anastasiadis_themos

Η γραβάτα έγινε στρινγκ

Θέμος Αναστασιάδης

Στη βαριά ξεφτίλα τους, δεν διστάζουν να δίνουν άλλοθι ακόμη και σε φόνους μικρών παιδιών  από «μπαταριές».

Από το άκρον άωτον της γελοιοποίησης στο άκρον άωτον της βαρβαρότητας είναι μια τεράστια απόσταση που ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι μπορεί να καλύπτει με εκπληκτική άνεση. Η κατάληξη των θεατράλε σκληρών διαπραγματεύσεων για το χρέος ήταν να μας επιβληθούν, εκτός από τα 43 δισ. νέο φέσι φόρων, και... η παύση της δίωξης του Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ., συν η αθώωση κάποιων κατηγορουμένων του ΤΑΙΠΕΔ, οτιδήποτε δηλαδή απασχολούσε την Τρόικα. Κι ας ήταν εντελώς άσχετο με τη δόση των 8 δισ., η οποία επιστρέφει έτσι κι αλλιώς ως εξόφληση στους δανειστές. Είναι τόσο ταπεινωτικοί οι όροι που δέχτηκε η κυβέρνηση, λες και είμαστε κράτος μετά από πόλεμο σε παράδοση άνευ όρων, που φτάνεις σε σημείο να λες ότι θα ’πρεπε να ’χε κάνας Γερμανός ρετιρέ στον Λυκαβηττό ώστε να απαιτούσε και την εξάρθρωση του «αναρχικού» κρατιδίου των Εξαρχείων! Μέσα σε 48 ώρες θα τα είχαν διαλύσει. Επίσης, κρίμα που είναι δύσκολο να βρούμε Ευρωπαίο αξιωματούχο με βίλα στο Μενίδι ώστε να υπογράψει ο Τσίπρας και την άμεση διάλυση των καταυλισμών των Ρομά.

Αυτή, όμως, είναι η γελοία πλευρά της υπόθεσης. Η τραγική είναι ότι υπουργοί και στελέχη της αυτοαποκαλούμενης κυβέρνησης ενός τσούρμου νεο-κατσαπλιάδων έφτασαν στο σημείο να δικαιολογούν ανενδοίαστα και χυδαία τη δολοφονία ενός ανέμελου 11χρονου, όπως συνέβη με τον άτυχο μικρό Μάριο, που πήγε από σφαίρες ενός «άγνωστου» Τσιγγάνου. Προφανώς, σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα που επικαλέστηκαν τα συριζόμορφα τέρατα, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις περιοχές της Ελλάδας στις οποίες μπορείς να κυκλοφορείς και να οπλοφορείς και αν τύχει και σκοτώσεις κανέναν τότε θα πρόκειται για μια «απλή στραβή», όπως είπε και ο Μπαλάφας. Στα Εξάρχεια, ένα μέρος που κάνουν και παρέλαση με όπλα ενώ η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει ούτε περίπολο, στην Κρήτη, όπου μεταξύ της παραδοσιακής ελευθερο-οπλοφορίας και του λαθρεμπορίου από εκλεκτούς του καθεστώτος υπάρχουν πολλές γκρίζες περιοχές, και στους καταυλισμούς των Ρομά, των Τσιγγάνων δηλαδή για να καταλαβαινόμαστε, που αποτελούν το μεγαλύτερο κέντρο διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα. Αν όλα αυτά επιτρέπονται, ας προσέχουν γιατί με τα μέτρα που έρχονται μπορεί και η υπόλοιπη Ελλάδα να πάρει τα όπλα επικαλούμενη και αυτή τα ήθη και έθιμα. 


Το πόσο μακριά είμαστε από ένα τέτοιο σημείο μένει να αποδειχτεί. Ελπίζουμε πολύ. Ετσι, όπως εξελίσσονται τα πράγματα και με τις θέσεις που διαμορφώνονται, όμως, μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι βρισκόμαστε στην απαρχή της διαμόρφωσης ενός ανελεύθερου περιβάλλοντος, εντός του οποίου η λεγόμενη Αριστερά θα προσπαθήσει να μακροημερεύσει. Δεν υπάρχει όριο στο ψέμα, δεν υπάρχει φραγμός στην εξαπάτηση, δεν υπάρχει καν φυσικό εμπόδιο στον αριθμό και το στυλ της κωλοτούμπας που να μην μπορούν να ξεπεράσουν.

Για πολλά πράγματα μίλησαν τις πρώτες ώρες μετά τη λήξη της προαναγγελθείσας από τους ξένους εδώ και ημέρες συμφωνίας, αλλά σε ένα μόνο δεν βρήκαν να πουν λέξη. Σε αυτό που είπε ο Σόιμπλε, ότι δηλαδή τα ’χαν βρει εδώ και έναν μήνα, αλλά η κυβέρνηση ζήτησε τρεις βδομάδες για να το χειριστεί επικοινωνιακά. Ουδείς τόλμησε να τον διαψεύσει, εκτός από την ίδια την πραγματικότητα που τον ξεπέρασε. Η επικοινωνιακή διαχείριση που πήγε να γίνει με μαγκιές και ύβρεις προς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών και την ίδια τη Μέρκελ κατέληξε σε ακόμη χειρότερα αποτελέσματα - πάντα από επικοινωνιακή άποψη. Με δυο λόγια, ο Τσίπρας πήγε για μαλλί και βγήκε γουλί. Του κρέμασαν κυριολεκτικά κουδούνια! Ασε που από τη διεθνή απαξίωση που εκφράζεται από όλα τα δημοσιεύματα των παγκόσμιων ΜΜΕ προκύπτει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Αρα όντως έχει ανάγκη τη γραβάτα που κόμπαζε ότι θα φορέσει, πλην όμως όχι στον λαιμό, αλλά καλύτερα σαν... στρινγκ. Τα «εναλλακτικά» κολλητάρια του, που αντί να κάνουν τη δουλειά τους τρέχουν σε περιθωριακές εκδηλώσεις για να βρουν άλλοθι αντεξουσιαστή, μπορούν κάλλιστα να του δείξουν πώς δένεται η γραβάτα-στρινγκ στα ο…λοίσθια της μαϊμού Αριστεράς. Πάλι καλά που το είχε σκεφτεί δηλαδή, γιατί τώρα θα ήταν τελείως γυμνός. Αρχίζει, λοιπόν, η αντίστροφη μέτρηση ως τις εκλογές.


Εως τότε ο λαός θα πληρώνει όλο και πιο πολλά, ο καιρός θα περνά όλο και πιο βασανιστικά και το εξωνημένο καθεστώς θα γίνεται όλο και πιο βάρβαρο. Οσοι προεξοφλούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές το 2018, ας μη στοιχηματίσουν τα πάντα, γιατί είναι ικανός για πολύ περισσότερους συμβιβασμούς αρκεί να εξαντλήσει την κερδοφόρα θητεία του έως και το 2019. Αφού έφτασε στο σημείο να παρακάμπτει με μία και μόνο υπογραφή τις ορθές ή λανθασμένες (δεν έχει σημασία) αποφάσεις για την υπόθεση Γεωργίου, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από τον κατήφορο του ξεπουλήματος. Στον βωμό της διεθνούς στήριξης από Ευρωπαίους και Αμερικανούς όλα παίζουν. Για παράδειγμα, δώστε σημασία στο τι θα συμβεί με την υπόθεση της ΠΓΔΜ - Σκόπια τις προσεχείς εβδομάδες και θα καταλάβετε ότι μέσα στις παροχές προς τους ξένους μπορεί να ενταχθεί και η ονομασία του γειτονικού κρατιδίου. Αλλωστε είναι γνωστή η θέση υπουργών και στελεχών του Τσίπρα ότι το όνομα «Μακεδονία» δεν έχει και τόση σημασία, πέραν του ότι για κάποιους εντελώς «χτυπημένους» εγκέφαλους από την Πρώτη Φορά Αριστερά μπορεί να αποτελεί και επίτευγμα! Οπως η δολοφονία «από στραβή» του άτυχου μικρού από έναν... αναρχοαυτόνομο Ρομά που τυγχάνει κάποιας περίεργης πολιτικής προστασίας, αν ληφθεί υπόψη ότι ίδρυσαν ακόμη και Ειδική Γραμματεία για το θέμα των -αθώων στην πλειοψηφία τους- Τσιγγάνων! Για να βρουν την ευκαιρία να διορίσουν και πάλι μερικές δεκάδες νοματαίους συντρόφους που θα παίρνουν από 2.000 έως 4.000 ευρώ (!) μόνο και μόνο για να το συζητάνε! Ετσι απλά μια «στραβή», λοιπόν, επειδή γουστάρουν οι «μειοψηφίες»; Και αν την ακούσουν τίποτε άλλοι «περίεργοι» της μεγάλης πλειοψηφίας και βγάλουν τα δίκαννα, ποιος θα φταίει μετά; 

ΣΧΟΛΙΑ (33)

Προεδρος

Την περίπτωση να παραιτηθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ώστε μετά από τις διαδοχικές ψηφοφορίες που απαιτούνται να οδηγηθούμε σε εκλογές γιατί δεν την εξετάζει κανείς; Γιατί δεν νομίζω ότι θα βρεθούν οι +27 ψήφοι που απαιτούνται στην 3 ψηφοφορία ώστε να εκλέγει πρόεδρος από αυτή την βουλή ή έτσι θέλω να πιστεύω.....

Πέτρος

Φίλε μου μας αρέσει δεν μας αρέσει έχουμε μια δημοκρατικά εκλεγμένη από τους πολίτες κυβέρνηση τετραετίας μέχρι τον Σεπτέμβριο 2019, που απέτυχε στο έργο της ως ανίκανη να κάνει τους φτωχούς πλουσιότερους και τους πλούσιους φτωχότερους, μέσω ανακατανομής πλούτου κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων και μείωσε εισοδήματα τέως φίλων της 3.000.000 συνταξιούχων και 3.000.000 ιδιωτικών και δημόσιων υπαλλήλων και 1.000.000 ανέργων, ενώ άφησε στο απυρόβλητο τους φίλους αξιωματικής αντιπολίτευσης 1.000.000 επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες να συνεχίζουν το πάρτυ.

ΝΕΜΕΣΙΣ

Δύο πράγματα...περιμένω τον πρώτο που θα σε πει ρατσιστή. Δεύτερον...βρείτε 200 λογικούς ανθρώπους,ευπατρίδες,που θέλουν να σώσουν τη χώρα,σχηματίστε κόμμα,σας ψηφίζω με δύο χέρια,μπείτε στη βουλή και βάλτε τα καθάρματα στη φυλακή....καταργώντας νόμους Παρασκευόπουλου και λοιπές π@π@ριές.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ

Θέμο μου θερμα συγχαρητήρια!!! Είσαι τελικά η ΜΟΝΗ (ίσως) ανάσα που μας έχει μείνει. Άντε καλη και γρήγορη λεφτεριά.97

Αντίστροφη μέτρηση για τον σύριζα...

Οι αμέσως επόμενες εθνικές εκλογές μπορεί να διεξαχθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες: 4 Νοεμβρίου 2018, 19 Μαίου 2019 και 15 Σεπτεμβρίου 2019. Στην 1η περίπτωση θα έχει ολοκληρωθεί το 3ο μνημόνιο στις 20 Αυγούστου 2018 και δεν θα έχουν εφαρμοσθεί οι περικοπές στις συντάξεις, (οι οποίες προβλέπονται να εφαρμοσθούν από την 1η Ιανουαρίου 2019) , στη 2η περίπτωση θα διεξαχθούν ταυτόχρονα ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές, (για να μη λειτουργήσουν ως πρόκριμα για τις εθνικές εκλογές οι ευρωεκλογές), ενώ η 3η περίπτωση είναι το ακρότατο χρονικό όριο διεξαγωγής εκλογών, (με την πλήρη συμπλήρωση της τετραετίας)... Aπό την 25η Ιανουαρίου 2015, (οπότε και ανέλαβε για πρώτη φορά τη διακυβέρνηση ο σύριζα...), έχουν ήδη παρέλθει 877 ημέρες. Θεωρώντας πιθανότερη την 1η ημερομηνία, απομένουν στον σύριζα 502 ημέρες, εάν θεωρήσουμε ως πιθανότερη την 2η ημερομηνία, απομένουν στον σύριζα 698 ημέρες, εάν θεωρήσουμε ως πιθανότερη την 3η ημερομηνία, απομένουν στον σύριζα 816 ημέρες, μέχρις ότου να εκδιωχθεί με τις κλωτσιές από τον ελληνικό λαό!!!

Συριζοσαπίλα

Απ το στομα σου κ στου Θεού, τ' αυτι !

go

Κατσαπλιάδεεεεεεςςςςςςςςςς............

stop

Germanotsoliades

Dum Spiro Spero

Μπορει ο Ελληνας να σηκώσει κεφάλι? Εδω θέλω την μαγκιά του και την αξιοπρεπεια του και την αγωνιστικοτητα του. Οχι, οταν ο αλήτης μαζευε τον κοσμο στις πλατειες για "δηθεν αξιοπρεπεια" με το χερι απλωμένο για δανεικά και ψευτοτσαμποκαδες στους ευρωπαιους και μοιραζατε ψόφους και " εμφυλιοπολεμικες διχόνοιες" σε ενα ταλαιπωρημενο λαό. Ελληνα μπορείς να αντισταθείς στο ψέμα που σε φλομώνουν απο τότε που πηραν την κυβέρνηση ? Εισαι συνέχεια των προγονων σου ή μηπως λουφαξες χειρότερα απο τοτε στην δικτατορια του 1967. Θα περιμένεις μέχρι τις 20ΣΕΠ2019 να τους διωξεις ? Αντισταθείτε με καθε τροπο , βγείτε στους δρόμους , συμμετέχετε στην συγκεντρωση διαμαρτυρίας στις 20Ιουνιου στο Συνταγμα να γινουμε το ποτάμι που θα τους πνιξει τα άνομα σχέδια που απεργαζονται. Να αποδείξουμε οτι έχουμε καρδιά και ψυχη ,μέταλλο αρχαίου Ελληνα ,οτι δεν ανεχόμαστε αλλο να μας κοροιδευουν κατάμουτρα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΗΤΆΜΠΟΥΡΑ ,όπως και να λέγετε . Θελουμε να ειμαστε ευρωπαιοι και οχι τριτοκοσμικη χωρα που μας κανουν οι αλητες με τους φορους που επιβαλουν.

Θέμο

Είναι ξεδιάντροποι και δεν τους νοιάζει και καθόλου -μάλλον ευχαριστούνται- με το γεγονός ότι ο λαός υποφέρει. Ερώτημα. Γιατί η υγιής αντιπολίτευση δε διοργανώνει εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα άθλια αποτελέσματα των πολιτικών επιλογών τους;;

k

Αν όλα αυτά επιτρέπονται, ας προσέχουν γιατί με τα μέτρα που έρχονται μπορεί και η υπόλοιπη Ελλάδα να πάρει τα όπλα επικαλούμενη και αυτή τα ήθη και έθιμα. ειναι αυτή η λύση η να εφαρμοστεί ο νόμος για ολους ?

FANIS

Θέμο, τα ψωμιά τους είναι λίγα, έχουν τελειώσει, ο κόσμο τους έχει συχαθεί με τα ψέματα τους.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία