anastasiadis_themos

Χίλιες Novartis να φτιάξουν, τη Μακεδονία δεν θα αρπάξουν

Θέμος Αναστασιάδης

Αν δεν τους είχε προλάβει το Jumbo με τον Ζορό Ψωμιάδη, τότε οι τρομαγμένοι μασκαράδες Συριζαίοι θα ήταν οι βασιλιάδες του καρναβαλιού: Σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία του αιώνα, για ένα πράγμα δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία, ούτε και διχογνωμία! Η υπόθεση Novartis… σουλουπώθηκε και ετοιμάστηκε τελευταία στιγμή για αντιπερισπασμό στην πολιτική συντριβή της κυβέρνησης και του Τσίπρα προσωπικά από το μεγαλειώδες πατριωτικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα.

Επ’ αυτού, λοιπόν, δεν χωρά να έχει κανείς ουδεμία αμφισβήτηση, μια που δεν θα μπορέσει ούτε ένας νομικός να τεκμηριώσει γιατί κουβάλησαν σηκωτό τον τελευταίο υπό προστασία κουκουλοφόρο μάρτυρα την ώρα που συγκλονιζόταν όλη η Ελλάδα, και όχι μόνο, από τον προφητικό λόγο του Μίκη Θεοδωράκη στο Σύνταγμα. Τι τους ξεσήκωσε κυριακάτικα και δεν περίμεναν τη Δευτέρα;

Μούσκεμα τα κάνανε οι θεσμικοί πραιτοριανοί, παρότι, όπως φαίνεται, η δουλειά στηνόταν εδώ και μήνες. Ομως, καλό είναι να μην παρασυρθεί κανείς από τη χαζοστημένη «σκανδαλάρα» για τη Novartis, αφού το πιο μεγάλο θέμα απ’ αυτή καθαυτή είναι το ότι χρησιμοποιήθηκε κακήν κακώς για να… αντιμετωπιστεί το Μακεδονικό που τους γύρισε μπούμερανγκ!  Μα τι σχέση μπορεί να υπάρχει μεταξύ ενός υποτιθέμενου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου και ενός κολοσσιαίου εθνικού θέματος;

Πρώτον, ότι η κυβέρνηση Τσίπρα αποτυγχάνει παταγωδώς να ξεπουλήσει, σύμφωνα με τις προσταγές των ξένων, το όνομα «Μακεδονία», όπως θα το έκανε μετά χαράς λόγω εγγενούς προδοτικής τάσης στο DNA της. Δεύτερον, ότι υπέστη πρόσθετο βαρύτατο πολιτικό πλήγμα από τον ιστορικό λόγο του Μίκη, ο οποίος αναφέρθηκε ευθέως στις φασιστικές τάσεις μιας αριστερόστροφης τεχνητής κυβερνητικής μειοψηφίας. Τρίτον, ότι οι γραικύλοι επιφανείς Συριζαίοι είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και εντελώς ανήθικοι. Αυτό εμείς το ξέρουμε πολύ καλά και το έχουμε υποστεί ως media πρώτοι, όταν ακόμη και η αντιπολίτευση λίγο-πολύ αδιαφορούσε για τη σφαγή των ΜΜΕ με το τραγελαφικό κόλπο των αδειών, το ξεπούλημα μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων, το κλείσιμο καναλιών, με αποκορύφωμα το MEGA, το οποίο ήταν δώρο του παλιού κατεστημένου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τότε η αντιπολίτευση δεν κατάλαβε ότι η καμπάνα χτύπαγε και γι’ αυτήν. Δεν αντιλήφθηκε ότι μπαίνουμε σε φάση χούντας Τσίπρα, δεν έβαλαν τις φωνές όλοι μαζί -και η Ν.Δ. και οι κεντρώοι- όταν καθαρά μαφιόζικο και πιο μαύρο και από την πίσσα χρήμα λαθρεμπόρων και κάθε λογής «νονών» εισέβαλε με τις κυβερνητικές ευλογίες στο μιντιακό τοπίο…  Αλήθεια, άραγε τώρα το κατάλαβαν; Τα τυπικά έστω χαμόγελα ευγενείας μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη σε δημόσια εκδήλωση, μία ημέρα αφότου οι συνωμότες του Μαξίμου έβαλαν όλη τη Ν.Δ. στο στόχαστρο, ξένισαν. Εχουν αντιληφθεί άπαντες σε τι βρώμικο πόλεμο πάει να μπλέξει όλη την Ελλάδα ο πρωθυπουργός; (τουλάχιστον ήρθε άμεσα η αντίδραση για τον Αντώναρο... Αδιανόητο να μην υπάρχει ενότητα τέτοια ώρα στην αξιωματική αντιπολίτευση).

Τέταρτον, ο ΣΥΡΙΖΑ, καβαλημένος στο καλάμι της αλαζονείας, της υπεροψίας και του απυρόβλητου, πιστεύει, μες στην τύφλα του και την επιπολαιότητά του, ότι αρκούν ένα-δύο-τρία κλασικά σκάνδαλα αλά πάμπερς Κοσκωτά για να μπορέσει να προχωρήσει τα ενδοτικά του σχέδια σε Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, ίσως και Κύπρο! ΑΜ ΔΕ! ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΤΟΝΟΙ ΛΑΣΠΗΣ NOVARTIS ΔΕΝ ΑΝΤΙΣTAΘΜΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Η οποία είναι και θα παραμείνει Ελληνική ό,τι κι αν μηχανεύονται οι Συριζο-σκοπιανοί τύπου Τσίπρα - Ζάεφ!

Ακόμη και αν το σκάνδαλο Novartis αποκτήσει κάποιες ελάχιστες πολιτικές προεκτάσεις πέρα από τις μυθιστορηματικές του τύπου «κάποιος είπε ότι άκουσε πως άλλος είδε», ακόμη και τότε τι σχέση μπορεί να έχει με τον ξεσηκωμό του Ελληνισμού ενάντια στην προδοσία για την ονομασία της Μακεδονίας; Δηλαδή τι εννοούν, ότι τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια τα οργάνωσαν η Ν.Δ., ο Αβραμόπουλος, ή ακόμη και ο Βενιζέλος, και ώστε έτσι ακόμα και με τα ψέματα μπορούν να αμαυρώσουν τις πατριωτικές λαοθάλασσες του Συντάγματος και του Λευκού Πύργου; Την πρώτη φορά που τους ήρθε κατάμουτρα το χαστούκι από τον Βορρά ψέλλισαν κάτι για... γραφικούς νοσταλγούς και κρυφοναζί! Την περασμένη Κυριακή που πήραν πολλαπλά την απάντηση, το βούλωσαν και σαν άθλιοι συνωμότες παλαιάς κοπής έτρεξαν να πακετάρουν την υπόθεση Novartis που, απ’ ό,τι φάνηκε, την είχαν stand by για προεκλογικά. Ο ίδιος ο Τσίπρας για να λασπώσει το συλλαλητήριο και τους πολιτικούς που το στήριξαν το συνέδεσε άμεσα με την υπό εκκόλαψη υπόθεση των ιατρικοπολιτικών μιζών.

Και παραφράζοντας τον αείμνηστο Κωστή Στεφανόπουλο, είπε ότι δεν μπορεί να κάνουν τους πατριώτες όσοι τάχα μου έχουν λερωμένη τη φωλιά τους σε θέματα διαφάνειας! Κραυγαλέα, σκόπιμη και ανιστόρητη μπούρδα. Πρώτον, διότι ακόμα δεν έχει βρεθεί κανένας ένοχος, άρα αμφισβητείται το τεκμήριο της αθωότητας και, δεύτερον, γιατί μέχρι και ολόκληρο 1821 το ξεκίνησαν οι καθόλου… νομοταγείς κλέφτες και αρματολοί! Ηρωες καπεταναίοι του Αγώνα ήταν και πρώην πειρατές. Πατριώτες μπορούν να είναι ακόμα και ποινικοί, όπως έχει αποδειχθεί κατά καιρούς όταν σε συνθήκες πολέμου άνοιγαν τις φυλακές και σκληροί εγκληματίες έφευγαν για να πολεμήσουν στο μέτωπο. Πατριώτες, λοιπόν, μπορεί να είναι και ο ήσυχος ανθρωπάκος αλλά και ο κακούργος. Οι μόνοι που δεν μπορεί να θεωρούνται πατριώτες, όπως φαίνεται, είναι οι εξωνημένοι, οι πολιτικά κουκουλοφόροι και οι «επί χρήμασι προσκυνούντες τους Ξένους», όπως έχουν πει για τον ΣΥΡΙΖΑ πρώην ιστορικά στελέχη του. 

Αλλά τελικά κι αλήθεια να ’ταν, υποθετικά, το Novartis, κι αυτό και άλλα μύρια τόσα, ουδεμία σχέση έχουν με το Μακεδονικό και τους Ελληνες πολίτες που ξεσηκώθηκαν. Μήπως να δει η Εφορία από τις κάμερες ποιοι ήταν στο συλλαλητήριο και να τους ζητήσει και πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας; Ετσι, ρίχνω ιδέες μπας και το Μαξίμου πάει και ψάξει αναδρομικά τον ΑΦΜ του Παύλου Μελά! Δεδομένου ότι έχει αποδειχθεί ότι κουβάλησε κρυφά και όπλα για τον Μακεδονικό Αγώνα, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ονομάσει όλους τους Μακεδονομάχους εγκληματική οργάνωση και να διώξει τους απογόνους τους για ξέπλυμα χρήματος! Κι επειδή μαζί με τα όπλα θα πέρναγαν και φάρμακα στα μυστικά του Βάλτου, ιδού και η πλήρης απόδειξη για διασύνδεση και με την Novartis. Ξανάφεραν το «βρώμικο ’89» πάλι και η ιστορία επαναλαμβάνεται, αριστερέ Ζορό, σαν τρελό καρναβάλι.

ΣΧΟΛΙΑ (80)

Εσχάτη προδοσία

Μάς πάνε για καινούριο συμμοριτοπολεμο οι πουλημενοι , ανθελληνες τυχοδιώκτες κομουνιστές.

Ο εκφυλισμος

Του εθνους ξεφυτρωσε αρχικα στα σχολεια. Δασκαλοι και καθηγηταδες,λυμαινονται το χωρο της παιδειας,δηλητηριαζοντας τα μυαλα των παιδιων, αφου αφαιρουν την εθνικη συνειδηση. Στην εφηβεια ιδιως,ειναι το πλεον ευκολο πραγμα, να δηλητηριασεις με αριστερες τοξικες ουσιες το μπερδεμενο μυαλουδακι ενος 14χρονου. Τα αποτελεσματα τα βλεπουμε ολοι. Τριανταρηδες σημερινοι,χωρις ψυχη μεσα τους,χωρις πιστη σε ιδανικα,χωρις σεβασμο σε οσια και ιερα... αλλα και χωρις ελπιδα για το μελλον,αφου οι μαρξιστες διδασκαλοι τους, τους διδσξαν το μανιφεστο,αλλά ξεχασαν να τους προετοιμασουν για τη βουλγαροποιηση τους! Πως περιμενετε να αντισταθουν στην κατρακυλα της χωρας? Με αδειο στομαχι και με αδεια καρδια,παραδιδεσαι αμαχητί. Το σχεδιο ηταν καλα οργσνωμενο. Αριστερος Εκφυλισμος,εθνικη απονευρωση, ΔΙΑΦΘΟΡΑ,κρατισμος... Ολα τα συστατικα της καταστροφης,στη σουπα του νεοελληνα. Οταν ξεριζωθουν ολα αυτα,τοτε θα συνελθουμε. Παρτε το χαμπαρι.

γιαννης

μην εισαι και τοσο σιγουρος. εδω μιλαμε για συριζαιους, αριστερους ανθελληνες που δεν τους κοστιζει τιποτε να πουλησουν, οπως και πουλανε, ολοκληρη την ελλαδα αρκει να μεινουν γανζτωμενοι στην καρεκλα. Πιστευουν οτι μονο ετσι κανουν επανασταση.

Γιωρικας

Δεν συμφωνω μαζι σου.Θα δωσει ο τσιπρας στους Σκοπιανους το ονομα Μακεδονια οχι για να παραμεινει στην καρεκλα ,αλλα γιατι ειναι και αυτος και οι λοιποι Συριζαιοι διαχρονικα δοσιλογοι-διεθνιστες και ξενοδουλοι-Ανθελληνες.Θυμηθειτε ,εδω και χρονια το προωθουν και το δηλωνουν σε καθε ευκαιρια.

Thanos

Μπράβο "Μακεδονομάχε" Θέμο. Τα άρθρα του Δανίκα που αρθογραφεί στην παραδίπλα στήλη της δικής σου εφημερίδας και ο οποίος δεν κουράστηκε κάθε μέρα να μας λέει να παραδώσουμε το όνομα Μακεδονία δεν τα διαβάζεις; Τι θλιβερό θέατρο είναι αυτό; Αλλά θα μου πεις κάποιος θα αγοράσει την εφημερίδα σου για την "δική σου θέση" κάποιος για την θέση του Δανίκα κλπ.

Ellas or Tefra!

Οι εργάτες και οι νεολαίοι Ελλάδας, ΠΓΔΜ, Αλβανίας και όλων των Βαλκανικών χωρών δεν έχουμε καμία θέση στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, μαζί με αστούς και φασίστες, που μας έχουν καταντήσει δούλους των εργοδοτών/πολυεθνικών και πιόνια των ιμπεριαλιστών. Η θέση μας είναι στον αγώνα για να συντρίψουμε τον αντεργατικό μεσαίωνα, να διώξουμε όλες τις πολιτικές συμμορίες νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών, πρώην σταλινικών και απογόνων των φασιστών του ΒΠΠ, τους ιμπεριαλιστές πάτρωνές τους. Στο κοινό αγώνα όλων των εργαζομένων των Βαλκανίων και της Ευρώπης, για ειρήνη, ταξική ενότητα και δικαιοσύνη. Για να απαλλαγούμε από το δολοφονικό καπιταλιστικό σύστημα, τη ρίζα όλων των δεινών μας. Για να βαδίσουμε μαζί στον δρόμο της Σοσιαλιστικής Επανάστασης και των Ενωμένων Σοσιαλιστικών Πολιτειών της Ευρώπης μόνη βιώσιμη λύση για ειρήνη και πρόοδο των λαών μας και όλης της ανθρωπότητας.

Α.Π.

Oλοφάνερα ζεις ακόμα στο 1917, δηλαδή πολιτικό απολίθωμα...

@Ellas or Tefra!

Είσαι μεγάλος καραγκιόζης! Ποιός σου είπε ρε βλήμα ότι οι Σκοπιανοί και οι Ευρωπαίοι θέλουν τις σοσιαλιστικές σου μπαρούφες;

Γιωρικας

Αριστεροφασιστα και σταλινοκομμουνα θυμηθηκες φαινεται την 5η"ολομελια των προγονων σου για το "εθνος" των Μακεδονων οπως λεγατε και το προωθουσατε με κυρια αρθρα στον Ριζοσπαστη της εποχης εκεινης.Μιλα καθαρα δειξε ποσο περηφανοι δοσιλογοι-διεθνιστες ειστε.

Qui tacet consentit

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ ΤΣΕΠΕΣ: Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμα που κινδυνεύει από τους κυβερνώντες της! Ακόμα και οι ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-ΓΛΕΖΟΣ σου λένε κύριε ΤΣΙΠΡΑ, όχι το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς. Είσαι το κλασικό παράδειγμα πολιτικής αλητείας που σε δεδομένο δίλημα, προτιμώ ένα λαμόγιο παρά ένα άεργο εθομηδενιστή 15μελούς, αυταπατόμμενο ΝΑΤΟΙΚΟ συμμορίτη και σπιθαμιαίο πολιτικό ευνούχο της ευρωπαικής σφαλιάρας. Και βέβαια δεν έχεις καταλάβει ότι όσος είσαι ωφέλιμος ως χρησιμος ηλίθιος στους αμερικανούς, θα νομίζεις ότι κυβερνάς. Όταν πάψει η χρησιμότητα τότε θα πεταχτείς στα σκουπίδια της ιστορίας ως αριστερή λεμονόκουπα. Μα εδώ έκανες το κρέας ψάρι με το δημοψήφισμα και έγραψες στα ΠΑΠΑΡΙΑ σου το 61% του ελληνικού λαού, και δεν σου την πέσανε ΡΟΥΒΙΚΟΝΟΕΙΔΩΣ οι πατριωτικές συλλογικότητες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..... Προχώρα εσύ για να δώσεις το όνομα με την δικαιολογία (δήθεν) ότι και οι άλλοι παλαιότερα το είχαν δώσει, και θα δεις όμορφα πράγματα !!! Μόνο που πρέπει να προσλάβεις άλλους 15.000 αστυνομικούς για να σε φυλάνε. Νομίζεις ότι ο αριστερός αυνανισμός θα περάσει έτσι? Βέβαια είμαι περίεργος να δω, στην χειρότερη αυτή περίπτωση που δώσει ο Τσίμπλας το όνομα, αν ο ΠΑΚΗΣ θα παραιτηηθεί ή αν θα σφυρίζει αδιάφορα. Τότε θα πρέπει να του απονεμηθεί και ο τίτλος του Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Βέβαια όλες οι συνθήκες υπογράφονται για να αλλάζουν όταν δοθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Και επειδή δεν θα γίνει δημοψήφισμα σημαίνει ότι μια επόμενη Βουλή αν έχει την πλειοψηφία μπορεί να ψηφίσει (κατά πλειοψηφία) ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ αυτής. Και όποια κόμματα συμφωνούν να ψηφιστούν. Όποια δεν συμφωνούν να πάρουν ........το longest. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ (!!!) γιατι αλλιώς θα είχε χαρίσει όχι μόνο το όνομα αλλά και την ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

Iων

To ξεπουλημα του ονοματος οπως και των συνορων ειναι ιδεολοηικο τους καταλοιπο απο την θητεια τους στο ΚΚΕ. Οι παρασυναγωγες, οι φραξιες, τα προπαγανδιστικα στησιματα σκανδαλων η τρομοκρατικων επιθεσεων, ακομη και δολονιων ειναι μεσα στα οπλα ανατροπης της επικρατουσης αντιθετης πολιτικης αποψης. Βλεπε το βιβλιο του στη Ρωσια σπουδαγμενου Γεωργαλα ( προπαγανδιστη της χουντας) που αναφερεται στην προπαγανδα. Η πορεια του Τσιπρα εχει πολλα στοιχεια εφαρμογης της μεθοδου της στημενης λεμονοκουπας. Την εχει εφαρμοσει σολους οσους τον στηρηξαν. Δυστυχως για μας τους απλους Ελληνες αυτα τα καθεστωτα φευγουν κατω σπο ανωμαλες συνθηκες οψι με εκλογες. Αυτο κ. Καμενε να το θυμασαι γιατι τοτε θα εισαι οχι συνυπευθυνος απλα, αλλα εκ των υπευθυνων και στημενη λεμονοκουτα!

φιλελεύθερος φιλέλληνας

το τελευταίο το ακούσατε ;"ετερόκλητο όχλο "ονόμασε τους πατριώτες του συλλαλητηρίου ο νεοκομμουνιστής Μινχάουζεν!

σ

Το λαθος που ηταν; Απο νεοναζι μεχρι ΠΑΣΟΚτσηδες ειχε.

Καλά!

Όσο τα σούργελα θα ασχολούνται με τα Σκόπια, ο σουλτάνος θα μπει στη Θεσσαλονίκη.

Ελλήνων Έγερσις

Εις οιωνός άριστος, αδωνίζεσθαι περί Novartis.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία