tziovaras_grigoris

Όταν η Βουλή διασκεδάζει με το… αχαλίνωτο σεξ του «Ρασπούτιν»

Γρηγόρης Τζιοβάρας

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά δώδεκα φορές γνώρισε την επιδοκιμασία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ο επονομαζόμενος «Ρασπούτιν» τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά την ωριαίας διάρκειας παρέμβαση του στο Κοινοβούλιο το βράδυ της περασμένης Τρίτης

Αν και τόσο το ύφος όσο και η ουσία των λεγομένων του πρώην εισαγγελικού λειτουργού ο οποίος, μετά την θητεία του στην ΕΥΠ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» σε ρόλο… διώκτη της διαφθοράς, δεν περιποιούν την παραμικρή τιμή ούτε στη Δικαιοσύνη ούτε και στο πολιτικό σύστημα, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδειχναν να απολαμβάνουν τα όσα πρωτοφανή ακούγονταν από το βήμα της Βουλής.

Με τον Παύλο Πολλάκη να έχει πάρει θέση δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και να δίνει από την πρώτη σειρά των εδράνων το σύνθημα της… αποθέωσης του κ. Παπαγγελόπουλου, στα επίσημα πρακτικά της Βουλής κατεγράφησαν στιγμιότυπα που –αν μη τι άλλο- καταμαρτυρούν την απόλυτη έλλειψη επίγνωσης για τον ρόλο του βουλευτή και την πλήρη κατάπτωση του πολιτικού ήθους που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια.

Για του λόγου το αληθές παραθέτω αυτούσια τα αποσπάσματα των πρακτικών με τα επιδοκιμαστικά χειροκροτήματα και του γέλωτες των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έπειτα από κάθε φορά που εύρισκαν εύστοχες ή διασκεδαστικές τις «ατάκες» του κ. Παπαγγελόπουλου:

*«Σήμερα θα μετατρέψω τους κατηγόρους μου σε κατηγορούμενους, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα». (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ).

*«Θα σας παρακαλέσω να σεβαστείτε τη θέση στην οποία προσπαθείτε να με βάλετε. Ακούστε με. Παραπέμψτε με, καταδικάστε με, εκτελέστε με, αλλά ακούστε με. Γιατί εάν δεν με ακούσετε εσείς, θα με ακούσει ο ελληνικός λαός». (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ).

*«Απορώ, λοιπόν, με την κ. Ράικου, όχι γιατί λέει ψέματα, αλλά γιατί τα λέει άγαρμπα (…). Και ποιος ο λόγος να την πιέσω να στείλει τη δικογραφία στη Βουλή; Δεν ήταν υποχρεωμένη από τον νόμο να τη στείλει αμέσως, “αμελλητί” στη Βουλή;» (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ).

*«Κύριε Πρόεδρε, θα εξαντλήσω το λιγότερο άλλο τόσο χρόνο, γιατί θέλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, την αλήθεια και τους τίμιους δικαστές». (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ).
*Διαβάζοντας την κατάληξη της επιστολής παραίτησης της Ελένης Ράικου στην οποία η εισαγγελέας αναφέρει ότι έχει στοχοποιηθεί «από παράκεντρα εξουσίας και διαφθοράς που σκοπό έχουν τη μία και μόνη συγκάλυψη των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών που αποκομίζουν διαχρονικά εκατομμύρια ευρώ και επιζητούν μανιωδώς την παρεμπόδιση της έρευνάς μου», ο κ. Παπαγγελόπουλος συμπληρώνει: «Μετά από καιρό η κ. Ράικου ανακάλυψε στη φαντασία της τον Ρασπούτιν». (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ).

*«Τι να πρωτοπώ; Δύο χρόνια βομβαρδίζομαι με έναν οχετό, αλλά πρέπει να ξέρουν κάποιοι ότι η διασπορά λυμάτων στον δρόμο τιμωρείται τουλάχιστον σαν υγειονομική παράβαση». (Χειροκροτήματα και γέλωτες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ).

*«Επίσης, η κ. Ράικου την παραμονή της παραίτησής της, αν θυμάμαι καλά, με επισκέφτηκε στο γραφείο μου, στο υπουργείο, αφού προηγουμένως είχε επισκεφθεί τον κ. Κοντονή. Μου ζήτησε να τη βοηθήσω να ανανεωθεί η θητεία της για τρίτη φορά, χάρη της παλιάς φιλίας και της θητείας που είχαμε και της καλής συνεργασίας μας».
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ).

*«Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία όχι για μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες, αλλά για κάποια φυσικά του προσόντα και για τη θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στη θέωση. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι εγώ ποτέ δεν είπα τον εαυτό μου Ρασπούτιν». (Χειροκροτήματα-γέλωτες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ).

*«Άφησα για το τέλος, λοιπόν, τον κ. Σαμαρά, τον άνθρωπο που ταλαιπωρεί για πολλά χρόνια και την πατρίδα μας και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας». (Γέλωτες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)

*«Αν χρειαστεί, όμως, λίγο πριν το εκτελεστικό απόσπασμα, θα αναφερθώ στο τι μου έλεγε (σ.σ.: ο Αντώνης Σαμαράς), πώς αποκαλούσε κάποιους και για ποια πράγματα με ρωτούσε και με παρακαλούσε». (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ). Στο σημείο αυτό, μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης τον προτρέπει ζωηρά: «Προχώρα! Τώρα πες τα!». Για να λάβει από τον κ. Παπαγγελόπουλο την απάντηση: «Κύριε Πολάκη, εγώ έχω αρχές και οι αρχές μου τις ιδιωτικές συζητήσεις, δεν μου επιτρέπουν να τις χρησιμοποιήσω παρά μόνο σε έσχατη ανάγκη!...».

*«Δεν είναι η πρώτη φορά, λοιπόν, που ο κ. Σαμαράς καταφεύγει σε μηνύσεις και μιλάει για πλεκτάνη και σκευωρία σε βάρος του. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να μηνύσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν δεν γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επειδή για δεύτερη φορά δεν θα τολμήσει να ρίξει την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)

*Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και κυρίως για την προσοχή σας και εσάς, κύριε Πρόεδρε, για την ανοχή σας». (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ).

Σε άλλες εποχές θα προκαλούσαν σάλο οι ανατριχιαστικές περιγραφές τις οποίες έκανε ο κ. Παπαγγελόπουλος από το βήματα της Βουλής για περιστατικά τα οποία συνέβησαν την περίοδο που ήταν υπουργός. Όπως, για παράδειγμα, ότι λειτουργοί της Θέμιδος τού χάριζαν γραβάτες για να τύχουν της εύνοιας του. Ή ότι κάποιοι –μη κατονομαζόμενοι- του ζητούσαν να ενοχοποιήσει χωρίς στοιχεία τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε υποθέσεις που αφορούσαν την τράπεζα Marfin (κάτι, δηλαδή, όπως αυτό ακριβώς που καταγγέλλεται ότι έγινε με τη Novartis).

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς ότι οι βουλευτές που συγκυβέρνησαν με τον κ. Παπαγγελόπουλο να σηκωθούν και να του ζητήσουν εξηγήσεις για όλα αυτά που τόσο αδιάντροπα εκστόμιζε από το κοινοβουλευτικό βήμα. Αντ΄ αυτού, όμως, εκείνοι τον χειροκροτούσαν και γελούσαν με όσα έλεγε για τα «φυσικά προσόντα» του Ρασπούτιν και τη θεωρία του για το… αχαλίνωτο σεξ.

Τι κρίμα!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (26)

ΣΠΥΡΟΣ

Αμοιβή 1000 ευρόπουλα σε όποιον μου περιγράψει τί έργο έκανε ο Ρασπούτιν επι μιά πενταετία πλην της υπόθεσης Novartis ! Δύσκολο ε ???

Προσπαθούσε να μεγαλώσει τα προσόντα του...

Με καθημερινή άσκηση!

Εκπληκτικό σχόλιο: "Σύριζα, αυτός ο αδιάφορος", (μέρος Α')

Καλά είχε βολευτεί στην εξουσία. Εκεί καμιά φορά νομίζεις ότι και στην ανυπαρξία μπορείς να δίνεις ύπαρξη. Ερχεται να μας το θυμίσει ο ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης.Λίγος χρόνος έχει περάσει μετά την πολύμορφη ήττα του στις εκλογές του Ιουλίου και αμήχανος, σαστισμένος, σχεδόν πανικόβλητος, έχει εισέλθει ήδη, αργά αλλά σταθερά, σε αντιδικία με τον εαυτό του. Είναι αναπόφευκτο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εγκατασταθεί σε μια διαρκή αντιδικία με τον κυβερνητικό εαυτό του.Δίκαια υποψιάζεται τον θανάσιμο κίνδυνο που τον απειλεί στην αντιπολίτευση μετά την κυβερνητική του θητεία. Εκεί δεν έχει πολλά περιθώρια. Δεν είναι εύκολο να διεγείρει διχασμό και πάθη, δεν νοείται να υπάρξει ως τροφοδότης της κρίσης.Εχει και οριστικά χάσει, ως πολιτικό ψεύδος, τη δυνατότητα να αναζητήσει τη σωτηρία του σε ένα μεγαλύτερο ψεύδος. Η κατανόηση βραδυπορεί, αλλά έρχεται. Σωστά εκτιμούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: η αντιπολίτευση θα τον αποσυνθέσει.Δεν του απομένει παρά να ξεκινήσει μια εκστρατεία εναντίον της κυβερνητικής ύπαρξής του. Να την αρνηθεί για να υπάρξει. Να καταγγείλει τον εαυτό του, με την προσδοκία να τον οικοδομήσει ξανά. Στη Βουλή ο κ. Τσίπρας αρνείται να συναινέσει στο σχέδιο για τους υδρογονάνθρακες, που ο ίδιος είχε υπογράψει.

Εκπληκτικό σχόλιο: "Σύριζα, αυτός ο αδιάφορος", (μέρος Β')

Μικρή ομάδα βουλευτών του τον υπερβαίνει με την ψήφο τους. Κάθε κατάφωρη και εκτυφλωτική ασυνέπεια έχει μέσα της μια πολιτική απελπισία και ταυτόχρονα μια υπονομευτική αναξιοπρέπεια. Και τα δύο φανερώνουν την ανυπαρξία σεβασμού στους ανθρώπους. Ο,τι και να κάνει, ό,τι και να πει ο κ. Τσίπρας, θα το αντιθέτει στην κυβερνητική πράξη του. Και αυτή θα του επιστρέφει καταλυτικά την απογυμνωτική κριτική της.Το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό είναι το άλλο μέτωπο, που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε αντιδικία με τη μνήμη τη δική του και την εμπειρία τη δική μας. Το κολαστήριο στη Μόρια θα διαψεύδει για πάντα την επίκληση της ευαισθησίας και τα επιχειρήματα περί Ακροδεξιάς, που αναμασούν κατάκοπα τα μέχρι χθες κυβερνητικά στελέχη.Καθώς περνούν οι μέρες, ο χρόνος θα αναδεικνύει την πολιτική του αδυναμία, μέσα από την αποσύνθεση του εαυτού του. Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει ήδη κάθε γοητεία. Μάταιη θα αποδειχθεί και η μίμηση του ενδιαφέροντος για το περιβάλλον. Ολο και λιγότερο θα συναρπάζει τους οπαδούς του. Που θα ψάχνουν θέμα για ένα tweet εναντίον του κ. Μητσοτάκη. Στην αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ θα απεικονίσει έτσι καλύτερα τον εαυτό του. Και αυτός ο «εκπεσμένος» εαυτός θα φωτίσει ο ίδιος το τέλος του. Και θα φανεί τότε το αδιάφορο πλέον αυτό κόμμα.

Πρόκειται για ομότιτλο σχόλιο του Λευτέρη Κουσούλη...

Την 09-10-2019, στον ιστότοπο του "Βήματος".

kostasv

Γρηγόρη πράγματι "τι κρίμα !" Γιατί από τη μια "Όταν η Βουλή διασκεδάζει με το… αχαλίνωτο σεξ του «Ρασπούτιν» και από την άλλη "όταν η Βουλή μειδιά με την ...πολυπληθή παρουσία στα υπουργικά έδρανα". Πρωτοφανές στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου.

Μη του δίνετε την παραμικρή σημασία. Πρόεκιται περί συριζοψώνιου...

Το οποίο δήλωνε: "kostasv 26/09/2018, 11:30 Τον Οκτώβριο "αλλάζει το ματσάκι", υπομονή". Φυσικά, το ματσάκι δεν άλλαξε και σε διάστημα έξι, (6), εβδομάδων, (από 26-05-2019 έως και 07-07-2019), ο Σύριζα συνετρίβη από τη Νέα Δημοκρατία τέσσαρες, (4), συνεχόμενες φορές, στις ευρωπαϊκές, περιφερειακές, δημοτικές και εθνικές εκλογές.

K. αρθρογράφε, διαπιστώνετε το προφανές για τον Σύριζα...

"Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά δώδεκα φορές γνώρισε την επιδοκιμασία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ο επονομαζόμενος «Ρασπούτιν» τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά την ωριαίας διάρκειας παρέμβαση του στο Κοινοβούλιο το βράδυ της περασμένης Τρίτης Αν και τόσο το ύφος όσο και η ουσία των λεγομένων του πρώην εισαγγελικού λειτουργού ο οποίος, μετά την θητεία του στην ΕΥΠ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» σε ρόλο… διώκτη της διαφθοράς, δεν περιποιούν την παραμικρή τιμή ούτε στη Δικαιοσύνη ούτε και στο πολιτικό σύστημα, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδειχναν να απολαμβάνουν τα όσα πρωτοφανή ακούγονταν από το βήμα της Βουλής".

Επιβεβαίωση και από την Ευρωπαϊκή 'Ενωση...

Στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (διαδρομή: www.politico.eu --> Poll of Polls --> GR(eece)), παρέχονται τα στοιχεία σταθμισμένων από την εταιρία Kalman, ελληνικών δημοσκοπήσεων. Τα πλέον πρόσφατα στοιχεία ανάγονται στην 18-09-2019, δίνουν 45 % στη Νέα Δημοκρατία και 28 % στον Σύριζα, (διαφορά 17 %). Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείo είναι ότι το άθροισμα των τριών κομμάτων, (Νέας Δημοκρατίας.(45 %), Ελληνικής Λύσης, (4 %) και Χρυσής Αυγής, (2 %)), είναι 51 %. Με απλά λόγια, η Δεξιά – Κεντροδεξιά είναι ήδη η απόλυτα πλειοψηφούσα παράταξη στην Ελλάδα, (χωρίς να υπολογίζεται το ποσοστό της «Δημιουργίας Ξανά», η οποία στις εθνικές εκλογές της 07-07-2019, έλαβε το 0,76 %).

Τι σημαίνει Poll of Polls;

Κατά λέξη σημαίνει: "Δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων". Στην πράξη σημαίνει ότι η συνεργαζόμενη με την Ευρωπαϊκή 'Ενωση εταιρία Kalman, επεξεργάζεται στατιστικά συνεχώς τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων από κάθε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρουσιάζει τα αποτελέσματα της επεξεργασίας αυτής.

Η σημερινή πολιτική πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τις πέντε, (5), δημοσκοπήσεις που ανακοινώθηκαν τον μήνα Σεπτέμβριο 2019, η Νέα Δημοκρατία έχει ανέβει στο 45 %, ( + 5,15 % σε σχέση με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών την 07-07-2019, 39,85 %) και έχει ανοδική τάση, ο Σύριζα έχει κατέβει στο 26,5 %, ( - 5,03 % σε σχέση με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών την 07-07-2019, 31,53 %) και έχει καθοδική τάση. 'Ολα τα υπόλοιπα είναι τρίχες βοστρυχωτές... Σήμερα, στην Ελλάδα υπάρχουν: Ένα πολύ μεγάλο κόμμα, (της τάξης του 45 %), η Νέα Δημοκρατία. 'Ενα μεσαίο κόμμα, (της τάξης του 25 %), ο Σύριζα. Τέσσερα μικρά κόμματα της τάξης του 5 %, (Κινάλ, ΚΚΕ. Μέρα 25 και Ελληνική Λύση).

Από το 8,32 % στο 18,161 %, (κατά μέσο όρο...), η διαφορά Νέας Δημοκρατίας - Σύριζα!!!

Μέχρι στιγμής, μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο 2019, έχουν ανακοινωθεί πέντε, (5), δημοσκοπήσεις. Της Opinion Poll την 05-09-2019, της Marc την 08-09-2019, της MRB την 17-09-2019, της Pulse, την 17-09-2019 και της Metron Analysis, την 22-09-2019. Οι διαφορές Νέας Δημοκρατίας - Σύριζα είναι: 21,647 %, 17,692 %, 17,69 %, 15,26 % και 18,52 %, αντίστοιχα. Όλες δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αυξήσει κατά πολύ τη διαφορά της από τον Σύριζα, (σε σχέση με τις εθνικές εκλογές της 07-07-2019, όταν η διαφορά ήταν 8,32 %). Για πληρέστερη προσέγγιση της σημερινής διαφοράς μεταξύ των κομμάτων αυτών, παρέχω τον Μέσο Όρο των ευρημάτων των δημοσκοπήσεων αυτών. Ο Μέσος Όρος της διαφοράς Νέας Δημοκρατίας - Σύριζα είναι: (21,647 % + 17,692 % + 17,69 % + 15,26 % + 18,52 %)/5 = 90,809 %)/5 = 18,161 %. Δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο διατήρησε τη διαφορά της 8,32 % από τον Σύριζα, αλλά αύξησε επιπλέον τη διαφορά αυτή κατά 9,841 % ή 118,28 %".

χρουμφ

Για τον Σύριζα: μεγάλε γάπατα, ξαναγάπατα και ξανά - μανά - γάπατα... Ασύστολα.

Στις 07-10-2019 τελέσθηκε το τρίμηνο πολιτικό μνημόσυνο του Σύριζα...

Ο οποίος άρπαξε ένα περιποιημένο "φιστίκι", 8,32 % από τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές της 07-07-2019 και εκδιώχθηκε από την εξουσία με τις κλωτσιές, από τον ελληνικό λαό. Σύμφωνα με τον Μέσο Όρο των πέντε, (5), πλέον πρόσφατων δημοσκοπήσεων, (του Σεπτεμβρίου 2019), σήμερα το "φιστίκι" το οποίο αρπάζει από τη Νέα Δημοκρατία ο Σύριζα είναι 18,61 %!!!

Η ΝΔ έχει σφαίρα πολιτικής επιρροής γύρω στο 70%.

Η ΝΔ έχει ήδη ενοποιήσει το κέντρο, δηλαδή κεντροδεξιά, κέντρο και ευρωπαϊκή κεντροαριστερά. Είναι το μόνο σημαντικό κόμμα εντός του "λογικού τόξου". Όλοι οι άλλοι είναι ψεκασμένοι. Αυτή τη στιγμή η ΝΔ έχει σφαίρα πολιτικής επιρροής γύρω στο 70%. Και δεν έχει και ανταγωνιστή. Αντιθέτως προβλέπω ένωση ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ και Ελληνικής Λύσης εναντίον Κυριάκου. Κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δηλαδή.

Κατάμαυρο, δαγκωτό παντού και χωστό βαθιά.

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε ως την πανάθλια συμμορία και στα ρετάλια του όταν θα εμφανίζονται σε εκλογές, να το ρίχνουμε κατάμαυρο, δαγκωτό παντού και χωστό βαθιά.

Όλα τα καθιζήματα της ελληνικής κοινωνίας...

Είναι συγκεντρωμένα στον σύριζα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία