anastasiadis_themos

Να δώσουν πίσω τα δυο παιδιά, αλλιώς θα χάσουν πιο πολλά

Θέμος Αναστασιάδης

Στραβοί δεν είμαστε και από τις λιγοστές εικόνες που στέλνουν οι Τούρκοι μπορούμε να δούμε ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί τυγχάνουν βίαιας μεταχείρισης, σαν να 'ναι ποινικοί και όχι αξιωματικοί που συνελήφθησαν λόγω λάθους.

Εμείς βλέπουμε ότι τους πάνε σέρνοντας αντί απλώς να τους προσαγάγουν, και με τα πουκάμισα έξω. Ήδη φαίνεται ότι παραβιάζονται οι διεθνείς συνθήκες και η Αθήνα του Τσίπρα -ως συνήθως- αντιδρά ψιθυρίζοντας.

Όσα γιουσουφάκια κι αν έχουν μαζευτεί στο Μαξίμου κι όσο νέο ραγιάς κινδυνεύει να γίνει όπως πάει ο Κοτζιάς, όσο κι αν άλλα πράγματα λέγονται δημοσίως κι άλλα δια της διπλωματικής οδού, πρέπει να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα.

Στη μόνη γλώσσα που η Τουρκία, ειδικά του Ερντογάν, καταλαβαίνει. Αν πάνε να χρησιμοποιήσουν σαν ομήρους τους Έλληνες που ατυχώς συνέλαβαν, τότε θα υπάρξουν αντίποινα από ελληνικής πλευράς εκεί που πονά η Άγκυρα. Πολύ συγκεκριμένα στα συμφέροντά της και στους ανθρώπους της που δρουν δυστυχώς ανενόχλητοι εντός ελληνικού εδάφους. Απλά πράγματα. Απλά, πολλαπλά.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μη σέβεσαι την διεθνή νομοθεσία και η Τουρκία έχει ειδικότητα σε αυτό όπως συνέβη πολύ πρόσφατα που πήγε να βουλιάξει το σκάφος του λιμενικού μας. Αντιδράσαμε σαν κότες, όπως και με τις προκλήσεις τους στην Κύπρο και τώρα μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε νέο «Εξπρές του Μεσονυχτίου» για τα δύο ένστολα Ελληνόπουλα, κι αυτοί να κάνουν τους ανήξερους.

Το τι είναι οι τουρκικές φυλακές το ξέρουμε, το τι σόι δικαστές έχουν απομείνει εκεί το φανταζόμαστε, άρα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Μόνο από φοβέρα νιώθει ο Τούρκος, όποτε, αν δούμε ότι πάει για εκβιασμό η υπόθεση, πρέπει από Δευτέρα να ληφθούν ειδικά μέτρα στις γνωστές περιοχές που συχνάζουν τα αυτοαποκαλούμενα τουρκόπουλα που στηρίζει με χίλια η γειτονική χώρα.

Εμείς δεν χρειάζεται να παραβιάσουμε καμία νομιμότητα, ειδικά όταν θεωρείται για όλους τους Έλληνες θεμιτός ακτιβισμός το να κάνουν ντου από παντού κουκουλοφόροι με βαριοπούλες και να τα σπάνε. Ευτυχώς, αυτό συμβαίνει προς το παρόν μόνο εναντίον Ελλήνων φιλήσυχων Χριστιανών και όχι εναντίον τίποτα αλλόθρησκων φανατικών, γιατί θα μας κατηγορούσαν και για Ρατσιστές!!

Σαν τους Αλβανούς τσάμηδες συνεργάτες των ναζί που μας ζητάνε και τα ρέστα μετά από τόσους Έλληνες που σφάξανε στη Κατοχή. Όλοι προσευχόμαστε να έχουν στοιχειώδη νου οι απέναντι και να σεβαστούν τους στρατιωτικούς μας για να μπορούμε κι εμείς απερίσπαστοι να φροντίζουμε για την προστασία και την ευημερία ακόμη και ακραίων ανθελλήνων πρακτόρων που κατοικούν εντός ελληνικού εδάφους.

Κάποιες φορές οι κουβέντες πρέπει να 'ναι ξεκάθαρες και αντρίκειες. Ακόμη κι αν είσαι ΣΥΡΙΖαίος.

Σεβαστείτε τα δύο παιδιά, αλλιώς θα χάσετε πολύ πιο πολλά.

ΣΧΟΛΙΑ (83)

@@

Κρεμαλες στο Σύνταγμα Πρώτα, Και Ύστερα Όλα τ'αλλα !!!!

καλημέρα απο Kilchberg

Εμένα τα παιδιά μου ειναι στο Kilchberg και πάνε εκεί λυκειο τα κορόιδα θα πάνε στον πόλεμο

ΣΚΕΠΤΟΝΕΝΟΣ

Αν κύριοι ήταν τα δικά σας παιδιά.. Άντρες.. Μάγκες.. Όπως θέλετε να τούς ονομάσετε, θα λέγατε όλες αυτές τις παπαροληγιες. Δεν ντρέπεστε λίγο. Μάλλον είστε της νέας γενιάς... Φραπέ.. TV.. Βόλτα και μετά στην χούφτα όλα. Ναι ρε.. Έπρεπε είδη να τους έχουμε πάρει 10.

Παιδιά

Το έχω γράψει επανειλημμένα και θα συνεχίσω να το γράφω!!! Σταματήστε επιτέλους να αποκαλείται Παιδιά, ενήλικες Άνδρες και Γυναίκες!!! Σίγουρα είναι παιδιά κάποιων γονιων για την Κοινωνία όμως είναι ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ όχι χαϊδεμένα παιδάκια!!! Σκεφθητε να κάνουν ξένα ΜΜΕ πχ. τουρκικά κατά λέξη μετάφραση των άρθρων με τα παιδιά στρατιώτες αξιωματικούς (children, Kinder, einfants, cocuk κτλ.) Είμαστε που είμαστε στην ξεφτίλα...

Αντρέας

Πολύ σωστός!

γιωργος

κ. Αναστασιάδη τα μπερδευετε τα πράγματα. Πρωτο, οι δυο στρατιωτικοί ΔΕΝ είναι παιδιά. στα χερια τους ο Ελληνικός Λαός έχει εναποθέσει την Εθνική του ασφάλειά. Κάτι κάνανε λάθος και συνελήφθησαν, γεγονός που δειχνει το βαθμό ετοιμότητας ή εκπαίδευσης τους. Δευτερο, η ελεεινη κατάσταση την οποία έχει η χώρα δινει το momentum για λεονταρισμούς?? Το 2018 δεν είναι 1987. Τοτε είχαμε Ε.Δ. και έναν πρωθυπουγό με ειδικό βάρος και διεθνή αναγνωρισιμότητα (έστω και αν σημερα το αμφισβητοπύμε), τώρα, έχουμε πρωθυπουγό τον Alexis - με ό,τι αυτό σημαίνει. Το να ασκήσεις έξυπνη διπλωματία είναι άλλο πράγμα από το να κάνεις τσαμπουκάδες με έναν τρελο απέναντί σου. Θα μου πείς ποιός θα κάνει την έξυπνη διπλωματία ο Κοτζιάς ή ο Καμμένος? Τριτο, τι σχέση έχει το θεμα των τσαμηδων? Ιστορικά οι τσαμηδες είχαν υποπτο ρόλο, ήταν συνεργάτες των γερμανών προέβησαν σε δολοφονίες και ακρότητες και τιμωρήθηκαν, δικάστηκαν, εκδιώχθηκαν τιμωρήθηκαν σκληρά και καλά τους έγινε. Πες όμως μου έναν από τους επώνυμους έλληνες δοσίλογους, υπευθυνους για τις εκτελέσεις εκατοντάδων Ελλήνων πατριωτών, που τιμωρήθηκαν αναλογα. Να είσαι σίγουρος άν είχε εκτελεστει κατόπιν δίκης έστω και ένας επώνυμος έλληνας δοσίλογος, ή σταση των αλβανών θα ήταν διαφορετική. Η επιλεκτική σκληρότητα που είχε τότε επιδειχθεί, σημερα αποτελεί βουτυρο στο ψωμί τους.

XΑΡΗΣ

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΟΙ ΣΥΜΠΕΡΟΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ

Τρύπας

Και τι προτείνεις δηλαδή ρε Θέμο; Να ξελύσουμε το Θηρίο; Να το κάνει Κούγκι ο Καμμένος; Να βγάλει τα νταούλια του ο Τσε Κεβάρα ο δεύτερος; Δηλαδή να σπείρουμε τον όλεθρο για δυό φαντάρους, αυτό μας λες!

φρου φρου

Με τι προσόντα θα φοβήσεις τον Τούρκο ???? Με την Οικονομία σου ???? Με τον στρατό σου ??? η με τις πλάτες των Αμερικανών που τις επικαλείσαι όποτε τις έχεις ανάγκη ??? Ασε το παραμύθι......αρκετά.......

Απορών

Από ποιούς περιμένετε να φερθούν αντρίκια, ελληνικά; Ακόμα και αν μπούν οι Τούρκοι στο ελληνικό έδαφος και αρχίσουν τους βιασμούς γυναικόπαιδών, δεν πρόκειται να υπάρξει καμμία αντίδραση εκ μέρους μας. Αισθανόμαστε ότι είμαστε πολίτες ανύπαρκτου κράτους που μας απειλεί ο κάθε τυχάρπαστος Τουρκογυφτοσκοπιανός.

Χρίστος

Τα πράγματα είναι απλά ή μας επιστρέψουν τούς μπούληδες άμεσα ή θα χορηγούμε άσυλο σε όποιον στρατιωτικό θα μας έρχετε από τώρα και στο εξής και είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετοί ..

θα γινονταν αυτα ποτε

αν ειχαμε ετοιμο το Πολεμικο μας Ναυτικο στον Εβρο; Δεν νομιζω. Που ειναι ο Αρχηγος ΓΕΝ;

Μ-16

ΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΡΕΓΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ;;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία