Πάρτε την πόλη, πάρτε την
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Πάρτε την πόλη, πάρτε την

Και γιατί μόνο τα Σκόπια; Ορμήστε! Καταβροχθίστε τους όλους αυτούς που επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της ελληνικής, Ορθοδόξου, φυλής.

Και τα Σκόπια. Και κάθε σπιθαμή αυτού του άθλιου κρατιδίου. Του γειτονικού. Των Σλάβων.  Των Αλβανών. Των Μουσουλμάνων. Των αγράμματων. Των αγρίων και κανιβάλων.

Και γιατί μόνο τη FYROM; Να εξαπλωθούμε. Σύντομα. Τώρα. Από χτες. Από το μεγάλο, το μεγαλειώδες. Το ανεπανάληπτο συλλαλητήριο. Των πεντακοσίων χιλιάδων. Του μισού εκατομμυρίου. Του ενός εκατομμυρίου. Των δύο εκατομμυρίων. Των τριών, των τεσσάρων. Των οκτώ εκατομμυρίων. Που δεν προσήλθαν. Που μπερδεύτηκαν από το σκηνοθετημένο μπέρδεμα των πολιτικών. Που δεν προσήλθαν γιατί ψεκάστηκαν.

Που τους ψέκασε εκείνη η  άθλια, η ανελέητη με τα παντελόνια. Η λεσβία του διεθνούς Ανθελληνισμού. Εκείνη η Μέρκελ η Γερμανίδα. Μας ψέκασε κι αυτή. Μας ψέκασε και ο  γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ. Που  δικαίως. Που ορθώς χαρακτηρίστηκε «μωρή αδερφή»  από τον στρατηλάτη  Φραγκούλη Φράγκο.

Κλείσιμο
Η σπουδαία. Η ακαταπόνητη προσωπικότητα του στρατηλάτη. Που θέλει αλλά δεν μπορεί. Που επιθυμεί να ορμήσει, να κουρσέψει και να εξαφανίσει κάθε αντεθνικό μίασμα αυτού του ιερού  τόπου με την ονομασία Ελλάς.  

Τον Φραγκούλη τον εμποδίζουν οι άθλιοι πολιτικοί. Που είναι πανέτοιμος και πάνοπλος να εφορμήσει εναντίον των Τουρκαλάδων. Που το υψηλό φρόνημά του και η ακαταμάχητη στρατιωτική του επάρκεια μπορούν να οδηγήσουν τα εκατομμύρια των οπαδών του έτσι ώστε να πολιορκήσουν την Πόλη. Ετσι ώστε να πάρουμε την Πόλη.

Ο Φραγκούλης Φράγκος με εξαπτέρυγα τον Γκιουλέκα. Με Συνταγματάρχη τον Αδωνι Γεωργιάδη. Με  Λοχαγό τον Μάκη Βορίδη. Να καταστρώσουν σχέδιο πονηρό και άκρως αποτελεσματικό. Ετσι ώστε οι ελληνικές πατριωτικές δυνάμεις να διαβούν το Σαγγάριο τον ποταμό. Να κουρσέψουν την Αγκυρα. Να φτάσουν μέχρι τη Συρία.

Και γιατί μόνο τη Συρία; Ελληνική δεν είναι η Ινδία; Φυσικά, ελληνική κι αυτή. Του Μεγαλέξαντρου του  πολιορκητή. Και όχι μόνο την Ινδία. Να ορμήσουμε και στην Αίγυπτο. Να νεκραναστήσουμε τον χάρτη του Μεγαλέξαντρου. Να νεκραναστήσουμε τον μαρμαρωμένο  βασιλιά. Να μεγαλουργήσει το νέο Βυζάντιο.

Και με την ιερά καθοδήγηση του πατέρα Ανθιμου. Να καταστρώσουμε μεγαλύτερο σχέδιο. Να πάρουμε και την Αστόρια της Νέας Υόρκης. Και την Μελβούρνη. Και το Τορόντο. Και την Αλβανία. Και την Βουλγαρία.

Κάθε σπιθαμή γης με ελληνικό στοιχείο να επιστραφεί στην Ελλάδα. Κι εμείς οι  Κεφαλονίτες να ορμήσουμε στην Ιθάκη. Να τους δώσουμε ένα μικρό μαθηματάκι. Ο Οδυσσέας είναι δικός μας και καθόλου της Ιθάκης.

Και οι Ληξουριώτες, όλοι ανά την υφήλιο να ορμήσουν κι αυτοί και να πάρουν τους Αργοστολιώτες φαλάγγι. Πίσω ρε Τουρκόσποροι. Πίσω σας φάγαμε άθλιοι Αλβανόβλαχοι. Γιούρια στην τάβλα με τους βλάκες με τα κουκούτσια.

Φραγκούλη Φράγκο. Ενθυμήσου τις λιτανείες του Τσάρου του 18ου αιώνα. Των αχράντων τα μυστήρια. Τους Μακεδονομάχους. Τα φυσεκλίκια. Τα ιερά Ευαγγέλια. Εσύ ζεις, εσύ μας  οδηγείς. Οπου Ελληνας και ελληνική πατρίς. Ορμα στα Σκόπια και όταν με το καλό επιστρέψεις να κρεμάσεις στις πλατείες όλους τους επίορκους, τους προδότες. Αδερφές, Εβραίους,  Μουσουλμάνους, κομμουνιστές, Βουδιστές, Καθολικούς, Προτεστάντες. Ολους. Του  Γκιουλέκα η Μακεδονία είναι του Θεού η ευλογία. Πάρτε την Πόλη, πάρτε την. Τώρα ήρθε η ώρα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα