορά Μαφία Αριστερά,. Το  Δον Αλεσάντρο "σου πάει", Νονέ, μια χαρά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK