anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Βρωμιά για την Ελλάδα η επίσκεψη Ερντογάν

Μετά το λαθρεμπόριο όπλων και αγκαλιές με τον υπ. αριθμ. 1 Βάρβαρο Δικτάτορα - καλή ώρα

Ο Μουγκάμπε πώς μας ξέφυγε; Μήπως να βρούμε και τη χλιδάτη σύζυγό του, αυτήν που έγινε γνωστή με το παρατσούκλι «Γκούτσι Γκρέις» για τα πανάκριβα ψώνια της από επώνυμους οίκους μόδας, να την καλέσουμε να βοηθάει... τη Δούρου που χαλάει τα νύχια της σκάβοντας με τους κολασμένους της Μάνδρας;

Πέρα από διπλωματικές σκοπιμότητες (;) και πολιτικά σχέδια, η επίσημη επίσκεψη του «ματωμένου Σουλτάνου» Ερντογάν στη χώρα μας προκαλεί στους περισσότερους από εμάς αηδία και αποστροφή. Αν όχι οργή και πολλά ερωτήματα για το πώς και γιατί ο απομονωμένος απ’ όλη τη Δύση, την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ Τούρκος δικτάτορας προσκαλείται μετά βαΐων και κλάδων στην Ελλάδα, ενώ οι τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις συνεχίζονται αμείωτες και εδώ και στην Κύπρο.

Ο ίδιος ο Ερντογάν έχει μιλήσει εκ βαθέων για «τα σύνορα της καρδιάς του και της τουρκικής ψυχής» που φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Εν πάση περιπτώσει, είτε πάει είτε δεν πάει στη Θράκη, οι πράκτορές του οργιάζουν! Μέχρι και ο Τούρκος αντιπρόεδρος, που είχε έρθει κι αυτός ως επίσημος προσκεκλημένος στην Αθήνα, επισκέφθηκε αμέσως μετά τις υποτιθέμενες μειονοτικές -θρησκευτικά- περιοχές και προκαλούσε χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα τον όρο «τουρκικό» μπας και μας έχει μείνει καμιά αμφιβολία.

Και όχι μόνο δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση από την κυβέρνηση του Σθεναρού Κωλοτούμπα, αλλά για... επιβράβευση φωνάζουμε και τον Ερντογάν! Και μάλιστα την ώρα που στη μαρτυρική για όλους Λέσβο ξεβράστηκε μια ολόκληρη οικογένεια Τούρκων πολιτών, ένα ζευγάρι καθηγητών με τα τρία παιδιά τους, θύματα των διωγμών που έχει εξαπολύσει στη χώρα του ο αφιονισμένος μετά το πραξικόπημα «Σουλτάνος».

Μια μέση οικογένεια Τούρκων ήταν, όπου οι γονείς έχασαν τις δουλειές τους επειδή κατηγορήθηκαν ως Γκιουλενιστές, όπως καθημερινά συμβαίνει σε εκατοντάδες ανθρώπους στο τουρκικό κράτος. Μπήκαν στη βάρκα προκειμένου να σωθούν από φυλακές και γύρευε τι άλλο, έβαλαν πλώρη για την Ελλάδα και πνίγηκαν. Τα λόγια είναι περιττά για το τι σόι πράμα είναι ο Ερντογάν! Εκτός και αν οι ημιπαράφρονες δικτάτορες με κοινοβουλευτικό μανδύα αρέσουν σε κάποιους εδώ, αφού έχουν φτάσει στο σημείο να απειλούν τους βουλευτές με ΦΥΛΑΚΗ για τα δήθεν απόρρητα έγγραφα στην υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας! 

Μακάρι η κυβέρνηση να κάνει όντως κάνα θέλημα των Αμερικανών ή τίποτε άλλων -εξάλλου όλα τα κάνει αυτό το παιδί- και να μην πρόκειται για καμιά αποκλειστικά δική μας πρωτοβουλία τύπου Τσάμπερλεν (ο πρωθυπουργός που υπέγραψε το Σύμφωνο Ειρήνης με τον Χίτλερ λίγο πριν από το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ είχαν τον Τσόρτσιλ σε απομόνωση ως πολεμοκάπηλο). Πώς πήγαμε και πετύχαμε «τεφαρίκι» τον χειρότερο, τον πιο σκληρό, τον πιο αδίστακτο, αλλά και τον πιο επικίνδυνο; Εκατό σαν τον Τσίπρα θέλει ο Ερντογάν στην καθισιά του.

Πέρσι κατέρριπτε ρωσικό πολεμικό και φέτος αγοράζει πυραύλους S-400 (που στρέφονται κατά της Ελλάδας) από τη Ρωσία, γράφοντας στα χρυσά πασούμια του την αντίδραση των ΗΠΑ. Με τον Ερντογάν δεν υπάρχουν ούτε μπέσα ούτε δεδομένα έτσι που ’χει «σφυρίξει». Μακάρι να έχουν γνώσιν οι φύλακες. Ή μάλλον... ο Φύλακας των Φυλάκων, αν με αντιλαμβάνεστε. Ο,τι και να ’ναι, όμως, πέρα από τα διπλωματικά, πέρα από τα πολιτικά, το να υποδεχόμαστε εμείς, το υποτιθέμενο πολιτισμένο κράτος, τον υπ. αριθμ. ΕΝΑ -άντε δύο, μετά τον Βορειοκορεάτη- Βάρβαρο των ημερών μας είναι ντροπή.

Ο,τι «μπάλα» κι αν υποτίθεται ότι παίζεται, χώρια που ό,τι κι αν κάνει ο σθεναρός Κωλοτούμπας διεθνώς είναι ύποπτο μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ε, αφού κάτι ψήνεται, μου ’ρθε κι άλλη  μυρωδιά. Κάτι περίεργα δημοσιεύματα γνωστών ενδοτικών κύκλων, ότι το μόρφωμα ΠΓΔΜ έχει βάλει νερό στο κρασί του και θέλει να κατεβάσει, λέει, κάποια αλυτρωτικά σύμβολα, όπως τον Μεγαλέξανδρο ντυμένο Σλαβοαλβανό και κάτι αγάλματα αρχαίων... Σκοπιανών σταλινικού τύπου δεξιά κι αριστερά...

Και μόνο το γεγονός ότι εδώ στην εξουσία βρίσκεται ένα... ψευδοαριστερό πράγμα που έχει πάρει ΘΕΣΕΙΣ ουκ ολίγες φορές φιλοσκοπιανές ενισχύει τις υποψίες ότι κάποιοι μάλλον μηχανεύονται «λύση» για την ονομασία. Δηλαδή, αυτοί θα κατεβάσουν τις καρικατούρες τους κι εμείς θα κάνουμε πίσω... ΣΕ ΤΙ ακριβώς; 

Οπότε... γρηγορείτε. Απ’ ό,τι φαίνεται, επί της ουσίας τα Σκόπια δεν είναι διατεθειμένα να εγκαταλείψουν την πειρατεία με το όνομα «Μακεδονία», απλώς κάνουν κάποιους ελιγμούς, σαν αυτούς που μας ετοίμαζαν κάποιοι άλλοι για το σχέδιο Ανάν. Τότε ο λαός είπε «ΟΧΙ».

Πριν από σχεδόν 25 χρόνια επίσης δόθηκαν μεγάλες μάχες εναντίον των ΠΡΟΘΥΜΩΝ -σε όλα τα κόμματα δυστυχώς- να παραχωρήσουν για τα καλά το όνομα «Μακεδονία». Αν δεν ήταν τότε ο Σαμαράς στο υπουργείο Εξωτερικών να τους χαλάσει τη σούπα και αν δεν υπήρχε στο προσκήνιο ένας Χριστόδουλος, που μπήκε μπροστά στον παλλαϊκό πατριωτικό ξεσηκωμό, το πιθανότερο είναι ότι θα την είχαν κάνει τη βρωμοδουλειά τους. Αλλωστε τόσα χρόνια κλαίνε για τη χαμένη ευκαιρία, τρομάρα τους, να λυθεί μια... εκκρεμότητα (!!!), ενώ τότε επιχειρηματολογούσαν ότι ο χρόνος θα δουλεύει αποκλειστικά υπέρ των Σκοπιανών.

Αποδείχτηκε ότι τελικά δεν ήταν έτσι, ότι η αντίσταση των Ελλήνων στην πλειοψηφία τους και η όντως σθεναρή στάση ορισμένων μετέπειτα πρωθυπουργών οδήγησαν τα πράγματα έως το σήμερα, όπου, αν ισχύει αυτό που είπαμε για τον χρόνο, τότε η ΠΓΔΜ είναι αυτή που έχει το πρόβλημα. Αν όντως κάνει κινήσεις... ηρεμιστικές, αν οι Σκοπιανοί πήραν τα χάπια τους, δηλαδή, και το χώνεψαν ότι η μακρινή καταγωγή τους μπορεί να κρατάει από οποιοδήποτε βοσκοτόπι αλλού εκτός από τη Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, πάει να πει ότι το ΟΧΙ του Ελληνισμού έπιασε τόπο!!! 

Ασχετο; ΟΧΙ και τόσο!!! Ενώ χρειαζόμαστε κάποιους που να λένε όχι, έχουμε στην εξουσία τον πρωταθλητή του «Yes», του «Γιαβόλ», του «Μάλιστα, κύριε», σε οποιαδήποτε γλώσσα. Να ’ταν μόνο ο Ερντογάν, και πάλι πρόβλημα θα είχαμε. Ολα τα δίνει, τους πάντες διευκολύνει! Από τρομοκράτες μέχρι λαθρέμπορους όπλων. Ολοι οι ΚΑΚΟΙ χωράνε πια σ’ αυτό τον τόπο. Οι καλοί; Αυτούς  δεν τους χωράει καν ο τόπος! 

ΣΧΟΛΙΑ (23)

Θέμο

πολύ ενδιαφέρουσα άποψη κανείς δε το έθιξε

@@

τουρλού

Βασίλης

Αλήθεια ρε παιδιά τί γίνεται με τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο απο την Γερμανία? Η σιωπή αυτής της κυβέρνησης στο θέμα είναι "εκκωφαντική"! Όσο για την επίσκεψη το σουλτάνου, αντί να θέτουμε θέμα επιβολής κυρώσεων για τον δουλεμπορικό χαρακτήρα του κράτους που στέλνει μαζικά μετανάστες απο όλον τον πλανήτη στην Ευρώπη, στρώνουμε κόκκινο χαλί στον αρχηγό του

Ταγιπ

Βρε γκιαουρηδες σας ερχομαι γιατι μου ελλειψε ο Αλεξης σας! Πεθυμησα τα μπουτακια του, το θελκτικο του χαχανο, το χιουμορ του (λεει κατι καταπληκτικα ανεκδοτα με καραβανια, καμηλες και αλλα Ανατολιτικα) και τον σεβασμο που μονο αυτος ξερει πως να μου δειξει. Αχχχ, σαν τον Alexis να χατε κι αλλους, δουλογκρεκια!

Anonymous

Θέμο,θα πρέπει να ψάξεις αν ο Ερντογάν αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον Τσίπρα η Κοτζιά , όπως έκανε με τον Φλυν,Αμερικανό πρωην συμβουλο του Τραμπ με αντάλλαγμα την απελαση των 10 Τούρκων στρατιωτικών που τους έχουν ακόμα κρατούμενους.

Μακης

Χρυσόστομε.........

EΠΕ

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ θερμή παράκληση προς το Θέμο. Μπορείς να δείς - ψάξεις την υπόθεση με τα βλήματα λίγο; Υπάρχει μια ασάφεια ως προς τον αριθμό (100 χιλιάδες και 300 χιλιάδες) αλλά και τον τύπο, υπάρχει ένας μεσάζων αλλά ΚΥΡΙΩΣ υπάρχει η καούρα να μεταφέρει Ο ΜΕΣΑΖΩΝ τα βλήματα και όχι οι Σαουδάραβες ενώ οι ίδιοι ήθελαν. Μήπως (λέω μήπως) θα φορτώνανε 3 καράβια με 100 χιλιάδες βλήματα το καθένα, αλλά στη Σ. Αραβία θα έφτανε ένα; Και πού θα πήγαιναν τα άλλα δύο; Υπόψην πως τα βλήματα ΛΗΓΟΥΝ σε ένα χρόνο οπότε κανένας δεν τα παίρνει για αποθήκευση. Πάνε σε εμπόλεμη ζώνη για χρήση. Αλλά ποιά ή ποιές; Ψάχτο ρε Θέμο γιατί άλλος δε θα το κάνει

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

και βρωμια και δυσωδια και ντροπη να μας επισκεπτεται ενας φασιστας =αμετανοητος τζιχαντιστης λαθρεμπορος.

Σάββας

Ωχ! Ο ένας θα διεκδικεί μέσα στην Ελλάδα και ο άλλος θα χαζογελάει όπως πάντα! Ο ίδιος που παρίστανε τον επαναστάτη και στην πράξη απεδείχθει οτι ξεπέρασε και το στάδιο του γερμανοτσολιά και πήγε σε αυτό της γερμανοτσουλ... που κάποια στιγμή οι Γερμανοί θα βραβέυσουν με ειδική απονομή με το Sιδηρού Sταυρο για την νομιμοποίηση της γερμανικής οικονομικής πολιτικής σε όλη την Ευρώπη

Συγκρισεις

Αραγε πηγε κανενας πολιτικος στουε Ελληνες ομογενεις της Χειμαρρας και των γυρω χωριων? Αυτος ερχεται και επισκεπτεταο τους Τουρκους

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία