danikas_dimitris

Πάρτε την πόλη, πάρτε την

Δημήτρης Δανίκας

Και γιατί μόνο τα Σκόπια; Ορμήστε! Καταβροχθίστε τους όλους αυτούς που επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της ελληνικής, Ορθοδόξου, φυλής.

Και τα Σκόπια. Και κάθε σπιθαμή αυτού του άθλιου κρατιδίου. Του γειτονικού. Των Σλάβων.  Των Αλβανών. Των Μουσουλμάνων. Των αγράμματων. Των αγρίων και κανιβάλων.

Και γιατί μόνο τη FYROM; Να εξαπλωθούμε. Σύντομα. Τώρα. Από χτες. Από το μεγάλο, το μεγαλειώδες. Το ανεπανάληπτο συλλαλητήριο. Των πεντακοσίων χιλιάδων. Του μισού εκατομμυρίου. Του ενός εκατομμυρίου. Των δύο εκατομμυρίων. Των τριών, των τεσσάρων. Των οκτώ εκατομμυρίων. Που δεν προσήλθαν. Που μπερδεύτηκαν από το σκηνοθετημένο μπέρδεμα των πολιτικών. Που δεν προσήλθαν γιατί ψεκάστηκαν.

Που τους ψέκασε εκείνη η  άθλια, η ανελέητη με τα παντελόνια. Η λεσβία του διεθνούς Ανθελληνισμού. Εκείνη η Μέρκελ η Γερμανίδα. Μας ψέκασε κι αυτή. Μας ψέκασε και ο  γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ. Που  δικαίως. Που ορθώς χαρακτηρίστηκε «μωρή αδερφή»  από τον στρατηλάτη  Φραγκούλη Φράγκο.

Η σπουδαία. Η ακαταπόνητη προσωπικότητα του στρατηλάτη. Που θέλει αλλά δεν μπορεί. Που επιθυμεί να ορμήσει, να κουρσέψει και να εξαφανίσει κάθε αντεθνικό μίασμα αυτού του ιερού  τόπου με την ονομασία Ελλάς.  

Τον Φραγκούλη τον εμποδίζουν οι άθλιοι πολιτικοί. Που είναι πανέτοιμος και πάνοπλος να εφορμήσει εναντίον των Τουρκαλάδων. Που το υψηλό φρόνημά του και η ακαταμάχητη στρατιωτική του επάρκεια μπορούν να οδηγήσουν τα εκατομμύρια των οπαδών του έτσι ώστε να πολιορκήσουν την Πόλη. Ετσι ώστε να πάρουμε την Πόλη.

Ο Φραγκούλης Φράγκος με εξαπτέρυγα τον Γκιουλέκα. Με Συνταγματάρχη τον Αδωνι Γεωργιάδη. Με  Λοχαγό τον Μάκη Βορίδη. Να καταστρώσουν σχέδιο πονηρό και άκρως αποτελεσματικό. Ετσι ώστε οι ελληνικές πατριωτικές δυνάμεις να διαβούν το Σαγγάριο τον ποταμό. Να κουρσέψουν την Αγκυρα. Να φτάσουν μέχρι τη Συρία.

Και γιατί μόνο τη Συρία; Ελληνική δεν είναι η Ινδία; Φυσικά, ελληνική κι αυτή. Του Μεγαλέξαντρου του  πολιορκητή. Και όχι μόνο την Ινδία. Να ορμήσουμε και στην Αίγυπτο. Να νεκραναστήσουμε τον χάρτη του Μεγαλέξαντρου. Να νεκραναστήσουμε τον μαρμαρωμένο  βασιλιά. Να μεγαλουργήσει το νέο Βυζάντιο.

Και με την ιερά καθοδήγηση του πατέρα Ανθιμου. Να καταστρώσουμε μεγαλύτερο σχέδιο. Να πάρουμε και την Αστόρια της Νέας Υόρκης. Και την Μελβούρνη. Και το Τορόντο. Και την Αλβανία. Και την Βουλγαρία.

Κάθε σπιθαμή γης με ελληνικό στοιχείο να επιστραφεί στην Ελλάδα. Κι εμείς οι  Κεφαλονίτες να ορμήσουμε στην Ιθάκη. Να τους δώσουμε ένα μικρό μαθηματάκι. Ο Οδυσσέας είναι δικός μας και καθόλου της Ιθάκης.

Και οι Ληξουριώτες, όλοι ανά την υφήλιο να ορμήσουν κι αυτοί και να πάρουν τους Αργοστολιώτες φαλάγγι. Πίσω ρε Τουρκόσποροι. Πίσω σας φάγαμε άθλιοι Αλβανόβλαχοι. Γιούρια στην τάβλα με τους βλάκες με τα κουκούτσια.

Φραγκούλη Φράγκο. Ενθυμήσου τις λιτανείες του Τσάρου του 18ου αιώνα. Των αχράντων τα μυστήρια. Τους Μακεδονομάχους. Τα φυσεκλίκια. Τα ιερά Ευαγγέλια. Εσύ ζεις, εσύ μας  οδηγείς. Οπου Ελληνας και ελληνική πατρίς. Ορμα στα Σκόπια και όταν με το καλό επιστρέψεις να κρεμάσεις στις πλατείες όλους τους επίορκους, τους προδότες. Αδερφές, Εβραίους,  Μουσουλμάνους, κομμουνιστές, Βουδιστές, Καθολικούς, Προτεστάντες. Ολους. Του  Γκιουλέκα η Μακεδονία είναι του Θεού η ευλογία. Πάρτε την Πόλη, πάρτε την. Τώρα ήρθε η ώρα!

ΣΧΟΛΙΑ (63)

Ελενη

Πόσο αβάσταχτη, είναι η Ελαφρότητα σας Κύριε Δανικα !

Δανίκα, κακό αγόρι

μπέρδεψες το δέντρο με το δάσος. Οι λίγοι γραφικοί και τα λίγα έκτροπα του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ήταν ένα αρκετά μεγάλο και αυθόρμητο συλλαλητήριο με παλμό και γενικά θετικό αντίκτυπο για τα εθνικά μας θέματα. Και η Αθήνα, όμως, όπως η Θεσσαλονίκη, θα γεμίσει γαλανόλευκες για τη Μακεδονία. Ραντεβού στις 4 του Φλεβάρη!

Γιάννης

Αν υποθέσω ότι γράφεις,χωρίς να σκέφτεσαι σοβαρά,με μοναδικό στόχο να εντυπωσιάσεις,θα έχω κάνει λάθος;

Kokobloko

Αυτή είναι η Ελληνική κοινωνία κ. Δανίκα. Είτε σου αρέσει είτε όχι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι στο Πρώτο Θέμα σε κρατάνε για τα σχόλια και τα κλικ γιατί απλώς προκαλείς με την απύθμενη ελαφρότητα σκέψης σου. Ο ίδιος βέβαια, σαν μέσο συναλλαγής ώστε να σου δώσουν βήμα, παρουσιάζεις τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα σου όπου ο καθένας έχοντας νεύρα από την καθημερινότητα του, μπαίνει για να σε βρίσει, το οποίο και γνωρίζεις εκ των προτέρων αφού μέσω των προκλητικών σου σχολίων, βαράνε αβέρτα τα κλικ.. Αυτά βέβαια όπως σου είπα, μόνο στην Ελληνική Κοινωνία. Είναι οξύμωρο όμως, ΕΣΥ να ειρωνεύεσαι όλα αυτά που παρέθεσες. Το γιατί θα σου το πω αμέσως.. Σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν θα σου έδιναν βήμα. Το μόνο που έμαθες από ότι φαίνεται στο σχολείο είναι να γράφεις μικρές προτάσεις. Αυτό πρέπει να σου έμεινε χαρακτηριστικά στο μυαλό σου από παιδί, όταν σου έλεγε ο δάσκαλος "γράφετε μικρές προτάσεις για να κατανοεί ο άλλος ευκολότερα το τι θέλετε να πείτε". Καλά κάνεις και γράφεις μικρές προτάσεις. Ουσία όμως δεν βλέπω πουθενά. Αερολογία χωρίς κανένα επιχείρημα (μπορεί να είμαι υπερβολικός εδώ, άντε να σου δώσω ότι έχεις επιχειρήματα 12χρονου). Αντί λοιπόν να λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Έλληνες που κάθονται και σε βρίζουν και τρως και κανένα κομμάτι ψωμί (αφού οπουδήποτε αλλού στον πολιτισμένο κόσμο τους αερολόγους τους βλέπεις με το μπολ του ζητιάνου), εσύ μας την λες κιόλας.. Δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω, κοιτάξου όμως σοβαρά μια μέρα στον καθρέπτη και σκέψου ειλικρινά.. Συζήτα με τον εαυτό σου.. "Η παρουσία μου σε αυτόν τον πλανήτη, ποιόν στόχο έχει; Ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης μου;". Μετά έλα να ξανασυζητήσουμε. Απορώ και με το Πρώτο Θέμα, όλα στο βωμό του να πάρουμε κανένα φράγκο και καλυπτόμαστε πίσω από το "αναρτούμε όλες τις απόψεις". Όπως πολύ ωραία έθεσε κάποιος σχολιαστής πιο κάτω, δεν βάζετε κανένα αξιόλογο άτομο να παραθέσει καμία γνώμη, κανένα άρθρο, προς συζήτηση; Γιατί θα πρέπει να βγάζουμε αρνητική ενέργεια με τύπους σαν τον κ. Δανίκα ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να την διοχετεύσουμε κάπου αλλού όπου θα αποκομίζαμε και κάτι; Πέραν του "άμα δεν γουστάρεις μην τον διαβάζεις", μπορεί να μου απαντήσει κανείς;

Γιατί να τη πάρουμε?

Αφού μπορούμε να τη δώσουμε - Ο δώστα όλα Αλέξης

Αστοχο αρθρο εντελως

Οταν καποιος δεν γνωριζει την διαφορα εθνικισμου και του "κατεβαζω παντα τα παντελονια". Οχι κυριε Δανικα το να μην θελει καποιος να δει τον διαμελισμο της πατριδας του, και το να κλεβουν μετα την καταρρακωση της αξιοπρεπεια της χωρας του, την εδαφικη της ακεραιοτητα, και την ιστορικη της κληρονομια, δεν ειναι εθνικισμος. Διαβαστε την τελευταια επιστολη ενος πραγματικου αριστερου οπως του μεγαλου Μικη Θεοδωρακη για το Σκοπιανο και θα καταλαβετε την διαφορα. Ή μαλλον κανετε οτι δεν καταλαβαινετε την διαφορα, οντας υποκινουμενος απο τις "αρχες" των Σορος και Ροτσιλντ. Γιατι ενας πραγματικος αριστερος δεν θα χλευαζε τον Ελληνικο λαο που πηγε να διαδηλωσει ειρηνικα για την Μακεδονια, εναν λαο που αντιστεκεται στον αφανισμο του, και στην καπηλευση της κληρονομιας του, απο την πιο αδηφαγο, ιμπεριαλιστικη δυναμη που γνωρισε ο κοσμος. Γιατι κυριε Δανικα, γνωριζετε πολυ καλα οτι πισω απο το Σκοπιανο, βρισκονται οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Οι ιδιες ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, εναντιον των οποιων οι πραγματικοι αριστεροι στεκονταν απεναντι τους. Οποτε τα προσωπεια πεφτουν κυριε Δανικα, γιατι ειναι πολυ ευκολο να τσουβαλιαζεις μισο εκατομμυριο Ελληνες, χλευαζοντας τους ως εθνικιστες ή χρυσαυγητες, εξυπηρετωντας μια δουλικη σταση απεναντι στις ΗΠΑ. Και στην τελικη κυριε Δανικα, δεν ειναι οι Ελληνες αυτοι οι οποιοι διεκδικουν "Μακεδονια του Αιγαιου", και οι οποιοι στηνουν θεορατα αγαλματα του Αλεξανδρου, καπηλευοντας την κληρονομια αλλων. Ποιοι ειναι λοιπον οι πραγματικοι εθνικιστες κυριε Δανικα; Και ποιοι οι πραγματικοι αριστεροι;

Σάχλα

Οσα δεν φτάνει ένας ψευτοαριστερός τα ρίχνει στις όζουσες ειρωνίες.

Chris

Τώρα κατάλαβα γιατί έκανε αυτό το λάθος ο Τσίπρας και υποτίμησε το πατριωτικό αίσθημα του Έλληνα. Έκανε το λάθος, διότι όταν δεν το έχεις νιώσει ποτέ αυτό, τότε δεν ξέρεις τι είναι, και τι σημαίνει. Πάρτε παράδειγμα το κείμενο του Δανίκα. Μιλάει για τον πατριωτισμό, δηλαδή για κάτι που δεν το έχει νιώσει ποτέ. Οπότε, πώς να ξέρει τι είναι?μου θυμίζει τους ομοφυλόφιλους που καμιά φορά εκφράζουν θαυμασμό για την ομορφιά μιας γυναίκας. Επειδή όμως, δεν έχουν νιώσει ποτέ την κα..λα, και το πώς είναι να γουστάρεις μια γυναίκα, η μόνη έκφραση που τους έρχεται στο νου, είναι το "είναι Θεά". Ενώ ο απλός άνδρας έχει μια γκάμα εκφράσεων, από το "μαρμαροκολόνα μου", " τσολιά μου", μέχρι το, "τούμπανο", "μουν...ρα" κ.ο.κ. Γιατί ο απλός άνδρας το νιώθει εκείνη την ώρα. Ενώ ο ομοφυλόφιλος, το επεξεργάζεται νοητικά, και λέει, κάτσε να πω κάτι που φαίνεται να είναι σωστό. Και λέει "είσαι Θεά χρυσή μου". Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ μιας γνώμης που προέρχεται από βίωμα, και μιας εντελώς διανοητικής, (στην περίπτωση Δανίκα και αρνητικά προκατειλημμένης) θέσης, για κάποιο θέμα.

geo

Τελικά το πρόβλημά σου είναι οι ομοφυλόφιλοι απ' ότι φαίνεται. Μου θυμίζεις το ανέκδοτο, "η κότα είναι ένα πτηνό που τρέφεται με σκουλήκια, τα οποία σκουλήκια....." Και Ελληναράς άμα λάχει να ούμε!!!

Παραλληλσμό κάνει

Για τηε σκέψη του αρθρογράφου μιλάει. Μη ξεφεύγεις από το θέμα.

@geo

Αυτό κατάλαβες εσύ?

Chris

Αυτό καταλαβαίνεις, αυτό λες. Μπορώ να απαιτήσω περισσότερα?

@Chris23/01/201819:30

Tι "στομφώδης" ανάλυση.Που ήσουνα εσύ τόσα χρόνια.Μη χάνεσαι ρε μεγάλε.

Chris

Στομφώδη? χρησιμοποιώντας γλώσσα πεζοδρομίου, στο σχόλιο, και να λέει κάποιος ότι έδωσα "στόμφο" στην ανάλυσή μου? μόνο για θετικό βλέπω το σχόλιό σου. Δεν ξέρω κανέναν άλλον, που να μπορεί να χρησιμοποιεί γλώσσα πεζοδρομίου, και να τον μέμφονται για "στόμφο".

ethnolovotomi

Συμπατριώτες!!! Θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία...Πόνεσε πολύ η μεγαλειώδης συγκέντρωση του απλού κόσμου- έστω κι αν υπήρχαν ανάμεσά του και κάποιοι γραφικοί..Τι πιο αποστομωτικό για τους εθνομηδενιστές, η σταθερή βούληση του μέσου Έλληνα να διαφυλάξει τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας και των Προγόνων του!!Θα έτριζαν τα κόκκαλα των Μακεδονομάχων και του ήρωα Παύλου Μελά, αν άκουγαν και έβλεπαν από κάποια μεριά όλους τους δήθεν προοδευτικούς "αριστερούληδες δημοσιογραφίσκους και πολιτικάντηδες να αφρίζουν από την κακία τους για την διάψευση των προσδοκιών τους...Περίμεναν η συγκέντρωση να είχε αποτύχει...για να βγουν μετά στο κουρμπέτι, στα πρώην "βοθροκάναλα της διαπλοκής για να κάνουν μας πρήξουν με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις τους (!!!). Πλήρης υποταγή στο τσίρκο που κυβερνάει...πλήρης αφωνία ακόμα και από τα δήθεν σοβαρά ειδησεογραφικά κανάλια (ΣΚΑΙ)...Φαίνεται είναι πολλά τα συμφέροντα..Εγώ προσωπικά παίρνω πλέον τις αποστάσεις μου και από αυτούς..είναι εθελόδουλοι σε μια εθελόδουλη και αδίστακτη κυβέρνηση..Πραγματικά κρίμα......Βέβαια κοντά σ' αυτούς και η ηγεσία της Εκκλησίας, που από την πρώτη στιγμή εκλογής αυτής της κυβέρνησης έχει φανερή αλλά και υπόγεια συνεργασία μαζί της στην αποχαύνωση του λαού..Πήρε ηχηρό χαστούκι ο αρχιερέας της από τον κόσμο, ο οποίος δεν ξεγελιέται πλέον από το δήθεν πράο πρόσωπό του...αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων από τότε που συναναστρέφεται με τον ηγήτορα του τσίρκου...Η ιστορία θα είναι αμείλικτη για όλους αυτούς...

Πιτσα Βιλγαριας

Κουμμούνι μήπως να πας καμιά βόλτα από κανα γκούλαγκ?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία