anastasiadis_themos

Και με τη βαριοπούλα και με την αρπαχτούλα

Θέμος Αναστασιάδης

Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο κόσμος για να σωθεί η χώρα από τους αναρχοκανίβαλους;

Υπόγεια του Μαξίμου... πείτε μας κι ένα μπράβο που δεν ενδώσαμε στην προχθεσινή απόφαση του αυστριακού Εφετείου, η οποία θεωρεί νόμιμο και θεμιτό πια να λέει ένας πολίτης σε πολιτικό ή πρωθυπουργό «άντε και... μπιπ» εφόσον... υπάρχει λόγος. Θεωρείται, αποφάνθηκαν οι δικαστές της Βιέννης, θεμελιώδες στοιχείο της ελεύθερης έκφρασης η απόρριψη ενός πολιτικού ακόμη και αν αυτή εκφραστεί με προκλητικό και σαρκαστικό τρόπο!

Δεν είπαν δυστυχώς τι γίνεται όταν ο πρωθυπουργός το λέει και το κάνει παντοιοτρόπως σε 10 εκατομμύρια πολίτες. Διότι η όλη συμπεριφορά και οι επιλογές δείχνουν επιδεικτική αδιαφορία και πολιτικό τσογλανισμό για τις επιπτώσεις στον τόπο και τον κόσμο. Δυστυχώς, χρειάστηκαν ελάχιστες ώρες για να φανούν και οι τραγικές συνέπειες του ανασχηματισμού πέραν από τις προφανείς κωμικές. Ξαφνικά έχουμε το περιστατικό με τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς που συνέλαβαν οι Τούρκοι.

Ενώ η Ελλάδα περνάει την πιο δύσκολη φάση με την απασφαλισμένη Τουρκία, πας και βάζεις στο υπουργείο Αμύνης έναν εντελώς άσχετο, ιδεολογικά ασύμβατο σε βαθμό καταστροφής, όπως ο κ. Φώτης Κουβέλης; Πέρα από το τι συμβολίζει πολιτικά η επιστράτευσή του, πέρα απ’ το αν είναι καλός άνθρωπος κατά βάθος ή χρυσός φελλός, λέμε για την ουσία: Στο... Αμύνης; Οπου δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα και ΔΕΝ θέλει να έχει από άποψη.

Οπου δεν μιλιέται κανονικά με τον προϊστάμενό του, τον Καμμένο; Δηλαδή την ώρα που ο Ερντογάν κάνει επιστράτευση, εσύ βάζεις τον Φώτη Κουβέλη έτσι γιατί... μπερδεύτηκες και δεν έχεις τι άλλο να κάνεις; Τόσες θέσεις υπάρχουν στο Πολιτισμού! Εκτός και αν ο Τσίπρας ήθελε να δείξει μ’ αυτόν τον τρόπο και το πόσο φτύνει τις Ενοπλες Δυνάμεις, ακριβώς όπως κάνει και με την ΕΛ.ΑΣ., που την έχει μετατρέψει σε νταντά των φονιάδων-μπαχαλάκηδων.

Να κι αν ισχύει η καλή εκδοχή -ότι ο Τσίπρας απλώς φοβάται τον αναρχικό χώρο και δεν θέλει να ’χει συγκρούσεις και θύματα με... συγγενείς της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και των «Πυρήνων»- να κι αν δεν ισχύει. Γιατί η κακή εκδοχή τού γιατί επιτίθεται ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως στην Αστυνομία και καλύπτει τους κουκουλοφόρους που τα σπάνε είναι ακόμη χειρότερη! Μήπως αποτελούν ουσιαστικά τα σύγχρονα τάγματα εφόδου των ακραίων κλάδων του ΣΥΡΙΖΑ που ελέγχει κάποιος σαν τον κ. Λάμπρου και δρουν επιλεκτικά χτυπώντας οιονδήποτε πλην από επιφανείς Συριζαίους;

Ή τους καλύπτουν επειδή τους τρέμουν γιατί τους ξέρουν ή τους χρησιμοποιούν ή και τα δύο. Διότι δεν είναι μόνο οι αναρχικοί που τα ’σπασαν για τη λευτεριά... του Ντίνου, ο οποίος δεν ελέγχεται για απλός μπαχαλάκιας, αλλά για βομβιστής, δηλαδή κανονικός φονιάς, αν όντως αυτός έστειλε τα παγιδευμένα δέματα τρόμου σε Παπαδήμο, Σόιμπλε και πόσους άλλους άραγε... Κι όμως, η κυβέρνηση υπέκυψε στους εκβιασμούς των αλητοσυμμοριτών και μεταφέρει τον εν λόγω κύριο στους λοιπούς συντρόφους του στον Κορυδαλλό. Για ποιον λόγο, λοιπόν, να μην αποχαλινωθούν περαιτέρω;

Είναι καθημερινή πια η τρομοκρατία απ’ τους Ρουβίκωνες, η οποία έχει καθαγιαστεί ως... απλός ακτιβισμός από υπουργούς (όπως ο Τσακαλώτος που τους τρέμει) έως τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής που έχει γιο ληστή τραπεζών-φίλο τρομοκρατών! Εχουμε ακόμα τις άδειες στους πιο επικίνδυνους πιστολέρο που έχουν ξεσηκώσει τους Αμερικανούς και τους Αγγλους και τους Ελληνες συγγενείς θυμάτων της 17Ν και λοιπών οργανώσεων. Σε όλους αυτούς, παρά τις επανειλημμένες αντιδράσεις τους, η στάση του Τσίπρα παραπέμπει στο «άντε και...». Αλλά και στην καθημερινότητα, μην το ξεχνάμε, κάθε μέρα ένας ταλαίπωρος Ελληνας, που προσπαθεί να βγάλει με το ζόρι το ψωμί του για να πληρώνει την τρομο-εφορία, βλέπει να του κατεβάζουν τη βιτρίνα, να του καίνε το μαγαζί και να τον οδηγούν στη μαύρη καταστροφή αφιονισμένοι αναρχοαυτόνομοι - πιθανότατα παρακρατικοί. Νομίζετε ότι είναι ακόμα μακριά από εσάς τους πολλούς το κακό;

Μα τα παιδιά που πάνε στα πανεπιστήμια με τις χίλιες θυσίες των φτωχοποιημένων γονέων βρίσκονται στο έλεος των συμμοριών, κανονικών ποινικών, αλητοαναρχικών και εμπόρων ναρκωτικών που ’χουν κάνει τα ΑΕΙ τη χειρότερη πανεπιστημιακή ζούγκλα του κόσμου! Είναι να θαυμάζεις πραγματικά τους ΗΡΩΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ που εξακολουθούν να πηγαίνουν στα πανεπιστήμια και να κάνουν μαθήματα, ενώ οι τραμπουκοαλήτες, που βαφτίζονται αναρχικοί, τους λοιδορούν, τους δέρνουν, τους σπάνε τα γραφεία, τους διαπομπεύουν και τους στοχοποιούν προσωπικά και οικογενειακά!

Κι όμως, αυτοί οι ουκ ολίγοι πανεπιστημιακοί επιμένουν να κάνουν μάθημα... με την απειλή της βαριοπούλας πάνω απ’ το κεφάλι τους λες κι είμαστε στην Τουρκοκρατία και στο κρυφό σχολειό! Και σ’ όλους αυτούς ο Τσίπρας λέει με τον τρόπο του «άντε και...» Τέλος, θα ήταν άδικο να μην αναφερθεί κανείς μα κανείς στο καθημερινό παιχνίδι ζωής και θανάτου που παίζουν οι αστυνομικοί στους δρόμους, καθώς σαν τους αναστενάρηδες χοροπηδάνε μέσα στις εκρηγνυόμενες μολότοφ, ανήμποροι να αντεπιτεθούν, μια και οι εντολές Τόσκα -δηλαδή Τσίπρα- είναι σαφέστατες: μην πειράζετε τους αναρχικούς. Δηλαδή «άντε και...». Η κυβέρνηση ενοχλείται μόνο για... της Ράνιας τον χαβά. Κατά τα άλλα και με τη βαριοπούλα και με την αρπαχτούλα!

Δεν ξέρω τελικά πώς λέγεται αυτό, γιατί δεν έχει εμφανιστεί πουθενά αλλού και δεν έχει μελετηθεί... απ’ την πολιτική επιστήμη. Ο πρωθυπουργός λειτουργεί στην πράξη ως αρχι-συμμορίτης, ενθαρρύνοντας τη βία και την ανομία σε όλα τα επίπεδα (ναι, και σε αυτό της Δικαιοσύνης, όπου σπέρνει τον φόβο και τη διχόνοια).

Ολη η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να ’ναι «φτιαγμένη» και σκίζεται να νομιμοποιήσει, με απρόβλεπτες συνέπειες, τον μπάφο, αντί να κοιτάξει να φέρει κάνα παραπάνω μπάτσο στη γειτονιά. Κάποτε ο κόσμος ήθελε «λαοκρατία», μετά «έναν λοχία», τώρα ζητάει απλώς «Αστυνομία».

Αν όμως απαγορεύεται στην ΕΛ.ΑΣ. να αντιδρά όταν η αναρχο-αλητεία καταστρέφει και οπλοφορεί, τι θα συμβεί αν οποιοσδήποτε άλλος κάνει τα ίδια; Ακόμη και βάσει του Συντάγματος ο πολίτης που μένει επισήμως απροστάτευτος από το κράτος ή βλέπει τη χώρα του να κινδυνεύει από ανεύθυνη έως προδοτική ηγεσία, δικαιούται να αντισταθεί. Τι πρέπει να κάνουν οι απλοί πολίτες δηλαδή για να προστατευτούν; Αν δεν υπάρχει Αστυνομία, να το πουν καθαρά να τελειώνουμε, και ο καθένας να φροντίσει για το σπίτι του.

ΣΧΟΛΙΑ (17)

Πωλ_Σ

Θέμο ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;; Ο Κουβέλης στο πολιτισμού;;;;;;;;;;; Ο άνθρωπος δεν κάνει για ΤΙΠΟΤΑ, παρά μόνο για ένα καινούργιο υπουργείο: το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΟΥΒΕΛΗ, όπου θα υπάρχει για μελέτη των αχρήστων από κοινωνιολόγους και λοιπούς επιστήμονες, μπας και καταφέρουν το ακατόρθωτο, να αναλύσουν την περίπτωσή του, και να βγάλουν εγχειρίδιο για το τι δεν πρέπει να υπάρχει ανάμεσά μας.

Θέμο

Θέμο, δες το θέμα με τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 3Κ/2018 που τρέχει τώρα. Θα έδιναν 17 μόρια τον μήνα (ειδική εμπειρία) μόνο για το 50% των θέσεων καθαριότητας (για τους παλιούς συμβασιούχους) και τώρα δίνουν τα 17 μόρια /μήνα για όλες τις θέσεις (καθαριότητα,διοικητικοί,μηχανικοί, κλπ). Ο διαγωνισμός αποκλείει στην ουσία όποιον δεν έχει εργαστεί ποτέ στο Δημόσιο, να διεκδικήσει μία θέση με βάση την μοριοδότηση της εμπειρίας του από τον ιδιωτικό τομέα. Στην ουσία δεν πρόκειται για διαγωνισμό, αλλά για μονιμοποιήσεις με σειρά προτεραιότητας. Και έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση για την ειδική εμπειρία που μετράει για όλες τις θέσεις, τώρα, στην μέση του διαγωνισμού, όχι από την αρχή!

Επιδρομέας

Δυστυχώς, οι Ρουβικώνες θυμίζουν τα τάγματα ασφαλείας των Ναζί και τους μελανοχιτώνες των Φασιστών. Οι επιδρομές τους δε, φέρνουν στο νου τις επιθέσεις στα μαγαζιά των Εβραίων και των αντιφρονούντων. Δυσοίωνο το μέλλον της χώρας......!!!!

Το...

..κοινό σου να παρατηρήσεις... και θα αλλάξεις θεματολογία!

ΓΕΩΡΓΙΑ.

Έχει καταφέρει ο Τσίπρας τον τελευταίο καιρό να επιταχύνει τις συνθήκες διάλυσης της χώρας. Δεν πίστεψε ο Ελληνικός λαός ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και τράβηξε βίαια το χαρτί των Εθνικών μας θεμάτων.Ολοκληρωτική καταστροφή.Ή Τουρκία είναι έτοιμη να πυροβολήσει. Επίδειξη δύναμης με γκριζάρισμα όχι μόνο των Ιμίων, αλλά και του Καστελόριζου και της Σύμης.Ρωσικά σάιτ γράφουν ότι το καλοκαίρι θα είναι καυτό για την Ελλάδα,αφού οι Τούρκοι θα χτυπήσουν όχι μόνο για τα νησιά αλλά και για τον Ελληνικό τουρισμό.Μιά Ελληνική ηγεσία ανίκανη να διαφυλάξει την ομαλότητα στην χώρα.Αντί για Αστυνομία, ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί τον δικό του πλέον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ.Το έδαφος δείχνει ναρκοθετημένο για τον Μητσοτάκη.Μιά δεξιά κυβέρνηση της Ν.Δ. θα βρεί απέναντί της τον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, την Νεολέρα του Τσίπρα, τους Πυρήνες της Φωτιάς και τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.Όλοι δικά τους παιδιά.Το πρώτο πείραμα που έφερε τον Τσίπρα στην εξουσία έγινε το Δεκέμβριο του 2008 όταν έκαψαν την Αθήνα και το Μάιο του 2010 όταν έκαψαν τους ανθρώπους στην ΜΑΡΦΙΝ.Τώρα ήρθε η ώρα να κάψουν την Δημοκρατία και την ομαλότητα, αλλά Μαδούρο πάντα.Καλό βράδυ Θέμο.

Κων/νος Αρβανιτίδης Ανχης (ΠΖ)

Μόνη λύσις η φίλη και σύμμαχος χώρα να μας βοηθήσει με 5-6 νησάκια να απαλλαγούμε από τον Κομμουνισμόν.

Γιαννης Π

ετσι σκριβως κυριε Συνταγματαρχα

Ιωάννης Κάβουρας, Ταξίαρχος (ΠΖ)

Συμφωνώ απόλυτα. Μπράβο σας.

Panos

"Δεν σκιάζομαι δεν μετακινούμε..." ανέβασε στο facebook o Γιάννης Κουλιζάκος για το κάψιμο του αυτοκινήτου του. Το γεγονός ότι το "μετακινούμε" αναφέρεται σε ενικό αριθμό (εαυτό του) και το γράφει με έψιλον και όχι με άλφα γιώτα που είναι και το ορθό, σχολίασα αρνητικά γιατί υποθέτω ότι ο πάλαι ποτέ διατελέσας Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δεν ήταν ένας τελειόφοιτος δημοτικού. Όμως το σχόλιό μου αυτό δεν το ανέβασε κάτω από το κείμενό του, ως είχε ηθική υποχρέωση, αφού κατά τη γνώμη μου, επιτρέποντας αυτοβούλως την αναγραφή σχολίων με όνομα και e-mail, μάλλον επεδίωξε την αξιοποίησή των για λόγους μόνο εκδήλωσης συμπάθειας και οίκτου και όχι κριτικής από πρώην ή νυν συναγωνιστές του και όχι μόνο και για να δείξει ενδεχομένως ότι "είμαι κι εγώ εδώ". Όμως το δικό μου αρνητικό μεν κοσμιότατο δε σχόλιο ως προς το ορθογραφικό του μαργαριτάρι, δεν το ανέβασε, προφανώς για ευνόητους λόγους. Κύριε Θέμο Παρ' όλο που τα δικά μου αναγραφόμενα είναι παντελώς άσχετα με το δικό σου παραπάνω κείμενο, εκτιμώ ότι ως υπέρμαχος του ελεύθερου λόγου κι έκφρασης, πάντοτε όταν όταν αυτή είναι κόσμιοι, θα το ανεβάσεις για ένα λόγο παραπάνω: Γιατί ο εν λόγω κύριος εκτός από ανορθόγραφος είναι και λογοκριτής, όταν τα λεγόμενα των άλλων δεν τον συμφέρουν. Άλλωστε είμαι βέβαιος ότι δεν επιτρέπετε να ανεβάζουν στη σελίδα σας όποιοι θέλουν και στη συνέχεια να λογοκρίνουν ό,τι δεν είναι της αρεσκείας των, εκτός βεβαίως αν είναι υβριστικά και άσεμνα. Κατά τα άλλα, ως άκρως αποκρουστέα πράξη το κάψιμο του αυτοκινήτου αυτονόητο είναι ότι την καταδικάζω.

Μάκης

Είναι το σχέδιο για να τρομοκρατούνται οι Ελληνες,( η απαγωγή των στρατιωτών, οι κουκουλοφόροι) κλπ και να αρπάξουν τον πλούτο της χώρας, γι αυτό και συστηματικά καταπατούνται οι νόμοι και το σύνταγμα, μέχρι να επιτεθούν στο Ιράν, κάντε υπομονή μετά την επίθεση δεν μπορούν καν να προβλέψουν πώς θα χάσουν τη μπάλα κι εμείς θα γλιτώσουμε από τους εγκληματίες, τα παραπάνω όπως και την αιχμαλωσία των Ελλήνων στρατιωτών τα έχει προφητέψει ο Γέροντας Εφραίμ (καλόγερος) το 2013 απλή μεταφορά μέρους των όσων είπε έκανα (έχουν πετύχει το αντίθετο όχι μόνο δεν έχουν τρομοκρατηθεί οι Ελληνες...ίσα ίσα...)

Ενα μεγάλο θέμα

Ο Τσίπρας κατέστρεψε την άμυνα της χώρας. Ποιός πολεμάει όταν του παίρνουν το σπίτι; Οι Τούρκοι το κατάλαβαν. Με Τσίπρα θα πάρουν ότι ζητήσουν.

φασιστΑριστερά του τρόμου

Ένα είναι σίγουρο , το ότι τα ΣΕΡΙΖΟΤΡΟΛΑΚΙΑ θα κονομήσουνε τρελά λεφτά από υπερωρίες για να βρίσουν και να απαξιώσουν το εξαιρετικό άρθρο του Θέμου . Ένα άρθρο που , δυστυχώς , αναλύει , στις πραγματικές του διαστάσεις και χωρίς ίχνος υπερβολής , τη δραματική κατάσταση της σημερινής Ελλάδος , που βρίσκεται υπό την κυριαρχία των αλητο-αναρχο-μπαχαλάκηδων του ΣΥΡΙΖΑ . Επιτέλους , ας μην έχουμε αυταπάτες και να συνειδητοποιήσουμε ότι , όλη αυτή η συμμορία του δήθεν αναρχο-αυτόνομου χώρου είναι ο κρυφός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ , αυτοί που ξηλώνανε την πλατεία Συντάγματος , όταν κυβερνούσε ο Σαμαράς και προετοίμαζαν το έδαφος για την έλευση του κόμματος της φασιστΑριστεράς .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία