Να δώσουν πίσω τα δυο παιδιά, αλλιώς θα χάσουν πιο πολλά
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Να δώσουν πίσω τα δυο παιδιά, αλλιώς θα χάσουν πιο πολλά

Στραβοί δεν είμαστε και από τις λιγοστές εικόνες που στέλνουν οι Τούρκοι μπορούμε να δούμε ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί τυγχάνουν βίαιας μεταχείρισης, σαν να 'ναι ποινικοί και όχι αξιωματικοί που συνελήφθησαν λόγω λάθους.

Εμείς βλέπουμε ότι τους πάνε σέρνοντας αντί απλώς να τους προσαγάγουν, και με τα πουκάμισα έξω. Ήδη φαίνεται ότι παραβιάζονται οι διεθνείς συνθήκες και η Αθήνα του Τσίπρα -ως συνήθως- αντιδρά ψιθυρίζοντας.

Όσα γιουσουφάκια κι αν έχουν μαζευτεί στο Μαξίμου κι όσο νέο ραγιάς κινδυνεύει να γίνει όπως πάει ο Κοτζιάς, όσο κι αν άλλα πράγματα λέγονται δημοσίως κι άλλα δια της διπλωματικής οδού, πρέπει να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα.

Κλείσιμο
Στη μόνη γλώσσα που η Τουρκία, ειδικά του Ερντογάν, καταλαβαίνει. Αν πάνε να χρησιμοποιήσουν σαν ομήρους τους Έλληνες που ατυχώς συνέλαβαν, τότε θα υπάρξουν αντίποινα από ελληνικής πλευράς εκεί που πονά η Άγκυρα. Πολύ συγκεκριμένα στα συμφέροντά της και στους ανθρώπους της που δρουν δυστυχώς ανενόχλητοι εντός ελληνικού εδάφους. Απλά πράγματα. Απλά, πολλαπλά.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μη σέβεσαι την διεθνή νομοθεσία και η Τουρκία έχει ειδικότητα σε αυτό όπως συνέβη πολύ πρόσφατα που πήγε να βουλιάξει το σκάφος του λιμενικού μας. Αντιδράσαμε σαν κότες, όπως και με τις προκλήσεις τους στην Κύπρο και τώρα μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε νέο «Εξπρές του Μεσονυχτίου» για τα δύο ένστολα Ελληνόπουλα, κι αυτοί να κάνουν τους ανήξερους.

Το τι είναι οι τουρκικές φυλακές το ξέρουμε, το τι σόι δικαστές έχουν απομείνει εκεί το φανταζόμαστε, άρα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Μόνο από φοβέρα νιώθει ο Τούρκος, όποτε, αν δούμε ότι πάει για εκβιασμό η υπόθεση, πρέπει από Δευτέρα να ληφθούν ειδικά μέτρα στις γνωστές περιοχές που συχνάζουν τα αυτοαποκαλούμενα τουρκόπουλα που στηρίζει με χίλια η γειτονική χώρα.

Εμείς δεν χρειάζεται να παραβιάσουμε καμία νομιμότητα, ειδικά όταν θεωρείται για όλους τους Έλληνες θεμιτός ακτιβισμός το να κάνουν ντου από παντού κουκουλοφόροι με βαριοπούλες και να τα σπάνε. Ευτυχώς, αυτό συμβαίνει προς το παρόν μόνο εναντίον Ελλήνων φιλήσυχων Χριστιανών και όχι εναντίον τίποτα αλλόθρησκων φανατικών, γιατί θα μας κατηγορούσαν και για Ρατσιστές!!

Σαν τους Αλβανούς τσάμηδες συνεργάτες των ναζί που μας ζητάνε και τα ρέστα μετά από τόσους Έλληνες που σφάξανε στη Κατοχή. Όλοι προσευχόμαστε να έχουν στοιχειώδη νου οι απέναντι και να σεβαστούν τους στρατιωτικούς μας για να μπορούμε κι εμείς απερίσπαστοι να φροντίζουμε για την προστασία και την ευημερία ακόμη και ακραίων ανθελλήνων πρακτόρων που κατοικούν εντός ελληνικού εδάφους.

Κάποιες φορές οι κουβέντες πρέπει να 'ναι ξεκάθαρες και αντρίκειες. Ακόμη κι αν είσαι ΣΥΡΙΖαίος.

Σεβαστείτε τα δύο παιδιά, αλλιώς θα χάσετε πολύ πιο πολλά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ