Πυροσβέστης εξηγεί γιατί δεν πρέπει να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ενώ κοιμάστε (vid)

Πυροσβέστης εξηγεί γιατί δεν πρέπει να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ενώ κοιμάστε (vid)

Ένας αξιωματικός της πυροσβεστικής εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αποφεύγετε να φορτίζετε το κινητό σας το βράδυ

Screenshot_369
Ναι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που τηρούν το «δεν ακουμπάμε οθόνη για δύο ώρες πριν κοιμηθούμε», αλλά η πλειοψηφία από εμάς εξακολουθεί να ελέγχει το Twitter ή το Instagram μέχρι τη στιγμή που κλείνουμε τα μάτια μας. Στη συνέχεια, το συνδέουμε στην πρίζα δίπλα στο κρεβάτι μας και ξυπνάμε την επόμενη μέρα για να τα κάνουμε όλα από την αρχή.

Ωστόσο, ένας πυροσβέστης προέτρεψε τους ανθρώπους να κόψουν αμέσως αυτή τη συνήθεια, καθώς, όπως λέει, μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.



Σε ανάρτησή του στο TikTok, ένας πυροσβέστης από το Kent Fire Rescue δήλωσε: «Ο πυροσβέστης του Kent Fire Rescue δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: "Παίρνουμε πολλές ερωτήσεις εδώ στο Kent Fire Rescue σχετικά με το γιατί δεν πρέπει να φορτίζετε τα τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ορίστε λοιπόν οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να το κάνετε αυτό»

Νούμερο ένα: «Δεν μπορείτε να μυρίσετε τίποτα όταν κοιμάστε, οπότε αν αρχίσει να καίγεται, η φωτιά δεν θα σας ξυπνήσει».

ΠΗΓΗ: GAZZETTA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης