Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς...
george_lamprakos

Γιώργος Λαμπράκος

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς...

Πληθαίνουν τα θέματα και τα θεάματα στα οποία τελευταίως εμπλέκεται το όνομα του υπουργού Νίκου Παππά. Πότε μέσω του Μανόλο, πότε λόγω Αρτεμίου και τώρα με τις αποκαλυπτικές καταγγελίες Μαρινάκη, το όνομα του κ. Παππά έχει συνδεθεί με περίεργες υποθέσεις οι οποίες, καθόλου περιέργως, ακουμπούν και τον Αλέξη Τσίπρα.

Εδώ και πολύ καιρό η αντιπολίτευση ζητά απαντήσεις στα θέματα που, κατά ριπάς, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ρωτώντας για τη διαδρομή του χρήματος. Ενώ, στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις, κάνουν λόγο για "κοινό ταμείο".

Ο Παππάς ήταν, εξ αρχής, πολύ κοντά στον Αλέξη Τσίπρα. Απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, μετά το φιάσκο με τις τηλεοπτικές άδειες και τώρα κάνει σχέδια για το φεγγάρι...Τη θέση του, δίπλα στον "μεγάλο", πήρε ο κ. Τζανακόπουλος, ο οποίος προ ημερών τον ψιλοκάρφωσε λέγοντας "δεν γνωρίζω τη σχέση Αρτεμίου - Παππά".Δεν είπε δηλαδή: δεν υπάρχει σχέση, δεν ξέρω για τέτοια σχέση που λέτε, τι είναι αυτά που ισχυρίζεστε; Έριξε ένα ξερό "δεν γνωρίζω" και η μπάλα στην κερκίδα, για να αποφύγει οποιαδήποτε εμπλοκή. Λέει, με άλλα λόγια, μακρυά μη λερωθούμε κι εμείς!

Και σαν να μην έφτανε η εισαγγελική παραγγελία, για το άνοιγμα των λογαριασμών Πετσίτη και τα αναιτιολόγητα εμβάσματα, που αποκάλυψε ο καλός συνάδελφος Φρίξος Δρακοντίδης στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ήρθε τώρα και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να θυμίσει, όλα εκείνα τα ωραία που ζήσαμε με τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα και τις μεθοδεύσεις που είχαν σκεφτεί, για να δώσουν με κάθε τρόπο τηλεοπτικό κανάλι στον αγαπημένο τους επιχειρηματία, στήνοντας τη νέα αριστερή διαπλοκή.

Είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ότι Παππάς και Τσίπρας, εκείνη την ωραία εποχή του 2016, του ζητούσαν να δανείσει 20,5 εκατομμύρια στον φίλο τους για να στήσει ένα κανάλι φιλικό προς την κυβέρνηση. Το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός εκνευρίστηκαν αφάνταστα. Αλλά ο Παππάς; Ακούσατε κάτι; Κάποια απάντηση; Να μου πεις, σε ποιον να βγει να πει τον πόνο του, τώρα που ξήλωσαν και το σύστημα του στην ΕΡΤ; Μήπως μάθατε να απάντησε στις αποκαλύψεις του φίλου Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ, για τις επισκέψεις Παππά στις φυλακες Λευκωσίας, όπου συνάντησε επανειλημμένως καταδικασμένο για σκάνδαλο; Πού καταλήγουν όλα αυτά; Στο φεγγάρι; Στη σκοτεινή πλευρά; Από τότε που υπάρχει αυτή η χώρα γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι παίζεται "εδώ παππάς, εκεί παππάς", τώρα μετά τις αποκαλύψεις Μαρινάκη, το παιχνίδι μοιάζει "ούτε εδώ ο Παππάς, ούτε εκεί ο Παππάς"...Αλλά ο λαός ξέρει ότι "αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network