Όλοι είναι εχθροί
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Όλοι είναι εχθροί

Ανυπόφορο! Αφόρητο! Ασήκωτο! Ολοι μα όλοι είναι εχθροί. Ναρκοθετημένα τα θεμέλια της χώρας. Ασφυκτικές οι πιέσεις για υποχωρήσεις. Στραγγαλιστικές των δανειστών οι απαιτήσεις. Θεέ μου, τι σου κάναμε και επιτρέπεις σε όλους αυτούς να επιβουλεύονται τα πάντα;

Και τα πορτοφόλια μας. Και το Αιγαίο μας. Και τη Μακεδονία μας. Και τις θάλασσές μας. Και τα νησιά μας. Και την Ιστορία μας. Και τις τράπεζές μας. Και τα αεροδρόμιά μας. Και τη δημόσια περιουσία μας. Ολα!

Τίποτα, οριστικά, δεν μας ανήκει. Καμία ασφάλεια. Καμία εγγύηση. Ολα στον αέρα. Ολα προς πώληση. Ολα σε εκκρεμότητα. Μια αόρατη λαιμητόμος μετεωρίζεται πάνω από τον σβέρκο μας. Θεούλη μου, κάνε κάτι να σημάνουν οι καμπάνες της Ανάστασης αυτής της μικροσκοπικής αλλά ευλογημένης γεωγραφικής κουκίδας με την ονομασία Hellas!

Οι Γερμαναράδες έχουν στήσει τρικούβερτο γλέντι πάνω από ζωντανά «κουφάρια» μας. Οι Γερμαναράδες να μας στύψουν, να μας εξοντώσουν. Να μας «εξαφανίσουν»!

Οι Αμερικανοί μόνο για τα συμφέροντά τους νοιάζονται. Οι Αμερικανοί να μας ταπεινώσουν. Οι Αμερικανοί μάς αναγκάζουν την Ιστορία μας να παραδώσουμε. Τη Μακεδονία μας να τη δώσουμε. Τα ιερά εδάφη μας να ξεπουλήσουμε

Οι Αλβανοί και Τουρκαλβανοί. Οι μουσουλμάνοι, οι αιώνιοι εχθροί. Οι Σκοπιανοί να καταβροχθίσουν τον Θερμαϊκό κόλπο. Οι Σκοπιανοί, στο μέλλον, παρέα με τους Τουρκομουσουλμάνους, αυτούς τους βάρβαρος λαούς, να ορμήσουν και να μας καταβροχθίσουν. Από κοντά και οι Βούλγαροι, οι προαιώνιοι και βάναυσοι, αυτοί οι Σλάβοι, οι άθλιοι, οι απολίτιστοι εχθροί.

Κλείσιμο
Θεούλη μου, σε τι φταίξαμε και τόσο πολύ μας τιμωρείς! Εμείς οι μοναδικοί και αιώνιοι πιστοί της Αγίας και Ομοουσίου Τριάδας, της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης. Οι αφοσιωμένοι δούλοι σου, οι προστάτες της θεότητάς σου. Σε αυτή την περιοχή των άπιστων, των αιρετικών και των βάρβαρων απολίτιστων λαών.

Και ταυτοχρόνως με όλα αυτά τα αναθέματα, τα εθνικοπατριωτικά και τα χριστιανικά. Ταυτοχρόνως κάνουμε τον σταυρό μας που οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές έχουν αναβαθμίσει τις βάσεις τους τις στρατιωτικές.

Ταυτοχρόνως με όλα αυτά τα μακεδονικά και τα πατριωτικά μπαινοβγαίνουμε στα Σκόπια να γεμίσουμε τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων μας με καύσιμα φτηνά. Ταυτοχρόνως με όλα αυτά μπαινοβγαίνουμε στα μπακάλικα αυτών των Σλάβων και απολίτιστων Σκοπιανών να προμηθευτούμε τρόφιμα με λιγότερα λεφτά. Και ταυτοχρόνως με όλα αυτά μπαινοβγαίνουμε στα καζίνο των τάχα μου Μακεδόνων που επιβουλεύονται τα εδάφη τα ελληνικά.

Και ταυτοχρόνως με όλα αυτά εκλιπαρούμε την Ανγκελα Μέρκελ και κάθε άλλο αξιωματούχο Γερμαναρά για περισσότερα δανεικά. Και ταυτοχρόνως με όλα αυτά είμαστε έτοιμοι να ξεπουλήσουμε την ακίνητη περιουσία μας σε κάθε Βούλγαρο, Σκοπιανό και Αλβανό με πορτοφόλι γεμάτο λεφτά. Και ταυτοχρόνως με όλα αυτά έχουμε μετατρέψει τα διαμερίσματά μας σε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε κάθε τουρίστα στον οποίο φερόμαστε εντελώς δουλικά.

Και ταυτοχρόνως με όλα αυτά ξεροστολιάζουμε έξω από την πόρτα του ιμπεριαλιστή, του κυνικού και του «ημίτρελου» Ντόναλντ Τραμπ. Και ταυτοχρόνως με όλα αυτά κάνουμε υποκλίσεις και κωλοτούμπες σε κάθε πορτοφόλι που είναι γεμάτο λεφτά. Και ταυτοχρόνως με όλα αυτά, πάντα με το επιχείρημα της αρχαίας πολιτιστικής ανωτερότητας αλλά και τη φυσική ομορφιά ενός οικοπέδου που εκ τύχης βρέθηκε να μας ανήκει και να μας «φιλοξενεί» σε αυτά τα εδάφη τα ελληνικά.

Και εντός και εκτός και επί τα αυτά. Και ανένδοτοι εθνοπατριώτες. Και «μεσίτες» δουλοπρεπείς. Και διπρόσωποι. Και πολιτικά σχιζοφρενείς. Και αριστεροί. Και δεξιοί. Και σοσιαλδημοκράτες. Και ολίγον της χούντας νοσταλγοί. Πάντα να πορευόμαστε με ό,τι μας βολεύει εκείνη τη στιγμή. Χωρίς ιστορική προοπτική. Χωρίς το Πριν και χωρίς το Μετά. Και πάντα χωρίς τη γνώση μιας ρήσης σοφής και λαϊκής: Οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

Και θα το δεις!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK