anastasiadis_themos

Αν είναι ταξικό, πού να δεις πόσους σκοτώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Θέμος Αναστασιάδης

Η Πρώτη φορά Αριστερά είναι αυτοπροσώπως ο Μολώχ της ασφάλτου με περικεφαλαία.

Εξαιρετική εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι μόνο δύο από τους τόσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν και εξέφρασαν δημόσια την ηλίθια και κτηνώδη άποψη ότι η τραγωδία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με την Porsche του πλούσιου παιδιού, το οποίο ξεκλήρισε τρεις οικογένειες μαζί με τη δικιά του, είχε ΤΑΞΙΚΟ χαρακτήρα.

Τι να πει κανείς… Ανέβηκαν τόσο πολύ στα μάτια μου ως κόμμα γιατί, όπως το υπολογίζω, πολύ περισσότεροι από τα δύο ανθρωποειδή μέλη του (που έσπευσαν μετά να ανακαλέσουν λέγοντας, δυστυχώς, περίπου τα ίδια) νιώθουν μέσα τους τα αντίστοιχα ευγενή συναισθήματα και όχι μόνο για τα τροχαία. Τουτέστιν, πεθαίνει ένας γείτονας με πολλές «κατσίκες»; Καλά να πάθει τέτοιος που ήταν! Κλείνει μια βιομηχανία και συλλαμβάνουν ένα ιστορικό όνομα για χρέη; Επιτέλους, τιμωρία στον καπιταλιστή, επιχαίρουν και τους είναι αδιάφορο πόσοι μένουν άνεργοι. Αυτό είναι το πρώτο αυθόρμητο συναίσθημά τους πριν απ’ οτιδήποτε άλλο.

Η μικροψυχία και η βαθιά κοινωνική υστερία είναι τα χαρακτηριστικά όχι μόνο των «αριστερών» βουλευτών αλλά και των περισσοτέρων απ’ όσους τους στηρίζουν. Ζουν για να δουν το κακό των άλλων και να περνούν κι αυτοί χειρότερα! Χαίρονται που καταρρέει και καταστρέφεται αυτή τη στιγμή το «σύμπαν» στην Ελλάδα, με την ελπίδα ότι θα αρπάξουν… και λίγο απ’ το βιος του εκλιπόντος με κάνα φόρο κληρονομιάς. 

Αλλά ας μη το γενικεύουμε. Επειδή τώρα τελευταία ακούω να πιπιλάνε πολύ αυτή την καραμέλα για ΤΑΞΙΚΑ θέματα τα ΤΟΞΙΚΑ υποκείμενα, ας αντιστρέψουμε τον συλλογισμό τους: αν το κακό που συνέβη με τον ανεύθυνο νεαρό οδηγό έχει ταξικό χαρακτήρα, τότε πόσα και πόσα από τα θανατηφόρα δυστυχήματα που συμβαίνουν κάθε μέρα, τα οποία έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους, δεν οφείλονται ΚΑΙ στη φτώχεια ΚΑΙ στην αφραγκία που επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ; Και εξ αντικειμένου -γιατί γεννήθηκε από τη συμφορά και μας οδηγεί σαν άσχετος τρελός στην καταστροφή- και εκ του πονηρού, μέσα από την ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ ΦΟΡΩΝ είτε από το υπερ-γδάρσιμο ανθρώπων και περιουσιών που υλοποιεί για κομματικούς λόγους… Εχει κάνει το συνεργείο… κομμωτήριο πολυτελείας!

Αφού παράτησε το σπίτι του, ο Ελληνας έχει αναγκαστεί να παρατήσει στην τύχη του και το άλλοτε ιδιαίτερο όνειρο ζωής που είχε, το Ι.Χ. του, γιατί του τα παίρνουν όλα από παντού. Δεν αλλάζει λάστιχα παρά μόνο αν ακούει τη ζάντα να τρίβεται στην άσφαλτο, δεν κάνει σέρβις παρά μόνο αν μείνει μες στη μέση του δρόμου, δεν διανοείται καν τους προβλεπόμενους τακτικούς ελέγχους σε φρένα, τιμόνια, αναρτήσεις κ.λπ. και έχει επικρατήσει αναγκαστικά η άποψη «ασ’ το κι όπου με πάει».

Από τον στόλο των πιο προηγμένων μοντέλων αυτοκινήτων που είχαμε κάποτε ως χώρα στην Ευρώπη, σήμερα διαθέτουμε τα αρχαιότερα και χειρότερα αυτοκίνητα. Ασε που όλοι έχουν αναγκαστεί να παραδώσουν τις πινακίδες τους ακινητοποιώντας τα (ό,τι χειρότερο δηλαδή), τις οποίες παίρνουν πίσω μόνο τις αργίες και τα καλοκαίρια, οδηγώντας στην ουσία ένα εγκαταλειμμένο και επικίνδυνο Ι.Χ.! Για όλα αυτά ποιος φταίει; Η Φώφη; (Οχι, αλλά… ας το προσέξει για το μέλον). Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που φορολόγησε πέρα και παραπάνω απ’ όσο του ζήτησαν για να προσλαμβάνει κομματικό στρατό κρατικοδίαιτων, κάτι σαν τον… μυστικό στρατό του Ερντογάν. Ας μη μιλάνε, λοιπόν, για ταξικά στην άσφαλτο γιατί τότε η Πρώτη φορά Αριστερά είναι αυτοπροσώπως ο Μολώχ με περικεφαλαία!

Για να μην προσθέσουμε ότι όλοι οδηγούν πια με τρομακτικά νεύρα, επιθετικότητα και οργή, που προφανώς έχουν σχέση με το… συναίσθημα ευημερίας και αισιοδοξίας που διακατέχει όλη την κοινωνία.

Ακόμη και τα αυτοκίνητα-ερείπια της ΕΛ.ΑΣ. που κυκλοφορούν σαν να κάνουν τον γύρο του θανάτου σε τσίρκο ή τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που ΗΡΩΕΣ οδηγοί ρισκάρουν τη ζωή τους και μόνο που μπαίνουν μέσα σε αυτά, δείχνουν του λόγου το αληθές. Αν είναι ΤΑΞΙΚΑ τα τροχαία, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με τον… «οδικό χάρτη» του κωλοσούρτη προς το τίποτα, το χάος και την εξουσία για την εξουσία.

Μιλούν αυτοί για ΤΑΞΙΚΟΥΣ θανάτους; Πόσοι και πόσοι δεν χάνονται καθημερινά στα νοσοκομεία του Πολάκη, όπου η έλλειψη υγειονομικού υλικού, όπως γάζες, σύριγγες, μέχρι απλά παυσίπονα, έχει χτυπήσει κόκκινο, με τα μικρόβια και τις μολύνσεις να κάνουν πάρτυ! Γιατί άραγε τα ιδιωτικά θεραπευτήρια ζουν τις καλύτερες μέρες τους; Βάζουν μέσον οι άνθρωποι για να μπουν σε αυτά γιατί φοβούνται ότι από τα κρατικά όχι μόνο θα βγουν οριζοντιωμένοι, αλλά και θα τους βρίζουν από πάνω ως δεξιά υποκείμενα που πεθαίνουν επίτηδες για να εκθέσουν το σύστημα! 

Κρίμα που σε όλα αυτά δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τους θανάτους από αυτοκτονίες, εγκεφαλικά και καρδιακά εξαιτίας της υπερφορολόγησης, των κατασχέσεων, των πτωχεύσεων και τη βαθιά ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ που έχει πέσει σε όλους τους Ελληνες από 5 έως 95 ετών! Κανονικά όλοι οι κυβερνώντες θα έπρεπε να κυκλοφορούν υποχρεωτικά σαν τα πακέτα τσιγάρων: με τη διακριτική υπόμνηση «ΠΡΟΣΟΧΗ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ».

ΥΓ.: Στην πραγματικότητα στους δρόμους δεν υπάρχουν ούτε πλούσιοι, ούτε φτωχοί, αλλά «ζώα οδηγοί». Το ίδιο φοβόμαστε ότι ισχύει τελικά και στην πολιτική. Τίποτα απ’ όσα λέγονται και εφαρμόζονται δεν είναι ούτε αριστερό, ούτε δεξιό, πόσο μάλλον ταξικό ή αταξικό. Είναι βλακώδης οδήγηση από μια χούφτα ξιπασμένους, άσχετους και κακομαθημένους που πάνε τη χώρα στον γκρεμό με τα χίλια μες στην καλή χαρά και μας παίρνουν όλους στον λαιμό τους. Πρώτη φορά καρμανιόλα Αριστερά!


ΣΧΟΛΙΑ (41)

Μην ανησυχείτε

Είναι θέμα χρόνου να αναλάβει η άξια δεξιά κυβέρνηση για να αποκατασταθεί η τάξη και να λυθούν τα προβλήματα.Υπομονή καλοί μου οπαδοί, όλα θα γίνουν...

αριστερός

Όλοι εσείς που θεωρείτε την κυβέρνηση Συριζα αριστερή , πραγματικά λίγα αντιλαμβάνεστε. Η κυβέρνηση συριζα υπηρετεί τη δεξιά πολιτική πολύ καλύτερα απο όσο την υπηρέτησαν οι ηγέτες δεξιών παρατάξεων. Η αριστερά δεν έχει χώρο να εκφραστεί σε ένα πολιτικό μοντέλο που κινείτε βάσει εντολών που εκπονούνται απο ιδιωτικά συμφέροντα. Αφήστε την αριστερά και απολογηθείτε για τη δεξιά που κυβερνά τον κόσμο διαλύοντας τους κοινωνικούς ιστούς και εξαγοράζοντας με ευκολία ακόμη και αυτούς που δηλώνουν αριστεροί απο εφηβική συνήθεια...

Α.Π

Η ψυχολογία του κομμουνιστή είναι αυτή ακριβώς που περιγράφεις Θέμο Αναστασιάδη! Η μικροψυχία και η βαθιά κοινωνική υστερία είναι τα χαρακτηριστικά όχι μόνο ορισμένων αριστερών βουλευτών αλλά και του ευρύτερου κομμουνιστικού χώρου! Ο μαρξισμός- κομμουνισμός, απο την αρχή που εμφανίστηκε, φρόντισε να καλλιεργήσει τα ταπεινώτερα ανθρώπινα ένστικτα οπότε να μην απορούμε με τις αντιδράσεις ορισμένων συριζαίων για το τροχαίο.

ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ

Η ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ...

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ;

Σάκης

Μια χαρά καινούργια αυτοκίνητα κυκλοφορούν στους δρόμους και τα περισότερα με ένα ή δυο άτομα το πολύ. Καμία λύπηση για τον Ελληνικό Λαό.

ΓΑΠ & ΠΑΠ

άσχετα πάντως με τη συριζαϊκή φορολογία, η λαίλαπα στ' αυτοκίνητα ξεκίνησε με ΓΑΠ & ΠΑΠ-ακωνσταντίνου. Επαναφορά τεκμηρίων (βάσει κυβικών), φόρος πολυτελείας (βάσει κυβικών), φόρος πολυτελείας στην αγορά (βάσει αξίας), υπέρογκες αυξήσεις τελών (βάσει κυβικών, συνεχίζοντας τη βλακεία του Σουφλιά), αλλά και ο Στουρνάρας που επανέφερε το φόρο πολυτελείας (βάσει κυβικών) + ότι δεν κατήργησε κανέναν φόρο, ειδικά τα ΗΛΙΘΙΑ τεκμήρια. Ο Στουρνάρας βέβαια "σκέφτηκε" το φόρο σε όσους χρησιμοποιούν... εταιρικά. Jack pot Φυσικά οι σημερινοί συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Geo

Αν ισχυουν ολα αυτα μαλλον θα αρχισω να τους θαυμαζω αυτους που προανεφερες. Πραγματα που επρεπε να γινουν οπωσδηποτε

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Αγαπητέ κ. Θέμο καλα τα λες. Αλλα ειναι μονο οι κομπλεξικοι, απλυτοι αριστεροι κομμουνιστές που εχουν το σύνδρομο της "κατσίκας του γείτονα"; Η μηπως το σύνολο σχεδον των νεοΕλληναραδων σημερα; Εσένα δεν εχει 'ευχηθει' ποτε άλλος εκδότης ή παρουσιαστής (που δεν εχουν οικονομικο πρόβλημα ή αλλα προβλήματα επιβίωσης) να φας τα μούτρα σου; Δεν χαίρονται με την καθε αναποδιά σου; Εμένα; Για τον εαυτό μου μπορω να πω σιγουρα. Καθε μερα! Αν ακούσουν φίλοι-φίδια οτι οσως κατι δεν παει καλα, βγαίνουν παγανιά να μάθουν τα τι, πως, που, γιατι.. Οπως κ για πολλους αλλους. Εγω κ συ (ισως) προσπαθούμε να μην συμπεριφερόμαστε το ιδιο, να μη θέλουμε το κακο του αλλου πετυχημένου συμπολίτη μας. Αλλα εως ποτε;; Καποια στιγμη ισως λίγο κρυφά μεσα μας να χαρούμε λιγακι με την αναποδιά του αλλου που παει καλα. Ασχετα αν δεν μας επηρεζει εμας στη ζωη μας καθολου η επιτυχία ή αποτυχία του! Κάποτε καποιος είπε, "μπορεις να εισαι αποτυχημένος κ εχεις πολλους φίλους. Η να εισαι επιτυχημένος κ να εχεις εχθρούς"! Διαλέξτε λοιπόν...

MARINA.

Θέμο καλησπέρα.Από το ταξικό μίσος που χαρακτηρίζει όλα τα [...] του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γλυτώσει κανένας Έλληνας νοικοκύρης.Το δηλητήριο που έχουν μέσα τους όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει στην επιφάνεια με κάθε ευκαιρία.Το είδαμε προεκλογικά από τις επιθέσεις που έκαναν οι [...] της Κουμουνδούρου στον Πάγκαλο, στον Λοβέρδο, ακόμα και στον Νταλάρα.Τώρα που έκατσαν στις καρέκλες απολαμβάνουν μισθούς χιλιάδων Ευρώ στην υγεία των κορόιδων, των φορολογούμενων Ελλήνων.Το ίδιο μίσος έχει ο Αλέξης Τσίπρας για κάθε αντιπολίτευόμενο κόντρα στην αντιλακική πολιτική του.Κάνουν μεγάλο λάθος στην αξιωματική αντιπολίτευση άν νομίζουν ότι κάποιος που έκανε καταλήψεις, έβαζε φωτιές και τραμπούκιζε τους άλλους, θα αφήσει τόσο εύκολα την εξουσία.Όσο τον αφήνει η αξιωματική αντιπολίτευση αυτός αντί να αδυνατίζει ισχυροποιείται περισσότερο,Το ταξικό μίσος της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ θα μας φέρει σε εμφύλιο μεταξύ μας πρός ευχαριστηση των εχθρών μας.

ak

Παγκαλος. Λοβερδος και Νταλαρας. Ο πασοκισμος στο μεγαλείο του. Είναι οι πρωτοι διδαξαντες. Αυτους αντεγραψαν ολοι και κυριως τουτοι δω οι παλαβοι

Παπαβασιλοπουλος κωστας

Αχ ρε Θεμο.Το αλ τσαντηρι εκανε καλα τη δουλεια του.Μας κατσικωθηκανε οι φασιστες του κερατα και αντε τωρα να τους ξεφορτωθουμε.Αυτους που δεν σεβονται ουτε τους πεθαμενους.

ΤΖΙΝΑ

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

@ΝΟΥΔΟΥΛΟΤΡΟΛΛΙΑ

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ Α 1974-1981, ΩΣ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ????? Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1974, ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ !!!!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία