Βάζει ο Τσίπρας τη στολή του, μ’ όλα τα φτερά!! Κοτζιά, πάμε πόλεμο;
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Βάζει ο Τσίπρας τη στολή του, μ’ όλα τα φτερά!! Κοτζιά, πάμε πόλεμο;

Επειδή απ’ ότι κατάλαβα η ελληνική πολιτική ηγεσία, Τσίπρας, Κοτζιάς και ΣΙΑ (τον Καμμένο δεν τον καταχωρώ ως χρυσή εφεδρεία) δεν πρόκειται να δώσει άλλη ευκαιρία στους Τούρκους εισβολείς να ξαναφύγουν σαν λαγοί, όπως έκαναν τώρα στα Ιμια, νομίζω ότι θα πρέπει να εκπέμψουμε παγκοσμίως το σήμα, ότι οι Ελληνες δεν αστειεύονται.

Ιδίως δε οι Συριζαίοι, η γνωστή πολεμοχαρής φυλή που την τρέμει όλη η γη. Συντρόφια, πάμε πόλεμο; Ιδού μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να τρομοκρατήσετε περαιτέρω τους ήδη πανικόβλητους Τούρκους. 

Καταρχάς, κάθε πόλεμος έχει και τα εμβατήριά του: Δύο τραγουδάκια απ’ τα παλιά μου ‘λθαν στο μυαλό ξαφνικά, όταν άκουσα τον Πολέμαρχο Κοτζιά, να δηλώνει ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που απαντήσαμε ειρηνικά. LOL. Και τα δύο επίκαιρα. Το ένα, το γνωστό πολεμικό άσμα «ντύσου military και βάλε το κραγιόν σου» (εννοώ το φούμο του κομάντο), και το άλλο το «θα γίνω Βραζιλιάνα, με το σομπρέρο μου, θα ‘σαι ο καμπαλέρος μου…» και το κυριότερο «θα αρχίσουν οι ΜΑΚΑΚΕΣ ρυθμό να δίνουνε, τα άστρα θα τρεμοσβήνουνε». Star Wars θα το κάνουμε. Μάμπο βραζιλιέρο, μια που ‘ναι και το Καρναβάλι του Ρίο σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
Το γνωρίζουν άραγε εκεί στη Νότια Αμερική, ότι ο καρνάβαλος ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να του κλέψει όλη τη δόξα, τη λόξα και κυρίως τα φτερά και τα πούπουλα; Α, και ένα τρίτο επ’ ευκαιρία: Βάζει ο Τσίπρας τη στολή του, μ’ όλα τα φτερά, και τη Μακεδονία πάει να δώσει, βρε τον φουκαρά. Αχ Κοτζιά, θα τρελαθώ Κοτζιά, μ’ όλη την Ελλάδα τι μου ήλθε να τα βάλω; Φέρνει ο νέος Ναπολέων, μεραρχίες πειναλέων Συριζαίων. Καρανίκα, μπες μπροστά! Είναι φανερό ότι διαθέτουμε πανστρατιά! LOL. 

Το ζήτημα όμως είναι να μην υπερεκτιμήσουμε τις τρομερές όντως επιτελικές δυνατότητες του αρχιστράτηγου Τσίπρα και του Σάντσο-Πάντσο Κοτζιά, και να μη θεωρήσουμε ότι οι Τουρκαλάδες είναι ένα τσούρμο άτακτων μεμέτηδων που θα τους πάρουμε για πλάκα. Ηδη αποκαλύψαμε τις προθέσεις μας, κι αυτό μπορεί μεν να τους πανικόβαλε, αλλά συγχρόνως τους κινητοποίησε. Υποθέτω ότι τις ώρες που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ένα 24ωρο μετά την περήφανη απάντηση Κοτζιά, που ‘λθε 48 ώρες αφότου μας έδιωξαν με τις κλωτσιές απ’ τα Ιμια, ήδη οι Τούρκοι εκκενώνουν την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και γενικώς τα παράλιά τους και συγκεντρώνονται προς την Άγκυρα και ίσως το όρος Αραράτ.

Αρα πρέπει να τους αποκόψουμε και να τους μπλοκάρουμε, έτσι δεν είναι, αρχιστράτηγε Αλέξη; Εμπρός λοιπόν, ας μη χάσουμε χρόνο. Ας ρίξουμε με αλεξίπτωτα πίσω απ’ τις γραμμές τους μια μεραρχία πειναλέων-Συριζαίων, με εμπροσθοφυλακή τους «53», και την κομαντάτε Τασία επικεφαλής, για να παραδοθούν αμαχητί. LOL. Ενδεχομένως ο εγκλωβισμός τους μπορεί να γίνει στον Σαγγάριο, ή στο Εσκι-Σεχίρ για να πάρουμε την εκδίκησή μας εκατό χρόνια μετά, όπως οι Γερμανοί, υποχρέωσαν τους Γάλλους να παραδοθούν στο ίδιο βαγόνι που είχαν υπογράψει τη νίκη τους στον Α’ Παγκόσμιο.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει ο αρχιστράτηγος Τσίπρας, μ’ όλα τα φτερά, είναι μήπως πάνω στην οργή του ρίξει τους Τούρκους στη θάλασσα, κατά την ασυγκράτητη προέλασή του προς τον Ινδικό ή και τον Ειρηνικό. Άλλη όρεξη δεν έχουμε να τους κουβαλάμε τόσα εκατομμύρια αιχμαλώτους στη Μόρια! Γιατί εδώ δεν μιλάμε για απλό Αλέξη, αλλά για τον στρατηλάτη ΜεγΑλέξη. Μ’ όλα τα φτερά. Και τα πούπουλα. LOL. (LOL στην ιντερνετική των πιτσιρικάδων = laugh out loud, ήτοι πολύ γέλιο δηλαδή). 

Αν είναι για πόλεμο άμεσα πάντως, ας μην πάνε προς Μοσχάτο που μπορεί να ‘χει ήδη Τούρκους βατραχάνθρωπους απ’ το Barbaros που περιπολεί περί την Πειραϊκή, προλαβαίνουν την παρέλαση της Πάτρας. Καβάλα στο άρμα, «πατριώτες Σύριζαίοι». LOLαθήκαμε. LOLA, πιο χαμηλά, Λόλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ