anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Κανείς δεν έχασε στέλνοντας τους Τούρκους στη στέπα τους

Ενώ στην Ελλάδα δίνονται... κίνητρα και αβάντα στους Γείτονες με τουρκοποίηση της μειονότητας!

Δεν χρειαζόμασταν τα αποτελέσματα των ολλανδικών εκλογών για να μάθουμε ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί απαιτούν από τις ηγεσίες τους να γίνει επιτέλους ένα ξεκαθάρισμα και με τις μειονότητες που δεν θέλουν και δεν μπορούν να ενσωματωθούν στις κοινωνίες, αλλά και με τους παράνομους ξένους που μπαίνουν σε κάθε χώρα και στρογγυλοκάθονται. Χρειαζόμασταν τις ολλανδικές εκλογές, όμως, για να πει κάποιος επιτέλους στον Τούρκο αρχιτσαμπουκά Ερντογάν ότι οι μαγκιές και οι απειλές ΔΕΝ περνούν στην Ευρώπη. Να του ξεκαθαρίσει ότι α) πιο πιθανό είναι να γίνει χαλίφης όλων των πρώην μογγολικών φύλων και β) ότι η Τουρκία είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ και ΑΣΗΜΑΝΤΗ για να απειλήσει ολόκληρη Ευρωπαϊκή Ενωση, όπως ήδη έκανε δημόσια με την αναφορά για «ιερό πόλεμο». Α, ναι; Ας του στείλουν τότε πίσω πεσκέσι κάτι εκατομμύρια Τούρκους που ζουν γκετοποιημένοι στις χώρες της Ε.Ε. και τότε να δούμε πώς θα φαγώνονται μεταξύ τους σαν τα ποντίκια οι συμπαθείς ανόμοιες ράτσες ανθρώπων που συναποτελούν τον καλό μας γείτονα.

Χρειάστηκε πολύς καιρός, δυστυχώς, για να συνειδητοποιήσει η Ευρώπη ότι η ανοχή απέναντι σε μη προσαρμόσιμες και ασύμβατες με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και τον Χριστιανισμό θρησκείες θα δημιουργήσει εκρηκτικά προβλήματα. Οι ισλαμιστές καμικάζι αυτοκτονίας ή και απλοί δολοφόνοι που σκόρπισαν τον θάνατο σε Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία προήλθαν από αυτές τις κοινότητες. Εχουν μεγαλώσει και επωφεληθεί τα μάλα από ένα σύστημα παροχών που ευνόησε η σοσιαλδημοκρατική και η όποια Αριστερά τις περασμένες δεκαετίες, το οποίο αποδείχθηκε όμως ότι δεν λειτούργησε. Το αντίθετο μάλιστα, τους έκανε ακόμη πιο εχθρικούς και κομπλεξικούς και άντε τώρα να τους μαζέψεις. Η Γερμανία έχει να παλέψει με εκατομμύρια μετανάστες, στους οποίους ήθελε να κάνει προπαγάνδα ο Ταγίπ Ερντογάν με Lego διαδηλώσεις υπέρ του Μεγαλείου του, η Γαλλία προσπαθεί να διαλύσει τα γκέτο που βγάζουν τους ισλαμιστές serial killers και η Ιταλία να απαλλαγεί από την… αραβοποίηση που δεν είχε επιτευχθεί ούτε… επί Ελ Σιντ! Στα κρατικά νοσοκομεία έχουν ήδη αναρτηθεί επιγραφές στα αραβικά και άλλες σχετικές γλώσσες, ενώ φανατικοί νεαροί μουσουλμάνοι δημιουργούν παντού προβλήματα απαιτώντας να κυκλοφορούν οι γυναίκες σαν… ζώα καλυμμένες με μαντίλες και την πέφτουν μπουλούκια σε αγόρια και κορίτσια της Δύσης επειδή, λέει, είναι προκλητικά ντυμένα. 

Αν έστειλε ένα σαφές μήνυμα η Ολλανδία, (ιδίως με την παραδειγματική απέλαση της Τουρκάλας υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων) αυτό είναι ότι την Ακροδεξιά και τον νεο-εθνικισμό που τρέφονται από το ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό ρεύμα τούς αντιμετωπίζεις μόνο όταν το ευρωπαϊκό κράτος κάνει το καθήκον του ακολουθώντας τον νόμο και πάνω απ’ όλα προστατεύοντας τους πολίτες του. Κι αυτό θα το πετύχει πολιτισμένα η Κεντροδεξιά, η Κεντροαριστερά και όχι οι Συριζαίοι ή οι Ποδέμος και ο Μπέπε Γκρίλο που υποστηρίζουν κάθε Νιγηριανό νταβατζή με πόρνες σαν… θύμα ρατσισμού. Θες, κυρία μου, μαντίλα; Αντε στον τόπο σου ακολουθώντας με τα πόδια την καμήλα, γιατί καβάλα, σύμφωνα με τις ευγενείς παραδόσεις σας, είναι μόνο ο σύζυγος. Θες να σταματάς τη δουλειά σου και να προσεύχεσαι δεκατρείς φορές τη μέρα; Σιγά μη σου κάνουμε και ειδική αίθουσα. Είτε μάζεψέ τα όλα μαζί σε ένα τριωράκι σερί σπίτι σου και μη δεις το «Survivor» στην TV, είτε πήγαινε στην Ανατολή, στο παζάρι, με τον μουεζίνη. Ευρώπη και Ισλάμ, πολιτισμός και ακραίοι μουσουλμάνοι ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. Και δεν θα είναι ο Ευρωπαίος που θα νικηθεί, παρά μονάχα αυτοί, οι οποίοι θα γυρίσουν στη ζωώδη κατάσταση όπου, μυστηριωδώς πώς ζουν στους τόπους τους και σφάζονται μεταξύ τους, βιάζουν ό,τι βρουν ζωντανό μπροστά τους και πωρώνονται με το παραμικρό.

Δυστυχώς, την ώρα που όλη η Ευρώπη συνειδητοποιεί ότι η Τουρκία και οι ποικιλώνυμες κοινότητες και μειονότητες πρέπει να αντιμετωπιστούν δυναμικά (στο πλαίσιο του νόμου) και να καταλάβουν ότι δεν τους φοβόμαστε, στην Ελλάδα γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Με πρόσχημα ή όχημα, αν θέλετε, το Μεταναστευτικό, ο ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε, έναντι… οικονομικών διευκολύνσεων, να φτιάξει μουσουλμανοτρέχα γύρευε εστίες προβλημάτων σε όλη τη χώρα. Αλλωστε το ομολογούν και οι ίδιοι ότι θα κάτσουν εδώ χρόνια. Εμ βέβαια, αφού τους έχουμε ήδη στήσει σχολεία, τους δίνουμε και μισθό χωρίς να έχουμε καμία υποχρέωση, αλλά τους φτιάχνουμε και τζαμιά, και δη στη μέση της Αθήνας, για να συγκεντρώνονται όλοι μαζί, τι θα κάνουν, βλάκες είναι να φύγουν; Ασε που στα μειονοτικά σχολεία καθιερώνουν ως επίσημη γλώσσα την τουρκική οι Συριζαίοι, ενώ μιλάμε και για Ελληνες μουσουλμάνους και όχι για Τούρκους. Αν θέλουν ας μάθουν ελληνικά, διαφορετικά να πάνε πίσω στη μητέρα πατρίδα τους. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να τους μάθουμε και τούρκικα! Μάλλον το αντίθετο!

 Από τα νηπιαγωγεία φτάσαμε στις έδρες Τούρκων στο ΑΠΘ, μεταφέροντας το πρόβλημα της Θράκης στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Αν αυτά δεν γίνονται από την ανεξέλεγκτη ανοησία των Συριζαίων, τότε συνιστούν κανονική επιχείρηση εκτουρκισμού, δηλαδή εθνικής προδοσίας! Τώρα που ΟΛΗ η Ευρώπη -και όχι η ακροδεξιά- κατάλαβε ότι τον Τούρκο πρέπει να τον αντιμετωπίζεις ως ειδική προβληματική περίπτωση που είναι, εμείς τους ανοίξαμε… την καρδιά μας, οπότε δεν είναι σύμπτωση ότι ο Ερντογάν βλέπει κάπου εδώ τα σύνορα των φαντασιώσεών τους. Μαντίλα και καμήλα ή γίνονται κανονικοί Ευρωπαίοι. Το δικαίωμα επιλογής το ’χουν! ΟΚ, είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί γιατί το τέρας είναι δίπλα μας και δαγκώνει, αλλά όχι και να το ταΐζουμε κιόλας το αδηφάγο στο στόμα!

Υ.Γ.: Διπλά επικίνδυνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που σαλιαρίζει ελαφρόμυαλα με την Αγκυρα όπως ακριβώς καλοπιάνει, ανέχεται και κάνει διάλογο με την εγχώρια τρομοκρατία! Αυτούς που στέλνουν επιστολές-βόμβες σε Βερολίνο και Παρίσι, που ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι, τους χαϊδολογούν και ενίοτε τους καλύπτουν. Εως ότου οι πολίτες της υπόλοιπης κανονικής Ευρώπης αρχίσουν να μας θεωρούν ίσους και όμοιους με τους Τούρκους και τους λοιπούς τριτοκοσμικούς. Φοβάμαι πως άρχισαν ήδη.

ΣΧΟΛΙΑ (50)

Κωστας

Ο Ελ Σιντ ηταν Ισπανος και εδρασε στην Ισπανια.Οι Αραβες το μονο που αφησαν στην Ισπανια ηταν τα περιφημα αραβουργηματα τους που σημερα οι Ισπανοι τα εκθετουν με υπερηφανια.Κατι αναλογο δεν ειδε κανεις στην εισβολη των δυτικων στο Βυζαντιο το1204 ουτε στην καταστροφη της Μεσης Ανατολης με τις σταυροφοριες που δυστυχως συνεχιζεται μεχρι σημερα. Και για να τελειωνουμε οποιος μου εξηγησει που ηξερε ο τραμπ 20 περιπου μερες πριν για την επιθεση στη Σουηδια απο κακους μουσουλμανους κερδιζει χρυσουν ωρολογιον μετα καδενας.

Μια εξήγηση

Δεν ήταν βέβαια κάποιοι πολλοί κακοι μουσουλμάνοι στο έγκλημα της Στοκχόλμης που τους ήξερε προηγουμένως ο Τραμπ ή οι μυστικές υπηρεσίες (αλλιώς αν ήταν γνωστό το σχέδιο, γιατί οι Σουηδοί δεν τους συνέλαβαν;). Ήταν ένας συγκεκριμένος παρανοϊκός. Δεν φαίνεται να ήταν μπατζανάκης του Τραμπ ούτε να έπαιζαν μαζί τάβλι. Απλώς , ανάμεσα σε όλα τα αλλα που έχει πολύ μπερδεμένα στο μυαλό του, ο Τραμπ είχε άκουσε κι ότι όλοι οι λαθρομετανάστες θέλουν να πηγαίνουν στη Γερμανία και Σουηδία και ότι ήδη έχει υπερβολικό αριθμό λαθρομεταναστών στη Σουηδία (κίνητρα λαθρομετανάστευσης made by Syriza 2015). Και κάπως έτσι ανέφερε τη Σουηδία.

Νικος

Δεν απορρίπτω κανέναν αλλά βάζω κανόνες στη χώρα μου και Σε όποιον αρέσει. Αλλιώς υπάρχει και η απέλαση. Δεν φτιάχνω και τζάμια όμως ούτε και επιτρέπω μαντίλες. Αν θέλω να ενσωματωθω σε μία κοινοτητα ακολουθώ τα ήθη και έθιμα αυτής δεν κάνω του κεφαλιού μου.

MARY

Επιτέλους να ακουστεί και λίγο η αλήθεια! Μόνο λίγο πιό δυνατά και πιό συχνά!

ΣΟΝ ΠΕΝ

Έτσι ακριβώς. Μπράβο Θέμο.

Καλλίτερα τουρκοκρατία

Από την ανεργία και τις κατασχέσεις των μνημονίων.

Σήψη. Ποιά ευρώπη;

Θέμο αγαπητέ φίλε , η ευρώπη πληρώνει την απόριψη απο τον καταστατικό της χάρτη των Χριστιανικών αξιών που αποφασίστηκε εδώ και δεκαετίες . Δεμένη στον σιωνισμό και τυφλωμένη απο τον άθεο καισαροπαπισμό επιτίθετε σε ότι θυμλιζει Χριστό με μανία . Μην ξεχνάμε την κατάργηση της εορτής των Χριστουγέννων σε ευρωπαικές πρωτεύουσες , την γαλλία που παριστάνει την άθεη κ.λ.π. Εμείς εδώ με τους προδότες που κυβερνάνε την χώρα απο την μεταπολίτευση και μετά , με πρώτο και καλύτερο προδότη τον εθνάρχη φτάσαμε μοιραία στο τέλος του δρόμου που είναι αυτοί οι αισχροί συριζαίοι που χωρίς ίχνος ντροπής προδίδουν ανοιχτά την πατρίδα. Ο εξοβελισμός των αξιών απο την ζωή και την παιδεία μας έκανε και λησμονήσαμε του Πλάτωνα την αιώνια παρακαταθήκη στο γένος :"Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν" . Όμως το στηριγμά μας ,ο παντοδύναμος Θεός πάλι θα μας σώσει απο τα δόντια του θηρίου . Ακόμα μην λές και συ έτσι απλά ακροδεξιά , φασίστες κ.λ.π. Γιατί έτσι προσβάλεις τους ανθρώπους που ζητάνε την πατρίδα τους πίσω . Η χώρα μας το 43 κινδύνεψε απο την λαιλάπα του κουμουνισμού και ήταν οι εθνικιστές που βγάλανε το φίδι απο την τρύπα. Έτσι και τώρα η χρυσή αυγή θα πάρει το τιμόνι και θα επαναφέρει αυτήν την χώρα πίσω στις αξίες και στα βάθρα της . Κατά την αποψή μου είναι η μόνη ελπίδα για να αντισταθούμε σε αυτήν την χολέρα της παγκοσμιοποίησης που μισεί τον άνθρωπο.

πανος

Mπράβο Θέμο, είσαι η βασική αντιπολίτευση τελικά. Για το μεταναστευτικό οι θέσεις σου ολόσωστες και είσαι ο μόνος στον τύπο που αναφέρεις τα πράγματα με το όνομα τους. Η ΝΔ στο συγκεκριμένο ζήτημα δυστυχώς έχει πάθει αφωνία, για το Σύριζα τι να πεί κανείς τα γράφεις όλα. Μόνο και μόνο για το άρθρο σου στις 19-3-2017 (και του Καραμήτσου επίση πολύ καλό για το δημόσιο) θα πέρνω την εφημερίδα μόνο και μόνο για να σας ενισχύω (σοβαρά το λέω).

Υηγυξι

Εισαι αρρωστος! Ευτυχως ειστε πολυ ελαχιστοι!

noStupidSyrizaVoter

Μαθε να γραφεις πρωτα σωστα στην Ελληνικη γλωσσα και μετα μπορει και να σε παρει κανεις στα σοβαρα. "πολυ ελαχιστοι" δεν υπαρχει στα Ελληνικα. Ο υπερθετικος του 'λιγοι', εκφραζεται ειτε ως 'παρα πολυ λιγοι' ειτε ως 'ελαχιστοι'.

kostas

ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ........Π.Χ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ....ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ........Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ..........ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.........

Νίκος

Αγαπητέ Θέμο οι πολιτικοί νάνοι της Ευρώπης είναι αυτοί που κάνουν τον Ερντογάν να μοιάζει με πολιτικό γίγαντα. Στην δική μας περίπτωση βέβαια είναι λίγο διαφορετικά μιας και ο γερμανοτσολιάς είναι και ραγιάς

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία