Zάχαρη
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Zάχαρη

Γλώσσα λανθάνουσα. Και ο Γιώργης ο Στύλιος, εκ της ορεινής Αρτας προερχόμενος, κατευθύνθηκε προς την έξοδο, την κοινή χλεύη και τον δημόσιο διασυρμό!

Το όνομά του και η περίπτωσή του το πιο εύγεστο και πλούσιο «πιάτο» για τα δελτία, τα talk shows, τον Λαζόπουλο, την «Ελληνοφρένεια» και γενικώς για πάσης φύσεως τηλεοπτικές εκπομπές!

Ποιος τον ήξερε; Οι ψηφοφόροι του, τα κυβερνητικά στελέχη (όχι όλα), και οι συγγενείς του!

Ποιος γνώριζε την ιδιοτητά του ως υφυπουργού Παιδείας; Ελάχιστοι! Αμφιβάλλω αν ο Σαμαράς είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Και αμφιβάλλω αν ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος του έδινε κάποια, στοιχειώδη σημασία!

Τι ήταν τελικά ο Γιώργης Στύλιος; Κάποιος πολιτικός από την Ηπειρο. Κάποιος που έπρεπε να τοποθετηθεί σε κυβερνητικό πόστο, ώστε να εκπροσωπηθεί η περιοχή του. Κάτι σαν όνομα. Ενα όνομα, ένα γραφείο, μερικοί παρατρεχάμενοι και αρκετοί της εκλογικής του πελατείας!

Με απλά λόγια ένα σχεδόν «τίποτα». Ετσι για να στολίσει το βιογραφικό του. Οτι κάποτε υπήρξε υφυπουργός Παιδείας!
Κλείσιμο

Αυτό λοιπόν το «σχεδόν τίποτα» η αιτία μιας απίστευτης καραμπόλας. Από τον Στύλιο στον Κασιδιάρη, από τον Κασιδιάρη στην Κανέλλη και από την Κανέλλη στην μαύρη τρύπα. Εκεί ολοκληρώθηκε η πορεία του Γιώργη Στύλιου. Στην τρύπα της Νέας Δημοκρατίας!

Εκ της καραμπόλας όλοι κερδισμένοι πλην Γιώργη Στύλιου. Ο Κασιδιάρης, ας πούμε, μιας και το όνομά του επανήλθε στην δημοσιότητα. Ο Γιώργος Παπαδάκης, επειδή η σκηνή με τον Κασιδιάρη να γρονθοκοπεί την Λιάνα, έγραψε ιστορία. Η Λιάνα επειδή ο Γιώργης Στύλιος αποπέμφθηκε εν ριπή οφθαλμού!

Και φυσικά νικητής ο Αντώνης Σαμαράς. Επειδή τα αντανακλαστικά του εκτοξεύτηκαν με ακαριαία ταυχύτητα και επειδή η καρατόμηση του Στύλιου αποκάλυψε την κρυφή ευαισθησία του πρωθυπουργού. Τόσο για την Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό, όσο και προς την συνάδελφο του Λιάνα Κανέλλη

Ομως ο μεγάλος θριαμβευτής είναι το ΚΚΕ. Αφού εξ αιτίας της Λιάνας κατάφερε δύο πράγματα μαζί. Και συγχωροχάρτι να εκλιπαρεί ο Γιώργης Στύλιος και από την κυβέρνηση να εξαφανιστεί

Θα μου πείτε, μας πως είναι δυνατόν ο Σαμαράς, αυτός ο καραδεξιός να είναι τόσο μα τόσο ευερέθιστος με οτιδήποτε προσωπικό εκστομίζεται εναντίον κάποιου στελέχους του ΚΚΕ; Μα είναι ηλίου φαεινώτερο. Ο καλύτερος προπαγανδιστής εναντίον του Τσίπρα είναι ο Περισσός. Εκ των αριστερών η καλύτερη και πιο αποδοτική κριτική στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ

Και σε όσους διαφωνούν ένα έχω να θυμίσω. Τα λόγια της Αλέκας Παπαρήγα στην Βουλή. Οταν είπε «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τον κουραμπιέ. Οταν τον τινάξεις και φύγει η ζάχαρη, πάνω του δεν μένει τίποτα»! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ