danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Μίσος, εκδίκηση, τρομοκρατία

Μοιάζει με  τρέλα  επικών  διαστάσεων. Κι όμως δεν είναι. Κι όμως «τον μετανάστη  όσο και να   τον πλένεις το σαπούνι σου  χαλάς»!

Ο λόγος   για  τα  ψηλοτάβανα ποσοστά  του Ερντογάν στις  κλειστές  κοινωνίες των Τουρκοευρωπαίων  μεταναστών. Τόσο    ψηλοτάβανα  που  σε μερικές  ευρωπαικές περιοχές ξεπέρασαν  ακόμα και  αυτά   της βαθιάς Ανατολίας. Πρωταθλητές στο  «Ναι»   Γερμανοί, Αυστριακοί και Ολλανδοί  πολίτες.  Προερχόμενοι από    την   Σουλτανία  φυσικά.  Πολλοί  οι λόγοι. Μερικοί  εξ αυτών αξίζουν   ιδιαίτερης μελέτης και επεξεργασίας

Πρώτο  επειδή είναι απομονωμένοι. Δηλαδή  δεν είναι ενσωματωμένοι. Επειδή είναι αυτοπεριορισμένοι. Και επειδή όλες οι  ευρωπαικές  κοινωνίες-και πρώτα απ  όλα  το σύστημα-τους  θεωρεί  «ξένους». Και  συμβαίνει  τούτο το  τερατώδες. Μέσα  στον πυρήνα  της Γερμανικής κοινωνίας-φερ ειπείν-οι  Τούρκοι  εξακολουθούν να πορεύονται   σα να είναι στο χωριό  τους. Με τα ίδια ήθη και έθιμα. Με την ίδια θρησκεία. Με τον ίδιο  προφήτη τον Μωάμεθ!

Δεύτερο επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των Τούρκων μεταναστών είναι  συγκεντρωμένη   στα εργοστάσια και στις  δευτερεύουσες  υπηρεσίες. Είναι  δηλαδή οι  «βίδες»», τα «κατσαβίδια» και οι «σφουγγαρίστρες»  των  Γερμανών. Αυτός ο ταξικός  διαχωρισμός  η βασική αιτία ενός ασίγαστου μίσους εναντίον  των   αφεντικών. Εμείς το υπηρετικό προσωπικό. Εσείς από μια  ανώτερη  φυλή!

Τρίτο αυτή  η  βαθιά εμπεδωμένη  πεποίθηση   των «παιδιών ενός κατώτερου θεού»  το  εφαλτήριο του  διαχωρισμού.  Ο διαχωρισμός προκαλεί μίσος και το μίσος  εκδικητική μανία!

Τέταρτο,  οι   διαφορετικές, εκ διαμέτρου  εχθρικές,  θρησκευτικές  πεποιθήσεις. Η μαντήλα είναι το σύμβολο.  Η μαντήλα είναι η σημειολογία του αυτοπεριορισμού. Του  γκέτο ανάμεσα  στους   γκασταρμπάιτερ και  τους  Γερμανούς!

Πέμπτο  όλα αυτά τα ενισχύει και τα πυροδοτεί το εχθρικό  κλίμα  ανάμεσα στον Σουλτάνο και τους ευρωπαίους. Αυτό το εχθρικό κλίμα  σπρώχνει τους  Τούρκους  στην αγκαλιά του Ερντογάν. Και όσο εκείνος   ρίχνει λάδι στη φωτιά, τόσο εκείνοι, με αναπτερωμένο  το  εθνικό τους αίσθημα, ορμάνε εναντίον  των  Γερμανών αφεντικών. Κάπως έτσι και μέσα στο ενισχυμένο  φαντασιακό τους,   ψηφίζουν Ερντογάν.  Σα να λένε «τώρα  θα δείτε  τι σημαίνει   δυνατή  Τουρκία».  «Ηρθε η ώρα να σας εκδικηθούμε»!

Με απλά λόγια. Δε πα να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα ως πολίτες μιας δυνατής ευρωπαικής χώρας.  Δε πα να  έχουν  ασφάλεια και περίθαλψη που ούτε στα πιο λαχταριστά τους όνειρα  δεν θα μπορούσαν να δουν! Δε πα να έχουν  δουλειά, κατοικία και όλα τα Δυτικά  συμπαρομαρτούντα. Μωρέ δε πα να είναι στα χαρτιά γερμανοί πολίτες. Ολα αυτά μπροστά  στην ταπείνωσή τους, ως  πολίτες  δεύτερης  κατηγορίας, είναι   τα δευτερεύοντα και «ψιλά»!

Το «Evet» στον  Ερντογάν  ήταν αναμενόμενο  και  εξηγήσιμο.  Δηλαδή «Evet» στην εθνική μας περηφάνεια. «Evet» στην καταγωγή μας.  «Evet» στο μίσος και την εκδίκησή μας.  Μ αυτό το  δημοψήφισμα ο  Ερντογάν πιστοποίησε την  ύπαρξη μιας πέμπτης  φάλαγγας  που  λειτουργεί στα σπλάχνα της πιο ισχυρής    ευρωπαικής περιοχής.   Η   φάλαγγα του μίσους, της εκδίκησης  και ίσως της  τρομοκρατίας!

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Παπαβασιλοπουλος κωστας

Φανταστειται τωρα κ.Δανικα τι θα γινει εδω οταν θα αναγκαστουμαι να ενσωματωσουμε εμεις το πεσκεσι του Συριζα.Αυτο που περιγραφεται πιο πανω στειλτετο σας παρακαλω στα mail ολων των ελεφρως σκεπτομενων διεθνιστων της πλακας και στους μικροκεφαλους υποστηρικτες του διεθνιστικου φλιναφληματος.Δυσεπιλητο προβλημα με κανονες Δημοκρατιας.Της Δημοκρατιας που οι καλουμενοι στην ενσωματωση την κανουν σκοποβολη.

Ηδη

Κε Παπαβασιλόπουλε δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά η ενσωμάτωση του "πεσκεσιού" έχει αρχίσει ήδη να γίνεται. Η αφομοίωση με νόμους, διατάγματα, και κάθε λογής φιρμάνια, υπαγορευμένα πολλές φορές από ξένα κέντρα, είναι τωρινή πραγματικότητα. Και για την ακρίβεια, τα πρώτα βήματα της έχουν γίνει από πολύ καιρό. Όταν η γενίκευση περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αλληλεγγύης αφορούσε ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ ποιοτικά και ποσοτικά, ανεξάρτητα σκοτεινών σκοπιμοτήτων που αντιμετωπίζονταν προδοτικά και παγερά αδιάφορα. Από το σύνολο του πολιτικού φάσματος σχεδόν. Τι να λέμε τώρα....

ΕΣΥτης

Αφού όλοι οι "Ανατολίτες" (ημών συμπεριλαμβανομένων) μεγαλώνουν τα παιδιά τους (και δη τα αρσενικά) ως πρίγκιπες, χωρίς να τα προετοιμάζουν για τις σφαλιάρες της ζωής και όταν οι σφαλιάρες πέσουν τα παρηγορούν βρίζοντας τους άλλους" τους κακούς που αυτοί φταίνε και όχι τα βλαστάρια τους, τι περιμένετε λοιπόν;

Γ.Π

Τι προσπαθείς να πεις Δανίκα; Ότι αν οι Γερμανοί έκαναν τους Τούρκους Γερμανούς πολίτες πρώτης κατηγορίας (πράγμα εντελώς αδύνατο για μύριους λόγους) αυτοί θ' άλλαζαν συμπεριφορές, θ' αφομοιώνονταν πλήρως και θ' αποκτούσαν Ευρωπαϊκή συνείδηση και σύγχρονη αντίληψη περί πολιτισμού; Εκεί το πάς; Πλανάσαι πλάνην οικτράν άνθρωπε. Οι Ευρωπαίοι τους ταξικούς διαχωρισμούς και τα προβληματικά αποκυήματα τους, δεν κατόρθωσαν να τους επιλύσουν ούτε γι' αυτούς τους ίδιους, θα τους επέλυαν για το χατίρι των Τούρκων ;;; Στην ίδια τους τη χώρα πρέπει να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα του εκσυγχρονισμού, δια της πειθούς και της Δημοκρατίας. Μ' ένα κτήνος σαν τον Ερντογάν και σε συνδυασμό με μια σύγχρονη καταστροφική Γερμανική βουλιμία τύπου Δ' Ράιχ, δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα ούτε σε χίλια χρόνια. Και όχι μόνο με τους Τούρκους. Αλλά και με όλες τις "θρησκευτικού τύπου" καταπιεζόμενες στην ίδια τη χώρα τους, Ευρωπαϊκές μειονότητες. Εσένα δεν σε βασανίζουν μόνο όνειρα θερινής νυκτός, αλλά και όνειρα εαρινής μέρας και νύχτας. Και υπάρχουν βάσιμες υποψίες και για τα χειμερινά.

σπυρακλας

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ......ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΚΤΗΝΗ,...............

ΑΚΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....! ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ Κ.ΔΑΝΙΚΑ....ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ....ΠΩΣ ΕΝΑ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ( ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΊΑΣ ΟΛΑ....) ΑΠΟ ΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΔΗΣ.....! INSANE......

Δεξιος

Ακριβως γιαυτον το λογο οι αναρχοαριστεροι θελουν να πλημμυρισουν τις ευρωπαϊκες χωρες με λαθρομεταναστες: ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΤΑΞΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ" ΣΤΟΝ ΒΙΑΙΟ Ή ΚΑΙ ΗΠΙΟΤΕΡΟ ΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΣ!! ΤΟΣΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟ ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ "ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΤΟΥΣ "ΑΔΕΡΦΙΩΝ" (βλεπε ισλαμικος φανατισμος). Να σχολιασω κι αυτο: "Τρίτο αυτή η βαθιά εμπεδωμένη πεποίθηση των παιδιών ενός κατώτερου θεού το εφαλτήριο του διαχωρισμού. Ο διαχωρισμός προκαλεί μίσος και το μίσος εκδικητική μανία!" ΠΡΕΠΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ, ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-αν υπαρχει τετοια- ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ (ο αθεος αριστερος εργατης που μισει τις ανωτερες ταξεις, μαλιστα, εχει περισσοτερη ροπη προς την κακη του φυση, οπως και ο εργατης ο θρησκευομενος, θρησκειας, ομως, που επιτρεπει και υποδαυλιζει το μισος εναντιον αλλων θρησκειων και αυτο ειναι κοινο χαρακτηριστικο που μπορει να φερει προσωρινα αυτους τους δυο στο ιδιο μετεριζι "κοινωνικοπολιτικων αγωνων"). ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (παρα μονο την ιδια την κακια του ανθρωπου και την ευκολοτερη εκδηλωση της) ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. ΑΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΑΥΤΟΨΥΧΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Ή ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ!!

οκτωμιση

Το οτι καθονται οκλαδον γυρω-γυρω και τρωνε σπορια ,αφηνοντας σωρους τα τσοφλια, βρωμιζοντας τα πεζοδρομια ,γιατι το κρυβεις?Σορυ,αλλα οταν κανεις φυλετικες αναλυσεις να ειναι ολοκληρωμενες.Δεν αρκει να ειναι σφαιρικες με οβαλ σχημα εις διπλουν και να κρεμονται.

Δεξιος

Πού την ειδες τη φυλετικη" αναλυση? Ή το λες για απειλη και εκφοβισμο της ελευθερης δημοσιογραφικης σκεψης και εκφρασης? Σιγα μη λογοκριθει ο σχολιασμος γεγονοτων επειδη εμπλεκονται σε αυτα συγκεκριμμενες φυλες!! Δηλαδη, αν στις ολλανδικες εκλογες εγραφε καποιος "οι ολλανδοι τεινουν προς φασιστικες επιλογες", θα ητανε φυλετικο σχολιο? Βρε αντε ασε μας! (και ναι, μας ενοχλουν ακομη και τα τσοφλια, ετσι γουσταρουμε στο κατω-κατω, εσυ δουλεια σου! -καμμια μκο, φανταζομαι...)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία