Πιτσιρικάς έστειλε απειλητικό μήνυμα στο Άγιο Βασίλη: «Αγαπητέ χοντρέ ελπίζω να πεθάνεις του χρόνου» (vid)

Πιτσιρικάς έστειλε απειλητικό μήνυμα στο Άγιο Βασίλη: «Αγαπητέ χοντρέ ελπίζω να πεθάνεις του χρόνου» (vid)

Ένα απίστευτο γράμμα ενός παιδιού προς τον Άγιο Βασίλη γίνεται viral αφού περιείχε μια αδιανόητη απειλή.

Screenshot_404
Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο συνηθίζουν να γράφουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Όλα τα παιδιά περιμένουν πως και πως να έρθει εκείνη η μέρα που θα ζητήσουν ευγενικά ορισμένα δώρα από τον «Santa», όπως μια νέα κούκλα, ένα σετ τρένου ή ένα αυτοκίνητο. Αν δουν αυτό που ήθελαν κάτω από το δέντρο, αρκετά παιδιά στέλνουν και μια ευχαριστήρια κάρτα.

Ωστόσο, ένα παιδί μπορεί να έχει μόλις αποκτήσει ένα κομμάτι κάρβουνο αντί για δώρο και μια θέση στη λίστα των «άτακτων», αφού απαίτησε περισσότερα δώρα και είπε στον Άγιο Βασίλη ότι μοιάζει «αργός και εύκολος να σκοτωθεί».


Ο δημιουργός του TikTok Kodi Munk μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό του να μπορεί με δυσκολία να συγκρατήσει τα γέλια του καθώς διάβαζε τα γράμματα του 2017 μεταξύ ενός αγοριού που ονομάζεται Jeremy και του Άγιου Βασίλη.


Το παιδί ήταν θυμωμένο που πήρε μόνο το ένα από τα δύο δώρα της λίστας του.
«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, σου το γράφω αυτό την επομένη των Χριστουγέννων και είμαι πολύ λυπημένος που έλαβα μόνο το ένα από τα δύο δώρα που ζήτησα», έγραφε το πρώτο μέρος του γράμματος. Ωστόσο, εξακολουθεί να δίνει προθεσμία στον αρχηγό των Χριστουγέννων μία εβδομάδα για να διορθώσει το λάθος του.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης