anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Τα σκυλιά του πολέμου, χοντρές μπίζνες και μίζες


Ολοι ξέρουμε τι στ' αλήθεια συμβαίνει, οπότε απλά ας γελάσουμε ha-ha σε σωστά αγγλικά

Προβάλλεται στη ΝOVA η ομώνυμη κωμωδία («Τα σκυλιά του πολέμου»), όπου δύο σχετικά νεαροί, ένας αδύνατος και ένας εύσωμος παρεμπιπτόντως, μπαίνουν μέσω Ιντερνετ στις προμήθειες του Πενταγώνου, αρχίζουν με ψίχουλα και καταλήγουν χωρίς να το καταλάβουν σε ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ. Ετσι γίνονται στόχος απρόβλεπτων και πολύ επικίνδυνων αντιπάλων. Να μην πω το τέλος, γιατί δεν είναι πολύ happy, αλλά κάποιοι μπορεί να δουν έναν συσχετισμό με την παραγγελιά των... 1,1 έως 2,5 δισ. ευρώ που έκαναν στον Τραμπ οι Συριζαίοι μπατίρηδες επενδυτές κατά την πολυσυζητημένη επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Λάθος μέγα. Ατυχής ο παραλληλισμός. Η δική μας υπόθεση είναι πιο κωμική, αλλά και συγχρόνως πιο τραγική. Γιατί ενώ στη χολιγουντιανή κωμωδία οι δύο νεόκοποι έμποροι όπλων κερδίζουν εκατομμύρια, εδώ ξοδεύουν δισεκατομμύρια από τα χρήματα των γδαρμένων φορολογούμενων Ελλήνων κάνοντας... μια τρύπα στο νερό!!! Αλήθεια, τα ας πούμε χάι-τεκ εκσυγχρονισμένα F-16 πώς θα αντιμετωπίσουν υποθετικά τους Τούρκους, όταν το βασικό μας όπλο, οι Ελληνες πιλότοι, είναι από τους πιο κακοπληρωμένους και διολισθαίνουν στα όρια της φτώχειας; Γιατί αν είναι να αντιπαρατεθούμε σε επίπεδο εξοπλισμών, ακόμα και μετά τη θρυλούμενη πανάκριβη αναβάθμιση, η Τουρκία θα έχει υπεροπλία, παραγγέλνοντας 100 F-35 νέας γενιάς. Εκεί που εμείς στηριζόμαστε, πέρα από το σύνηθες «ευχαριστούμε τις ΗΠΑ», είναι στον ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟ. Ε, λοιπόν, οι αποδοχές του είναι στο 50% και βγάλε οποιουδήποτε Ευρωπαίου, ενώ αν χάσει τη ζωή του, η οικογένειά του μετά βίας θα αποφύγει τα συσσίτια. Παρά ταύτα οι πιλότοι μας είναι από τους καλύτερους στο ΝΑΤΟ, αν όχι στον κόσμο.

 Εντούτοις, με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαμε να πάρουμε και καινούρια αεροπλάνα. Ομως όχι, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να το περάσει εύκολα ο Τσίπρας, ενώ ο εκσυγχρονισμός ακούγεται πιο... σεμνός και γλυκός, ενδεχομένως δε να είναι και πιο «αποδοτικός». Το για ποιον θα το πούμε ανοιχτά στη συνέχεια. Ουδόλως ενδιαφέρεται, λοιπόν, για την εθνική άμυνα ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού επί των ημερών του οι αναπάντητες προκλήσεις και παραβιάσεις των Τούρκων έχουν χτυπήσει ταβάνι. Το μόνο που ένοιαζε τον πρωθυπουργό ήταν α) να μπει στον Λευκό Οίκο για λόγους πρεστίζ και β) να κλείσει τη δουλειά για λόγους... εύλογους. Αυτό το κατάλαβαν και οι πέτρες από τη στιγμή που ήρθε η επίσημη πρόσκληση από τον νέο πρόεδρο της Αμερικής. Τα δε κοράκια της πιάτσας γελάγανε, τύπου «OK, το καταλάβαμε, ήρθε η ώρα να μην καθόμαστε... με τα χέρια σε... άδειες τσέπες». Το μόνο που δεν πρόβλεψαν είναι ότι θα τους το χάλαγε ο μπρουτάλ απρόβλεπτος Τραμπ, ο οποίος δεν υπολογίζει κανέναν ξένο ηγέτη όταν έχει να πει τα δικά του, πόσο μάλλον έναν χρεοκοπημένο τριτοκοσμικό όπως ο Τσίπρας. Μην ξεχνάμε πώς φέρθηκε σε όλους όσους έχει δει, από τον Μακρόν έως τον Τριντό τις προάλλες. Ετσι, λοιπόν, με το «καλημέρα» πέταξε στα μούτρα του έκθαμβου Αλέξη το «ευχαριστούμε για τα 2,5 δισ. δολάρια και τις δουλειές που θα δοθούν σε Αμερικανούς»! Σου λέει ο Ντόναλντ: «Αριστερούλης, ε; Ε, λοιπόν, και θα με προσκυνήσεις, και θα μου τα ακουμπήσεις, και θα σε ξεφτιλίσω». (Συμβαίνει σε όλα τα θύματα μεγαλονταβατζήδων, αλλά υπάρχει μία διαφορά: Δεν χοροπηδάνε κιόλας από τη χαρά τους!) Και τώρα τρέχουν οι Συριζαίοι να λένε ότι είναι μόνο... 1,1 δισ. ευρώ και ότι θα φέρει δουλειές στην Ελλάδα! Ελα όμως που το νούμερο είχε ήδη ανακοινωθεί στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, με γνήσιο αλά Τραμπ στυλ βιασμού κάθε διπλωματικής αντίληψης, κι εκεί που τα ψειρίζουν όλα, θα βρουν ποια είναι η αλήθεια και ποια τα συριζαϊκά παραμύθια. Είτε όμως είναι 2,5 είτε 1,1 δισ. ευρώ, το ζήτημα για κάποιους ήταν να γίνει η μπίζνα και να πέσει η ΜΙΖΑ!!! Οπως γίνεται πάντα σ’ αυτές τις δουλειές. Τα αληθινά ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ξέρουν καλύτερα από τα νεόκοπα πεκινουά που το παίζουν και μαντρόσκυλα μόνο εδώ στη γειτονιά. 

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι τόσο το αν και πότε και με ποια λεφτά έπρεπε να γίνει ο εκσυγχρονισμός, ούτε το αν ο Τσίπρας καταπίνει και την καμήλα και τον γάιδαρο μαζί αν είναι να... μπουκωθεί, προσπαθώντας να φάει την ουρά του (έλεος μ’ αυτά τα αγγλικά!). Το αληθινό πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα δεν θωρακίζεται πραγματικά, ούτε κατά διάνοια, ενώ ο φορολογούμενος την πληρώνει πολύ πιο βαριά, και τα ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ βάζουν κι άλλα λεφτά στην τσέπη τους. Ας μην κάνουν τις μωρές παρθένες στο Μαξίμου, γιατί μέχρι και η Κουμουνδούρου το ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Η οδός είναι απλή και γνωστή.

 Γίνεται η συμφωνία, δίνονται οι προκαταβολές, αρχίζουν οι παραγγελιές, οι κατά τόπους αντιπρόσωποι μεσολαβούν νομότυπα για τις σχετικές προμήθειες και στη συνέχεια, αν θέλουν να έχουν μέλλον, φροντίζουν κι αυτούς που έβαλαν τις υπογραφές. Ευτυχώς η δική μας πολιτική ηγεσία είναι εντελώς ανιδιοτελής και υπεράνω υποψίας. Ο μόνος πειρασμός στον οποίο θα μπορούσε να διανοηθεί να μπει είναι να «τα πάρει» σαν μίζα για να τα μοιράσει μετά ως κοινωνικό επίδομα στους αναξιοπαθούντες. Μαζί με το... άλλο δισεκατομμύριο που ανακάλυψαν ξαφνικά, ε, ας προσθέσουν κι αυτά... Αυτά για να γελάσουμε και λίγο μια που επειδή το σύστημα είναι made in USA δεν σπάει εύκολα, εκτός κι αν κάποια ώρα βγουν τίποτα νέα WikiLeaks. Και δεν ξέρει ποτέ κανείς πότε θα έρθει αυτή η ώρα. Ως τότε θα ζει με την απορία και την αγωνία μη γίνει καμιά στραβή. Παρ’ όλα αυτά, σε καλή μεριά το... κοινωνικό επίδομα φυσικά!!!

ΣΧΟΛΙΑ (19)

Φτου

Τσίπρα ρε ξεφτιλισμένοι μέχρι το 2023 !!

@φτου

Μη μιλας ετσι στους γονεις σου ..........

Argie

Θα πιάσουν τόπο τα 5 @#$! #*& που πλήρωσε ο αφέντης της ενημέρωσης.Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω και πολεμικός ανταποκριτής και ανοικτά μάτια για της μιζες.Μπράβο μπράβο μακάρι να είχαμε ένα τέτοιο δημοσιογραφο και παλιά.....που ήσουν τότε βρε Θέμο να μας λές της αλήθειες σου... επί Άκη κλπ κλπ υπουργούς τότε δεν μίλαγε κανείς γιατί ήταν μπουκωμένοι από την πολύ μάσα.

Και...

...τώρα το κεφάλι τους παίζουν μερικοί... Ποντάρουν με λύςςα στον επόμενο να γλιτώσουν το κεφάλι τους!

Σταύρος Πωγωνίδης

ποιο κεφάλι τους να σώσουν? είναι ήδη νεκροί και ούτε που το ξέρουν..., βέβαια για να γυρίσει ο ΗΛΙΟΣ θέλει ακόμη δουλειά πολλή... θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους... ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..., για να ξεκολλήσει από τη λάσπη της Ιστορίας η Ρόδα...

...

Argie bοurgie ki o loulas; Ουτε απο τον Καρανικα τετοια επιχειρηματολογια!!! Θεμο μη μασας κοπανα τους ανελεητα....δωσε πονο τα λες υπεροχα / οταν στερευουν τα επιχειρηματα καποιoι τυποι σαν τον Argie απο δω νομιζουν οτι μπορουν να αποδομησουν τον αντιπαλο γραφοντας οτι μπουρδα κατεβαζει το σανοφαγο μυαλο τους...

ΓΙΑΝΝΗΣ.

Θεμο είσαι θεός.

TZOXATZOΔΟΥΛΕΙΕΣ

SHOW ME THE MONEY $$$$$$$$$$$$$$ !!!!!!!!!!!!!

pan

Θέμο, με τον Τσίπρα ξερνάμε ΟΛΟΙ, αλλά σε αυτό, το λόγο τον έχουν οι ειδικοί. Άν αποδειχθούν και αυτοί λαμόγια αυτή την ύστατη στιγμή, ε μετά γεια χατζάρες και όποιον πάρει ο Χάρος!

GEORGIA.

Μην φανεί σε κανέναν παράξενο άν το επόμενο ταξίδι του Τσίπρα είναι στο μακρυνό Θιβέτ για να συναντήσει τον Δαλάι Λάμα.Ακόμα και στον Κιμ Γιόνγκ Ούν στην Βόρεια Κορέα μπορεί να τον δούμε σαν έναν αναλώσιμο απεσταλμένο του Ντόναλντ Τράμπ.Το πολύ ανησυχητικό είναι ότι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί βρίσκουν στο πρόσωπο του Τσίπρα μιά πρόθυμη δούλα για όλες τις βρώμικες δουλειές στην Βαλκανική, την Μεσόγειο αλλά και γενικά.Θα πρέπει ο επόμενος Πρωθυπουργός μετά τον Τσίπρα να είναι πρώτα από όλα φιλοαμερικάνος,Σιωνιστής, Μερκελιστής,εκλεκτός της Νέας Τάξης Πραγμάτων και κατόπιν Έλληνας.Καλό βράδυ Θέμο.

Αναγνωστης

ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.!

ΓΙΑΝΝΗΣ.

Κυριε Αναστασιαδη.Δεν περιμενα ποτε οτι μετα τον Κωστα Σημιτη(Ααρων Αβουρη) θα βρισκοταν πιο γελοιος και πιο Αμερικανοφιλος Ελληνας Πρωθυπουργος απο τον Τσιπρα.Χαμενος κοπος οι συναντησεις με τον Πουτιν και τους Κινεζους, αφου τις δουλειες τις κλεινει με την Αμερικη.Ο ανθρωπος που εχει το πορτρετο του Τσε Γκεβαρα στο γραφειο του, ο ιδιος ανθρωπος που εδινε το παρων στις συγκεντρωσεις στην Γενοβα, αυτος που πηγαινε και εβγαζε επικηδειο στην κηδεια του Καστρο στην Αβανα, τωρα να εχει καταντησει σε σκυλακι του Τραμπ και των σκυλιων του πολεμου.Με τι μουτρα οι λινατσες και οι λουγκρες του ΣΥΡΙΖΑ θα πανε σε μερικες μερες ανημερα της 17 Νοεμβρη σε πορεια εξω απο το σπιτι των αφεντικων και εντολεων τους;Καθε πραγματικος αριστερος θα πρεπει να παρει στο κυνηγι τους αλητες και αμερικανοφιλους Συριζαιους.Απο το "Εργατες ολου του Κοσμου Ενωθειτε" στο "GOD BLESS AMERICA" κατι ακριβως σαν το Δημοψηφισμα του Ιουλιου του 15' και το "Θα σκισω τα μνημονια" .Στο μεταξυ ο Τσιπρας ξεσκιζει τον Ελληνικο λαο και το κοινωνικο μερισμα που ψευδως προαναγγελει, το στελνει σαν Ελληνικη βοηθεια στην μισητη του Αμερικη.Ο Θεος να μας φυλλαει απο τον Ντοναλντ Τραμπ και απο τον Αλεξη Τσιπρα.Πραγματικα το διδυμο του κακου.Γεια σας κυριε Αναστασιαδη.

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ

ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΤΣΕΠΗ ΓΚΕ ΒΑΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ FOLLOW THE MONEY

GEORGIA.

Που τσέ και που αλέξης. Ό ένας επαναστάτης, ο άλλος προδότης.Κοινός παρανομαστής και των δύο αυτό που πολύσωστα ανέφερες.Το χρήμα,ίδιο πάντα σε όλες τις εποχές και σε όλο τον κόσμο.

Σταυρούλα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη,αμέσως μετά τη συνάντηση του Αλέξη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ ,πραγματοποίησε εκδρομή μνήμης στη Μακρόνησο.Ετσι,για να γιορτάσει τη συμφωνία του"αριστερού προέδρου"Τσίπρα στον τόπο μαρτυρίου των αριστερών.Στις 17 Νοέμβρη θα δώσουν άλλο "σόου".Δεν υπάρχουν πλέον "ιερά και όσια"γι αυτους.Η εξουσία είναι σκληρό ναρκωτικό.

MARINA.

Αγαπητε Θεμο.Ο φανατικα αθεος Τσιπρας δεν εχει κυριολεκτικα τον Θεο του.Πηγε στην μισητη του Αμερικη και μαζι με τον Καμμενο,τον Παππα και τον Σταλινιστη Κοτζια ξεβρακωθηκαν και στηθηκαν στα τεσσερα μετα τη Μερκελ και στον Ντοναλντ Τραμπ.Ακουσαν απο οτι φαινεται τις συμβουλες του πρωην συμβουλου του Ακη και τωρα μονιμου κατοικου της Κουμουνδουρου του Κοτσακα, που τους ειπε οτι παραμονη στην εξουσια προυποθετει μπιζνες με την Αμερικα.Μετα την αναβαθμιση στα F-16 που εκλεισε ο Τσιπρας και που εξασφαλιζει δουλεια σε εργαζομενους στην αλλη οχθη του Ατλαντικου, οι Αμερικανοι θα ερθουν και για τα πετρελαια του Αιγαιου και για τα Ξενοδοχεια και για οτιδηποτε αλλο τους κανει κεφι.Και αλλες Αμερικανικες βασεις θα ανοιξουν στην Ελλαδα και αλλα Ελληνικα εδαφη θα δωσει ο πρωην κνιτης Τσιπρας στους Ιμπεριαλιστες της Ουασινγκτον.Οτι δεν πετυχαν με τους προγουμενους Ελληνες Πρωθυπουργους που ηταν πολιτικα πιο κοντα τους,οι Αμερικανοι τα πετυχαινουν με τον ιδεολογικο τους αντιπαλο τον Αλεξη Τσιπρα.Απο τον Τσε Γκεβαρα και τον Τσαβες, ο Αλεξης βρεθηκε στην αγκαλια του Εθνικιστη Προεδρου Ντοναλντ Τραμπ και του Αμερικανου Υπ.Εξ. του ΡΕξ Τιλερσον.Το αποτελεσμα ειναι ξεπουλημα και παραδοση ανευ ορων με τα βρακια κατεβασμενα.Στα αληθεια ο Αλεξης Τσιπρας κυριολεκτικα δεν εχει τον Θεο του.Οι Αμερικανοι που εχουν για Θεο τους το χρημα θα πρεπει να ειναι ευχαριστημενοι αφου αυτο τους το εξασφαλισε ο ανθελληνας Αλεξης Τσιπρας.Αυτο σημαινει η ατακα του Τραμπ προς τον Τσιπρα οτι "κανετε καταπληκτικη δουλεια", αλλα για τους Αμερικανους και οχι για τους Ελληνες.Καλο απογευμα Θεμο μου.

Θέμο αδιάβαστος

Τα F-16 είναι η ραχοκοκαλιά της αεροπορικής μας άμυνας - επίθεσης. Με 20 αεροπλάνα που θα παίρναμε τότε θα είχαμε μιά τρύπα στο νερό , ενω τώρα με 132 μάχιμα εκσυγχρονισμένα θα πιάσει τόπο η αγορά μιάς μοίρας F-35 που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει . Αυτά δεν τα λεώ εγω ο άσχετος αλλά οι μηχανικοί πολεμικών αεροσκαφών στην ΠΤΗΣΗ . Οι Έλλήνες πιλότοι δεν είναι οι πρώτοιλόγω μισθού αλλά λόγω ηθικού εκπαίδευσης και πλεμικής αρετής των Ελλήνων. Μην ξεχνάς πως τα μόνα αεροπλάνα στον βυθό του αιγαίου απο αληθινή αερομαχία είναι τούρκικα συν την αναχαίτηση τουρκικού F-16 απο εκπαιδευτικό αεροσκάφος που έχει μείνει στα χρονικά . Μπράβο στον πρωθυπουργό και στον υπουργό άμυνας για αυτήν την απόφαση

Μανώλης..

Και γιατί ντρεπόταν να το πει; Συμφωνεί το κόμμα του με την λογική των εξοπλισμών;

Δόξα τω Θεό

Φίλε μου να ναι καλά η Αμέρικα που συνετίζει και θέλει δεν θέλει ακούει . Το παιχνίδι της χώρας μας παίζετε έξω

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία