Πιτσιρίκα «πάτησε» τον καρκίνο κι έκανε τον γύρο του θριάμβου ντυμένη Stormtrooper

Πιτσιρίκα «πάτησε» τον καρκίνο κι έκανε τον γύρο του θριάμβου ντυμένη Stormtrooper

Πάλεψε γενναία στην κρισιμότερη μάχη της σύντομης ζωής της και μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη για όσα κατάφερε να πετύχει...

stormtroo_1
Η τετράχρονη Οντρίνα Χάτον Ράιτ από το Νότιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας είχε ένα όνειρο...

Από τη στιγμή που διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα, μία εξαιρετικά σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου, ονειρευόταν τη στιγμή που θα έκανε τον δικό της γύρο του θριάμβου, χτυπώντας το καμπανάκι της κλινικής της πόλης της, σηματοδοτώντας την επικράτησή της επί της ασθένειας, που στοίχειωσε τα όνειρα των γονιών αλλά και της ίδιας για σχεδόν 18 μήνες.
1_1
Αλλά δεν ήθελε να το κάνει με τα συνηθισμένα ρούχα της ούτε με την ρόμπα του ασθενούς αλλά με μία στολή που τις δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο της κρατούσε συντροφιά και της έδινε κουράγιο, η οποία δεν ήταν άλλη από τη στολή των Stormtroopers από το Star Wars...

Κι επειδή τα όνειρα των παιδιών μερικές φορές βγαίνουν αληθινά, η μικρή Οντρίνα αξιώθηκε να κάνει τον δικό της γύρω του θριάμβου όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί.

Νικήτρια και υγιής, περιστοιχισμένη από γονείς, συγγενείς, προσωπικό αλλά και δεκάδες ακόμα επισκέπτες ασθενών της κλινικής, έβαλε τη στολή των αγαπημένων της ηρώων, χτύπησε το καμπανάκι κι άφησε πίσω της -ας ελπίσουμε για πάντα- την ασθένεια που λίγο έλειψε να της πάρει πρόωρα τη ζωή της.

Κλείσιμο


Πληροφορίες: dailymail.co.uk

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης