Greek Freak (Γιάννης) και Greek Kim (Αλέξης)
antipas

Γιάννης Αντύπας

Greek Freak (Γιάννης) και Greek Kim (Αλέξης)

Ο Αντετοκούμπο κρατά τη μπάλα του μπάσκετ, ο Κιμ της Βορείου Κορέας του Οίκου των Ουν κρατά το κουμπί για τα πυρηνικά, ο Αλέξης Τσίπρας τι κρατά; 

Τίποτα. Δεν έκανε τίποτα απ' όσα υποσχέθηκε. Είπε «όχι», εφάρμοσε το «ναι». Δηλώνει αριστερός, αλλά εφαρμόζει τον μονόδρομο των δανειστών και των γερμανοτσολιάδων.

Και ανεβαίνει στη ΔΕΘ με υποσχέσεις για προσλήψεις από τα μέσα του 2018 και λεφτά για όλους από το 2019, καθώς ισχυρίζεται ότι τότε θα υπάρχει πλεόνασμα 3 δισ. ευρώ. 

Αυτό είναι το όνειρό του. Να μαζεύει φόρους για να μοιράζει επιδόματα (φτώχειας) και να κάνει προσλήψεις. Και αν κάποιος αντιδρά να τον μαλώνει λέγοντας ότι αυτός υπερασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Κλείσιμο
Το πρόβλημα είναι πως ό,τι «καλό» κάνει το κάνει με λεφτά των άλλων. Κάποιοι που βγάζουν 100 ευρώ, πληρώνουν στον Καρανίκα τα 70, για να είναι οι μετακλητοί στα άνετα γραφεία τους και ο «ηγεμόνας» να μπορεί να μοιράζει ψίχουλα στους υπηκόους του.

Και μεταθέτει στο αύριο και την απόδειξη και τον λογαριασμό. Ο πρωθυπουργός... pos δεν έχει. Κόβει χαρτάκια εσωτερικής χρήσης, σαν εκείνα με τα οποία θα πληρωνόμασταν όλοι αν υλοποιούνταν «το plan B».

Στο βίντεο της υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη εμφανίζεται μία κοπέλα να απλώνει την μπουγάδα της. Το ερώτημα είναι «ποιος θα καθαρίσει τα άπλυτα του Τσίπρα;»: 

    - Τις μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν. 
    - Τις επενδύσεις που δεν έρχονται.
    - Το τεράστιο κόστος του πρώτου εξαμήνου του 2015 
    - Τα δις που χάθηκαν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.  

Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ότι είναι ο υπερασπιστής του Δημοσίου, ενώ στην ουσία είναι ο απόλυτος υπονομευτής του. Διαιωνίζει τις αδυναμίες του και το καθιστά αντίπαλο των παραγωγικών τάξεων. 

Ακόμη, όμως, μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας: Αλέξη πάτα το κουμπί! Μην ακούς τους φιλελέδες. Αλέξη δώστα όλα! Εδώ και τώρα διορισμοί και επιδόματα. Για να βγει ξανά ο κόσμος στο Σύνταγμα. 

Να δικαιωθούν τα παιδιά του «όχι» που έζησαν το «ναι». Μια φορά ζούμε Αλέξη. Η ώρα της μπουγάδας θα έρθει και για εσένα. Κοίταξε να έχεις περάσει καλά...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ